Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bogazda beyazliklar ve ses degismesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbogazda beyazliklar ve ses degismesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sozsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sozsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bogazda beyazliklar ve ses degismesi
    Gönderim Zamanı: 11 Haz 2014 Saat 10:16
Hocam Merhabalar, daha once de yazmıstım. Yardimci olmustunuz. Yine size danismak istedim. Oglum 3.5 yasinda 105 cm 18 kilo. 2 gundur atesli 37.5 38.5 arasi. Istahsiz. Sesinde bir bogukluk var. Burnu tikali degil. Az once bogazina bakarken epey cok sayida beyazliklar gordum. Dilinde hic yok. Baska bir sikayeti yok ama normal haline kiyasla cok mızmız. Ozellikle sesindeki degisiklik cok dikkatimi cekiyor. Ne yapmamı onerirsiniz?  Simdiden tesekkurler, sevgiler
Yukarı Dön
sozsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sozsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2014 Saat 11:49
Hocam bu arada dayanamadi az once doktora goturduk. Ben de cok rahatsizim. Doktor bayan klamoks verdi ama baslamayin dedi. Uc gun ates 38.5 un altina dusmezse veriyorum normalde ama bunun arkasindan nezle ya da  gribe donebilir. Siz de bakamayacak durumdasiniz 1 2 gun takip edin gerekirse baslarsiniz dedi. Atesi cikarsa da dolven verin. Sadece dolvenle dusuyorsa iyi dusmuyorsa carpolle donusumlu verin dedi. Durumuna gore 4 6 ya da 8 saatte bir dedi. Bu soylediklerine yorumunuz nedir acaba?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119806
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2014 Saat 08:56
1- Grip geciriyor, zaten 4-5 gun atesi olacak...
2- O doktorun, Antibiyotik baslamadaki, "mantigini" anlamis degilim.
3- Ates ile ugrasmayin, ates vucudun savunma mekanizmasidir. Hatta ates, kanserli hucreleri bile yokeder.. Cok sart olmadikca, sirf ates dusurmek icin ates dusurucu ilac kullanmayin.
4- 8cm boy fazlasi, 2.5kg agirlik fazlasi var.
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 257
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2014 Saat 16:27
Hocam artık buralarda antibiyotik mantığı değişmeye başladı. Son zamanlarda benimde gittiğim bir çok doktor bu şekilde antibiyotik verdi. Ben yazıyorum 3 gün içinde ateş geçmezse başlarsınız hemen başlamayın diyorlar... :)
Biz sizinle tanışmadan önce bu doktorları iyi doktor bak hemen antibiyotik vermiyor sonuna kadar bekliyor diye tanımlıyorduk.. ŞİMDİ ŞÖYLE DİYORUZ..
Kadir hocamız sağolsun YEMEZLER...

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2014 Saat 18:01
Dikkat ediyorsaniz, nerede bir uc-kagit, sarlatanlik var, hemen agiz birligi etmiscesine, hepsi ayni agizdan konusuyorlar.. Ise yarar, duzgun bir bilgi soyleyin, eger para getirmiyorsa, hemen burun kiviriyorlar.
Yukarı Dön
sozsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sozsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2014 Saat 04:56
Hocam tesekkur ederim. Atesi bizi korkutacak kadar yukselmedi. Genel durumu da iyi. Ne ates dusurucu ne de antibiyotige baslamadim. Sayenizde bilincleniyoruz artik :)  sevgiler...
Yukarı Dön
sozsoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sozsoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2014 Saat 13:37
Hocam size bir sorum daha olacak. Oglum yaklasik 9 aydir uzun sacliydi. Gecen hafta kisacik kestirdim  alninda  boydan boya on tarafta kisa saclar cikmis. Dokulur diyorlar ama gercekten dokulur mu size sormak istedim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2014 Saat 21:14
Soya ceker... Dokulecegi varsa, dokulur...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.