Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Test sonucları.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49133
Tarih: 14 Ağu 2025 Saat 21:14

Konu: Test sonucları.
Mesajı Yazan: semuna
Konu: Test sonucları.
Mesaj Tarihi: 14 May 2015 Saat 23:07
Mrb hocam arkadaşımın 18 aylık bebeği leke cıkartıcı spreyden yalamış tam olarak gördüğünde ağzında bulmuş leke cıkartıcıdan. Gece şe kustu sabah ishal gıbı kaka ve kakasında kan vardı. Bugün bütün gün hastanelerdi serum falan takıldı kan ve kaka testinş yolluyum sonucuna bakarmısınız ..
http://hizliresim.com/a5X1V7">
http://hizliresim.com/mPEJQY">
http://hizliresim.com/j5BQ99">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 May 2015 Saat 00:50
Sacma sapan isler!!!
Gaitada Gizli Kan Testi: Bu sekilde yapilmaz. O cahil doktora ve cahil Laboratuvara soyleyin, hastanin 2 gun evvelinden etli gidalari ve aliyorsa, Demir ihtiva eden butun ilaclari kesmesi gerekir.
Bosuna ugrastiniz, hicbir sey yapmaniza gerk yoktu.
SAKIN; Ilac kullanmayin. Bol su/sivi verin, yeterlidir.

Mesajı Yazan: nisansu
Mesaj Tarihi: 15 May 2015 Saat 01:12
Hocam arkadaşım benim oğlum için sormuştu hocam bu kanlı ishal yaladigi deterjan mi yoksa  hastalık tan mıdır  anlamadım  bugün 5 ishalinden kan geldi az önce bidaha yaptı onda bişey yoktu sadece ishal gitti bu sonuçlara  göre korkulacak  bişey yok dimi hocam  serum takıldı  hocam seruma  novasef ve Bimeks ilaç koydular şu an evdeyiz   

Mesaj Tarihi: 15 May 2015 Saat 06:56
Tamamen hastalikla ilgili...

Niye; Novasef gibi, Menenjiti bile tedavi edecek kadar kuvvetli bir Antibiyotik verilir anlamis degilim... Aptal bunlar!!!
Damardan verdigi antibiyotik, barsaklarin icindeki kakalarin arasindaki bakterilere nasil erisecek, dusunmezler bile!! Damardan verilen Antibiyotik, ancak kan damarlarinin oldugu bolgelerde etkili olurlar. Barsagin, ic cidarinda (mukozada), damar bile yoktur. Oradan oteye gececekte, kakalarin arasindaki bakterilere etki edecek!! Bunlarin kafasi iste; ancak bu kadar calisir.

1960'lardaki; "Seruma B vitamini koyma" aptalligi hala devam ediyor demekki!!! B Vitaminleri, isik etkisi ile parcalandiklarindan, B vitamini ampulleri RENKLIDIR.... Saydam, Serum sisesine veya Torbaya konuldugunda, isik etkisi ile aninda parcalanirlar... 55 senede ogrenemediler, daha bakalim kac asir sonra ogrenecekler. Hakaret edince de kiziyorlar!

Mesaj Tarihi: 15 May 2015 Saat 10:46
Hocam mide kanaması  olabilir dediler ilk başta ama sonra sadece deterjandan kaynaklı kanlı ishal dediler  şu an ishal devam ediyor hocam kanda var içinde ama hiç bişey vermiyorum makati  ağrıyor devamli ağlıyor çünkü  birde mide kanaması olsa nasıl olur peki hocam

Mesaj Tarihi: 15 May 2015 Saat 12:13
Hocam bidaha birsey sormak istiyorum  deterjandan dolayi bize ilaç zehirlenmesi  olabilir denildi ilaç falan vermediler  ama siz hastaliktandir diyorsunuz o yuzden icim biraz daha rahatladi  cunku bize ilk basta mide kanaması olabilir dediler kanli ishali devam ediyor  ve ara ara ateşi yükseliyor ates dusurucude vermeye korkuyorunlm acaba flagly yada bactrim  gibi bi ilaç kullanmam gerekiyor mu  bu arada 19 aylık oğlum

Mesaj Tarihi: 15 May 2015 Saat 19:02
Birakin Allahaskina su sacma-sapan, "Jurassik Park Hastanesi" doktorlarinin sacmaliklarini.. Isleri gucleri sizi korkutup, para sizdirmak.
Oturun oturdugunuz yerde, cocuk kendiliginden iyilesecek.

