Tikmi başka birseymi anlayamadim |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Sağlıklı nesil ..
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 225 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2025 Saat 01:19 |
5 yaş çocukta birden gelişen ve çok belirgin belli olan konuşurken kafa sallama sanki kafasıyla şekil ciziyormus gibi hareket yapma neden olur hangi hastalık olduugunu nasıl anlarız
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118819 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Bir Noroloji uzmani gorsun.
|
|
Sağlıklı nesil ..
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 225 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
|
Merhaba hocam günaydın norolojiye randevu alabildim fakat çok endişeliyim saçma sapan şeyler söyleyecek diye size eklemeyi unuttuğum birşey var ameliyat oldu fitiktan oğlum (5 yaş) bu arada bu süreçte başladı bu kafa sallama olayı şekil çizer gibi aniden başladı öncesinde yoktu :( bunuda belirtip sizinde naçizane fikrinizi almak istiyorum ben ilaç vs yazarsa çocuğuma gelecekte zararına olacak diye endişeleniyorum norolojide yazılan ilaçlar ilerde işe girme konusunda bile sıkıntı yaratiyor burada
|
|
Dobi
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba Kadir Bey'in talimatını tabii ki yerine getirin ama sizi şunu söylemek istiyorum ben oğlumu 3 yaşında geniz eti ameliyatı yaptıktan sonra aynı dediğiniz şekilde benim oğlumda da tikler başladı burnunu buruşturmak kafasını sağlamak gibi nöroloji doktoruna gittim tamamen psikolojik dendi halen ara ara gelir ara ara gider butikler bilginiz olsun istedim
|
|
Dobi
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Puanlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Çocuğumun babasının da küçükken tikleri varmış nöroloji doktoru onun genetik olabileceğini de söyledi
|
|
Sağlıklı nesil ..
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
|
Teşekkür ederim çok sağolun çok sağolun
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|