Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sık tekrarlayan orta kulak iltihabı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47582
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 22:35

Konu: sık tekrarlayan orta kulak iltihabı
Mesajı Yazan: ipek81
Konu: sık tekrarlayan orta kulak iltihabı
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2015 Saat 01:56

Sizi bir aydır takip ediyorum 6 yaşındaki oglum 2 yaşından bu yana orta kulak iltihabı rahatsızlığı yaşamakta. Geniz eti alındı kulaklara tüp takıldı geçici bir rahatlama oldu tüpler düştükten sonra tekrardan başa döndük. Eylül ayından bu yana rahat 5 şişe antibiyotik bitirdik ama çözüm olmuyo son gitiğimiz kbb doktoru geniz etinin tekrar alınması gerektiğini alerjiye bağlı olarak buyumüş olduğunu söyleyerek yine antibiyotik yazdı ama kullanmıyorum sadece önerdiğiniz üzere iliadin damla kullanıyorum geniz etini bi daha aldirma hatasına düşmüycem

Oğlumun hastalığı hep burun tıkanıklıgıyla başlıyo ne kadar açık tutmaya çalıssakda hep  kulagını etkiyo ve günlerce ateşler içinde yanıyo  bu nedenle 2 kez havale geçirdi. Anaokuluna başladı hastalıklar yuzunden düzenli gidemiyorda

Gercekten alerjik bir durum olabilirmi sık hapşurmamız göz yaşarmamız yok d vitaminine bakıldı degeri 10 çikti. Göz altları mor bir de  aşırı terlemesi var tiroitlerinde bir şey çıkmadı doktor geniz etıne baglıyor (ama geniz eti ilk alındığında da terliyordu) seneye okula başlıyacak bu şekilde devam ederse okul başarısı da etkilenecek tavsiyelerinizi bekliyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2015 Saat 18:45
Epey bir kazik yemissiniz, neyse, zararin neresinden donseniz kardir. Bu sahtekarlarin uyguladiklari yontemler hep aynidir. Once Grip gibi viral hastaliklarda, hicbir ise yaramayan Antibiyotiklerle, birakin yarari, zararli olan, oksuruk kesici, kuruluk yapici, SAHTEKAR ILACLARI ile size biktirirlar, ameliyata razi ederler.. Gordugunuz gibi, amelitatta bir cozum saglamaz...
ameliyattan once size cizdikleri "Toz pembe" tablodan, ameliyattan sonra ne hikmetse hic bahsedilmez..
Bunlarin; Allerji ile yakindan uzaktan hicbir alakasi yoktur.. O KBB doktorunun canini sikarsaniz, bir de Ameliyat edemiyecegini anlarsa, sizi kesin Allerji doktorlarina sutlayacak, onun zeminini hazirliyor...
sadece benim yazilarimi okuyun, daha ogreneceginiz cok sey var, ve sadece benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin.
Hemen bugun baslayarak, senede 1 defa; 1 ampul DVit3 icirin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat