|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
nisansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sabahtan beri ateşi kendiliğinden bi iniyor bi çıkıyor hiç müdahale etmedim bu durum daha ne kadar devam eder acaba hocam 6 gündür ishal gidiyor cumartesi pazar pazartesi ateşi falan hiç yoktu bugün ateş çıkmaya başladı şaşırdım kaldım hocam size kafamdaki soruları sormadan duramıyorum verdiğiniz bilgiler için vakit ayırdığınız için çok çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bactrim basladinizmi?
|
|
![]() |
|
nisansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu aksamlar beraber toplam 3 ölçek vermiş oldum bugün gün boyu hiç ateşi çıkmadı ama ishali devam ediyo sabah ilk yaptığı biraz daha iyiydi ama daha sonraları tam ishal halini aldı toplamda 4 kez gitti 3. Ve 4. Bezinde 1 nokta şeklinde kan vardı bu durum hala normal mi hocam yediği içtiği herseye dikkat de ediyorum nasıl oluyor anlamadım çorbası bile temiz su ile yapıyorum bu durum daha ne kadar boyle devam eder bu arada pisigimiz var çok kötü ne kullanabilirim pısigine?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- pisigi icin:
Eczanede; %3luk Eau Borique 300ml hazirlatin. Eger beceremezlerse, siz evde, 1 litre suya; 10gram toz "Borik asit" atip, eritin... Ultralan pomat ve Desitin (mor) merhem alin. 2- Altini her temizledikten sonra, Borik asitli su ile silin ve gunde 2x1 Ultralan pomat, geri kalanlarinda; Desitin merhem surun. Ishali yoluna giriyor, acele etmeyin. Barsak yuzeyi tamiratini tamamladiginda, hersey duzelecek. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|