Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > Çalışan anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - üzgünüm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuüzgünüm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
balamut Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 260
Mesajın Direkt Linki Konu: üzgünüm
    Gönderim Zamanı: 20 Şub 2008 Saat 13:10

dün eve gittim ve oğlumla oynamaya başaldım birde baktım ki kendi kendine yan dönmeye başlamış büyük bir sevinçle annemi aradım oğluma ben işteyken annem bakıyor anneme demirimin kendi kendine yan döndüğünü söylediğimde annem evet dedi ben sabah zaten gördüm sana söylemedimmi....................

yani arkadaşlar durumun gösterdiği kadarıyla oğlumun hiçbir ilkini ilk ben göremeyeceğim ve bu benim içimi inceden inceden sızlatıyor. ama çare yok kendimi telkin etmeye çalışıyorum önemli olan yaptıklarını  ilk benim görmem değil onun sağlıklı gelişiyor olması diyorum ama işte üzülüyor insan çalışan anneler anlıyordur şu ruhhalimi öyle değil mi?
Yukarı Dön
aylin&deniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 154
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2008 Saat 13:48
üzülme canım tüm çalışan annelerin sıkıntısı bu ama yapılacak bişey yok bencede önemli olan sağlıklı gelişiyor olması ben şuan çalışmıyorum ama seni anlayabiliyorum neticede onun geleceği için çalışıyorsun daha rahat bi hayat sunmak için bu yüzden dert etme sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter Clown
Yukarı Dön
Liiiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 332
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2008 Saat 13:54
Merhabalar

İşe başlamadan önce o sıkıntı içimde hep vardı. Bu psikolojiyi nasıl atacağım diye düşünüp durdum. bir ay önce işye başladım, başladıktan üç gün sonra oğluşumun dişinin çıktığını farkettim. Öyle heyecanlandım ki anlatamam. hemen annemi (kayınvalidemi ) aradım. Heyecandan söyleme gereği hissettim. Ben dün farketmiştim demez mi?????
     İşte böyle hepimizin kaderi bu. Ama sağolsunlar yine kayınpederimle koşup geldiler hemen bakmaya...

Cennet Kokulum
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2008 Saat 13:57
bende çok iyi anlıyorum canım seni şu an yaşadığın üzüntüden kaçmak için bende bir sene izne ayrıldım.ama yapıcak bişey yok çalışıyosak bazı zorluklarada katlanıcaz sıkma canını Clown
Yukarı Dön
şirine Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 54
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2008 Saat 14:11
merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum ve bu ilk mesajım.
4 aylık bir oğlum var.bende öğretmenim ve şu an raporluyum.
mayıs gibi işe devam edeceğim.ve şimdiden içim içimi yiyor.endişelerim var.ya bakacak insan onu düşürürse.ya bi yere çarparsa.karnı doyar mı vs.DisapproveDisapproveDisapprove
Yukarı Dön
fatma tülay Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 395
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2008 Saat 15:09
fatma cım inan okurken bile içim sızladı .... aynı tedirginlikleri bende yaşıyorum canım...

ama seninde yazdığın gibi onlar için çalışıyoruz, ayrıca kendi adıma çalışmazsam mutsuz olurum ve buda çocuğuma yansır diye düşünüyorum, belkide kendimi bu şekilde telkin ediyorum fakat bu da bizim kaderimiz, önemli olan kaliteli zaman geçirmek değilmi Wink

biz mutlu olalım ki, miniciklerimiz de mutlu olsun dimi StarStar

öpüyorummmClownClown
minik kızım büyüyor :)
Yukarı Dön
balamut Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 260
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2008 Saat 15:21
1.5 Aydır çalışıyorum ve sürekli ikilemdeyim eve gidiyorum oğlumla oynamak istiyorum eve bakıyorum şöylebir ev temizlenmeli yemek yapılmalı eşim yemek bekliyor demire bakıyorum çok özlemişim ve onunla olmak istiyorum uyumasını beklesem 10-11 gibi uyuyor o uyuyunca ben zaten yığılıyorum bir yerlere hangisine yetişeceğim bilmiyorum
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 14:18
Kızlarrrrrr

Boşuna kendinizi üzüp yıpratmayın. Evet bunların olacağı 2x2 = 4 gibi gerçek. İlkleri her zaman kaçıracağız ama buna kahırlanmak yerine kimin için kimin geleceği için çalıştığınızı düşünün. Motive edin kendinizi Pozitif olun lütfen çocuğun sadece bir anneye değil sağlıklı düşünen bir anneye ihtiyacı var. Mutlu olun, eve gittiğinizde onun değerini ve ona kavuşmanın heyecanını yaşayın.

Çocugunuzu bırakıp gitmeniz değil bence onu emanet ettiğiniz kişinin kim oldugu önemlidir. Ki bu bir anneyse şükredin lütfen.....

Benim alıştığım gibi yaşınız ilerledikçe, zaman geçtikçe sizlerde alışacaksınız

Sevgiler....

DeryaClownClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.