Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bogazda beyazliklar ve ses degismesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44396
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 01:24

Konu: bogazda beyazliklar ve ses degismesi
Mesajı Yazan: sozsoy
Konu: bogazda beyazliklar ve ses degismesi
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2014 Saat 10:16
Hocam Merhabalar, daha once de yazmıstım. Yardimci olmustunuz. Yine size danismak istedim. Oglum 3.5 yasinda 105 cm 18 kilo. 2 gundur atesli 37.5 38.5 arasi. Istahsiz. Sesinde bir bogukluk var. Burnu tikali degil. Az once bogazina bakarken epey cok sayida beyazliklar gordum. Dilinde hic yok. Baska bir sikayeti yok ama normal haline kiyasla cok mızmız. Ozellikle sesindeki degisiklik cok dikkatimi cekiyor. Ne yapmamı onerirsiniz?  Simdiden tesekkurler, sevgiler

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2014 Saat 11:49
Hocam bu arada dayanamadi az once doktora goturduk. Ben de cok rahatsizim. Doktor bayan klamoks verdi ama baslamayin dedi. Uc gun ates 38.5 un altina dusmezse veriyorum normalde ama bunun arkasindan nezle ya da  gribe donebilir. Siz de bakamayacak durumdasiniz 1 2 gun takip edin gerekirse baslarsiniz dedi. Atesi cikarsa da dolven verin. Sadece dolvenle dusuyorsa iyi dusmuyorsa carpolle donusumlu verin dedi. Durumuna gore 4 6 ya da 8 saatte bir dedi. Bu soylediklerine yorumunuz nedir acaba?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2014 Saat 08:56
1- Grip geciriyor, zaten 4-5 gun atesi olacak...
2- O doktorun, Antibiyotik baslamadaki, "mantigini" anlamis degilim.
3- Ates ile ugrasmayin, ates vucudun savunma mekanizmasidir. Hatta ates, kanserli hucreleri bile yokeder.. Cok sart olmadikca, sirf ates dusurmek icin ates dusurucu ilac kullanmayin.
4- 8cm boy fazlasi, 2.5kg agirlik fazlasi var.

Mesajı Yazan: ayemel
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2014 Saat 16:27
Hocam artık buralarda antibiyotik mantığı değişmeye başladı. Son zamanlarda benimde gittiğim bir çok doktor bu şekilde antibiyotik verdi. Ben yazıyorum 3 gün içinde ateş geçmezse başlarsınız hemen başlamayın diyorlar... :)
Biz sizinle tanışmadan önce bu doktorları iyi doktor bak hemen antibiyotik vermiyor sonuna kadar bekliyor diye tanımlıyorduk.. ŞİMDİ ŞÖYLE DİYORUZ..
Kadir hocamız sağolsun YEMEZLER...

Mesaj Tarihi: 12 Haz 2014 Saat 18:01
Dikkat ediyorsaniz, nerede bir uc-kagit, sarlatanlik var, hemen agiz birligi etmiscesine, hepsi ayni agizdan konusuyorlar.. Ise yarar, duzgun bir bilgi soyleyin, eger para getirmiyorsa, hemen burun kiviriyorlar.

Mesaj Tarihi: 13 Haz 2014 Saat 04:56
Hocam tesekkur ederim. Atesi bizi korkutacak kadar yukselmedi. Genel durumu da iyi. Ne ates dusurucu ne de antibiyotige baslamadim. Sayenizde bilincleniyoruz artik :)  sevgiler...

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2014 Saat 13:37
Hocam size bir sorum daha olacak. Oglum yaklasik 9 aydir uzun sacliydi. Gecen hafta kisacik kestirdim  alninda  boydan boya on tarafta kisa saclar cikmis. Dokulur diyorlar ama gercekten dokulur mu size sormak istedim

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2014 Saat 21:14
Soya ceker... Dokulecegi varsa, dokulur...

Mesaj Tarihi: 22 Haz 2014 Saat 18:25
Tesekkurler hocam

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat