|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ipek81 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2015 Saat 01:56 |
Sizi bir aydır takip ediyorum 6 yaşındaki oglum 2 yaşından bu yana orta kulak iltihabı rahatsızlığı yaşamakta. Geniz eti alındı kulaklara tüp takıldı geçici bir rahatlama oldu tüpler düştükten sonra tekrardan başa döndük. Eylül ayından bu yana rahat 5 şişe antibiyotik bitirdik ama çözüm olmuyo son gitiğimiz kbb doktoru geniz etinin tekrar alınması gerektiğini alerjiye bağlı olarak buyumüş olduğunu söyleyerek yine antibiyotik yazdı ama kullanmıyorum sadece önerdiğiniz üzere iliadin damla kullanıyorum geniz etini bi daha aldirma hatasına düşmüycem Oğlumun hastalığı hep burun tıkanıklıgıyla başlıyo ne kadar açık tutmaya çalıssakda hep kulagını etkiyo ve günlerce ateşler içinde yanıyo bu nedenle 2 kez havale geçirdi. Anaokuluna başladı hastalıklar yuzunden düzenli gidemiyorda Gercekten alerjik bir durum olabilirmi sık hapşurmamız göz yaşarmamız yok d vitaminine bakıldı degeri 10 çikti. Göz altları mor bir de aşırı terlemesi var tiroitlerinde bir şey çıkmadı doktor geniz etıne baglıyor (ama geniz eti ilk alındığında da terliyordu) seneye okula başlıyacak bu şekilde devam ederse okul başarısı da etkilenecek tavsiyelerinizi bekliyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Epey bir kazik yemissiniz, neyse, zararin neresinden donseniz kardir. Bu sahtekarlarin uyguladiklari yontemler hep aynidir. Once Grip gibi viral hastaliklarda, hicbir ise yaramayan Antibiyotiklerle, birakin yarari, zararli olan, oksuruk kesici, kuruluk yapici, SAHTEKAR ILACLARI ile size biktirirlar, ameliyata razi ederler.. Gordugunuz gibi, amelitatta bir cozum saglamaz...
ameliyattan once size cizdikleri "Toz pembe" tablodan, ameliyattan sonra ne hikmetse hic bahsedilmez.. Bunlarin; Allerji ile yakindan uzaktan hicbir alakasi yoktur.. O KBB doktorunun canini sikarsaniz, bir de Ameliyat edemiyecegini anlarsa, sizi kesin Allerji doktorlarina sutlayacak, onun zeminini hazirliyor... sadece benim yazilarimi okuyun, daha ogreneceginiz cok sey var, ve sadece benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin. Hemen bugun baslayarak, senede 1 defa; 1 ampul DVit3 icirin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Oca 2015 Saat 18:47 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|