Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

solunum sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26125
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 07:00

Konu: solunum sorunu
Mesajı Yazan: humeyram
Konu: solunum sorunu
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2010 Saat 10:17
dr.bey kızım 11 aylık nezleyle basladı hısırtılı solunum var ıgne ve hava alıyo.4 aylıkkken ve 7 aylıkken de olmustu bu 3. sıkısması..

dun acıle gıttık.GATA'ya dr. 3.ataktan sonra astım tedavısıde baslıcaz dedı.pulmıcort verdi..

ventolın hava verıyorum kızıma cunku sıkışıyor.2 ilacı kac saat arayla vermeliyım.pespese verilirmi?

kızım sureklı huzursuz dalgın ve uyku halındeLampbana bı yol gosterin lutfen..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2010 Saat 11:39
Bu aylarda bu işler ancak "uygunsuz" bazı ilaçların kullanması ile oluşur.. Aferin, Peditus, Babyrhinol, Actifed, Sudafed, Actidem, Antibeksin, gibi nezle veya öksürük ilaçları verdi iseniz onlardandır. 30 seneden beri benim ilk 1 yaşında böyle bir hastam hiç olmadı.. Bununla ilgili makale ve eski mailleri okuyun.

Mesajı Yazan: humeyram
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2010 Saat 11:57
dr. bey yaklasık 1 senedır takıp edıyorum sızı.soyledıklerınızı harfıyen yapıyorum.hıcbır ılac kullanmadım.soyledıklerınızı kızım 11 ay boyunca hıc ıcmedı.sadece hava aldı.ama gercekten normal olmayan bı durum var.buyuk kızımda boyle bısey yasamadım.nezle oldu kızım ne zaman balgam koyulastı ıcerı aktı sonra boyle hısırtı baslıyor ve nefesını zor alıyor.dakıkada 61 oluyor..ılaca baslıyayımmı?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2010 Saat 13:00
İyi kötü bir doktorun görmesi daha iyi olur. En azından bir "Tam kan sayımı" yaptırıp sonuçlarını bana yazarsanız daha güvenilir bir yardımda bulunabilirim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat