Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Asilar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=57878
Tarih: 31 Ağu 2025 Saat 16:43

Konu: Asilar
Mesajı Yazan: Gökçeg
Konu: Asilar
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2017 Saat 18:09
Doktor bey iyi gunler. Asilar hakkindaki gorusunuzu biliyorum ancak kafam cok karisik oldugundan yine soruyorum zora gorusleriniz benim icin onemli. Turkiyede asi yaptirmayan ailelerin sayisi gittikcr artiyor.. Asilarin gerekli ve saglikli olup olmadigi tartismalari bi yana bir de amerikadan gelen bu adilarin cocuklari zehirledigi konusuluyor. Icerisinde civa vs bircok zararli maddenin bulundugu, bunlarin disnda tam olarak ne bulundugunun saglk bakanliginca tespit edilemedigi bunu denetleyecek teknoloji olmadigi vs vs..abd nin kendilerine kullandigi asilarin a sinifi icinde civa olmayan pahali asilar oldugu fakat bize gonderdiklerinin farkli oldugu..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2017 Saat 20:12
Palavra!!  Ben pek bu konu ustunde durmuyorum, zira Turkiye'de aptal orani fazla oldugundan, belki bu
sekilde, asi olmayanlar sayesinde, aptal orani azalabilir.. 
Bunlar o kadar APTAL insanlardirki, dis ulkelerin, Turkiye icin "ozel" asi ureteceklerini bile zannederler!! 
Turkiye ne menem bir ulke ki; dis ulkeler bu kadar zahmete giriyorlar mis!! Turkiye'yi kim takiyor!!!
Adamlar; Turkiye nerede ondan bile haberleri yok!! 
Sadece asilar degil, ithal ve yerli butun ilaclar denetleniyor!
Asilardaki civa zararsizdir.. USA'da da, civali asilar var... Bu yalanlar ortaya cikali nerede ise 5-6 sene
oluyor. Demekki hala inanan aptallar var!! Bosverin, uyandirmayin !!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat