|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acele etmeyin, hele su hafta sonu bir gecsin... Oyle 3-5 damla kan ile bir sey olmuyor.. Ciddi durumlarda, makattan, "kan bosalir"...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 May 2015 Saat 02:07 |
|
![]() |
|
nisansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugün 2 defa ishal gitti ama kan yoktu bile sizin sayenizde bidaha hastaneye gitmeden atlattık sayılır şükürler olsun ama bu seferde Makati çok ağrıyor gaz çıkaracağını bile ağlıyor acaba makati için birsey sürme lazım mi ne ishale olmuştur dimi hocam daha önce hiç böyle olmamıştı ishalinde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agri oldugunda, bir havluyu; utu ile isitip, rulo yapip, poposuna koyun, 1-2 dakikada agri rahatlar.
|
|
![]() |
|
nisansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
Hocam oğlumun ishal hale devam ediyor pazar günü 2 defa ishal gitti dün 3 kare gitti en sonunda çok az kan vardı şimdide sabahtan beri 2 defa gitti 2.ishalinde yine çok az kan vardı bu arada 2 gündür hiç ateşi yoktu ama bugun hafif ateşi var bu durum beni tedirgin ediyor acaba başka bi tahlil veya başka bişeye ihtiyaç var mı sizin görüşünüz benim için çok önemli şimdi o hastaneye gitsem ne derler bilmiyorum o yüzden siz ne derseniz ona göre hareket etmek istiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bactrim surup, gunde; 2x1 olcek, 5 gun verin.
|
|
![]() |
|
Hocam sabahtan beri ateşi var hiç bir şey vermedim zaten şimdi yine ishal gitti çok kötü kokuyor bu arada burnuda akmaya başladı hepsi bir oldu o zaman dediğiniz gibi bactrim sürüp veriyim çok huysuz zaten hocam bu ishal yaladigi deterjan kaynaklı degildir heralde dimi hastalıktan böyle uzun süre devam ediyor
|
|
![]() |
|
Hocam birde bu arada 19 aylığız kaç mg lık alicam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deterjan ile hic alakasi yok. Yedigi-ictigi ile mikrop kapmis.
Bactrim; Gunde, 2x1 olcek(5ml) 5 gun kullanin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|