Mesaj Tarihi: 15 May 2015 Saat 19:41
Hocam şimdi altını değiştirirken makatında kan damladi  çok korkuyorum hocam bu kan neden geliyo devamli kötüye giden bi durum olur mu hastaneye gitmek istemiyorum zaten ama şaşırdım kaldım

Mesaj Tarihi: 16 May 2015 Saat 02:06
Acele etmeyin, hele su hafta sonu bir gecsin... Oyle 3-5 damla kan ile bir sey olmuyor.. Ciddi durumlarda, makattan, "kan bosalir"...

Mesaj Tarihi: 16 May 2015 Saat 22:06
Hocam bugün 2 defa ishal gitti ama kan yoktu bile sizin sayenizde bidaha hastaneye gitmeden atlattık  sayılır şükürler olsun ama bu seferde Makati  çok ağrıyor  gaz çıkaracağını bile ağlıyor acaba makati için birsey sürme lazım mi ne ishale olmuştur dimi hocam daha önce hiç böyle olmamıştı ishalinde  

Mesaj Tarihi: 17 May 2015 Saat 05:14
Agri oldugunda, bir havluyu; utu ile isitip, rulo yapip, poposuna koyun, 1-2 dakikada agri rahatlar.

Mesaj Tarihi: 19 May 2015 Saat 12:43
Hocam oğlumun ishal hale devam ediyor pazar günü 2 defa ishal gitti dün 3 kare gitti en sonunda çok az kan vardı şimdide sabahtan beri 2 defa gitti 2.ishalinde yine çok az kan vardı bu arada 2 gündür hiç ateşi yoktu ama bugun hafif ateşi var   bu durum  beni tedirgin ediyor acaba başka bi tahlil veya başka bişeye ihtiyaç var mı  sizin görüşünüz benim için çok önemli şimdi o hastaneye gitsem ne derler bilmiyorum o yüzden siz ne derseniz ona göre hareket etmek istiyorum  

Mesaj Tarihi: 19 May 2015 Saat 18:24
Bactrim surup, gunde; 2x1 olcek, 5 gun verin.

Mesaj Tarihi: 19 May 2015 Saat 18:29
Hocam sabahtan beri ateşi var hiç bir şey vermedim zaten şimdi yine ishal gitti çok kötü kokuyor bu arada burnuda akmaya başladı hepsi bir oldu o zaman dediğiniz gibi bactrim sürüp veriyim çok huysuz zaten hocam bu ishal yaladigi  deterjan kaynaklı  degildir  heralde dimi hastalıktan böyle uzun süre devam ediyor 

Mesaj Tarihi: 19 May 2015 Saat 18:33
Hocam  birde bu arada 19 aylığız kaç mg lık  alicam 

Mesaj Tarihi: 19 May 2015 Saat 18:54
Deterjan ile hic alakasi yok. Yedigi-ictigi ile mikrop kapmis.
Bactrim; Gunde, 2x1 olcek(5ml) 5 gun kullanin.

Mesaj Tarihi: 19 May 2015 Saat 22:09
Hocam sabahtan beri ateşi kendiliğinden  bi iniyor bi çıkıyor hiç müdahale etmedim bu durum daha ne kadar devam eder acaba  hocam 6 gündür ishal gidiyor cumartesi pazar pazartesi ateşi falan hiç yoktu bugün ateş çıkmaya başladı şaşırdım kaldım hocam size kafamdaki soruları  sormadan duramıyorum verdiğiniz bilgiler için vakit ayırdığınız için çok çok teşekkür ederim.

Mesaj Tarihi: 20 May 2015 Saat 08:05
Bactrim basladinizmi?

Mesaj Tarihi: 21 May 2015 Saat 01:22
Hocam bu aksamlar beraber toplam 3 ölçek vermiş oldum bugün gün boyu hiç ateşi çıkmadı ama ishali devam ediyo sabah ilk yaptığı biraz daha iyiydi  ama daha sonraları tam ishal halini aldı toplamda 4 kez gitti 3. Ve 4. Bezinde 1 nokta şeklinde kan vardı bu durum hala normal mi hocam yediği içtiği  herseye dikkat de ediyorum nasıl oluyor anlamadım çorbası bile temiz su ile yapıyorum  bu durum daha ne kadar boyle devam eder bu arada pisigimiz  var çok kötü ne kullanabilirim pısigine?

Mesaj Tarihi: 21 May 2015 Saat 04:04
1- pisigi icin:
Eczanede; %3luk Eau Borique 300ml hazirlatin. Eger beceremezlerse, siz evde, 1 litre suya; 10gram toz "Borik asit" atip, eritin...
Ultralan pomat ve Desitin (mor) merhem alin.
2- Altini her temizledikten sonra, Borik asitli su ile silin ve gunde 2x1 Ultralan pomat, geri kalanlarinda; Desitin merhem surun.

Ishali yoluna giriyor, acele etmeyin. Barsak yuzeyi tamiratini tamamladiginda, hersey duzelecek.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat