Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - solunum sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsolunum sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Konu: solunum sorunu
    Gönderim Zamanı: 09 Eki 2010 Saat 10:17
dr.bey kızım 11 aylık nezleyle basladı hısırtılı solunum var ıgne ve hava alıyo.4 aylıkkken ve 7 aylıkken de olmustu bu 3. sıkısması..

dun acıle gıttık.GATA'ya dr. 3.ataktan sonra astım tedavısıde baslıcaz dedı.pulmıcort verdi..

ventolın hava verıyorum kızıma cunku sıkışıyor.2 ilacı kac saat arayla vermeliyım.pespese verilirmi?

kızım sureklı huzursuz dalgın ve uyku halındeLampbana bı yol gosterin lutfen..

Düzenleyen Ayşegül - 04 Kas 2010 Saat 00:12
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2010 Saat 11:39
Bu aylarda bu işler ancak "uygunsuz" bazı ilaçların kullanması ile oluşur.. Aferin, Peditus, Babyrhinol, Actifed, Sudafed, Actidem, Antibeksin, gibi nezle veya öksürük ilaçları verdi iseniz onlardandır. 30 seneden beri benim ilk 1 yaşında böyle bir hastam hiç olmadı.. Bununla ilgili makale ve eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2010 Saat 11:57
dr. bey yaklasık 1 senedır takıp edıyorum sızı.soyledıklerınızı harfıyen yapıyorum.hıcbır ılac kullanmadım.soyledıklerınızı kızım 11 ay boyunca hıc ıcmedı.sadece hava aldı.ama gercekten normal olmayan bı durum var.buyuk kızımda boyle bısey yasamadım.nezle oldu kızım ne zaman balgam koyulastı ıcerı aktı sonra boyle hısırtı baslıyor ve nefesını zor alıyor.dakıkada 61 oluyor..ılaca baslıyayımmı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2010 Saat 13:00
İyi kötü bir doktorun görmesi daha iyi olur. En azından bir "Tam kan sayımı" yaptırıp sonuçlarını bana yazarsanız daha güvenilir bir yardımda bulunabilirim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.