Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tikmi başka birseymi anlayamadim

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=84364
Tarih: 06 Kas 2025 Saat 17:53

Konu: Tikmi başka birseymi anlayamadim
Mesajı Yazan: Sağlıklı nesil ..
Konu: Tikmi başka birseymi anlayamadim
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2025 Saat 01:19
5 yaş çocukta birden gelişen ve çok belirgin belli olan konuşurken kafa sallama sanki kafasıyla şekil ciziyormus gibi hareket yapma neden olur hangi hastalık olduugunu nasıl anlarız 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2025 Saat 01:43
Bir Noroloji uzmani gorsun.

Mesaj Tarihi: 03 Şub 2025 Saat 08:33
Merhaba hocam günaydın norolojiye randevu alabildim fakat çok endişeliyim saçma sapan şeyler söyleyecek diye size eklemeyi unuttuğum birşey var ameliyat oldu fitiktan oğlum (5 yaş) bu arada bu süreçte başladı bu kafa sallama olayı şekil çizer gibi aniden başladı öncesinde yoktu :( bunuda belirtip sizinde naçizane fikrinizi almak istiyorum ben ilaç vs yazarsa çocuğuma gelecekte zararına olacak diye endişeleniyorum norolojide yazılan ilaçlar ilerde işe girme konusunda bile sıkıntı yaratiyor burada 

Mesajı Yazan: Dobi
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2025 Saat 10:46
Merhaba Kadir Bey'in talimatını tabii ki yerine getirin ama sizi şunu söylemek istiyorum ben oğlumu 3 yaşında geniz eti ameliyatı yaptıktan sonra aynı dediğiniz şekilde benim oğlumda da tikler başladı burnunu buruşturmak kafasını sağlamak gibi nöroloji doktoruna gittim tamamen psikolojik dendi halen ara ara gelir ara ara gider butikler bilginiz olsun istedim

Mesajı Yazan: Dobi
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2025 Saat 10:47
Çocuğumun babasının da küçükken tikleri varmış nöroloji doktoru onun genetik olabileceğini de söyledi

Mesaj Tarihi: 03 Şub 2025 Saat 15:29
Teşekkür ederim çok sağolun çok sağolun 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2025 Saat 20:31
Dogrudur. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat