Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Test sonucları.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTest sonucları.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
semuna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 334
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı semuna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Test sonucları.
    Gönderim Zamanı: 14 May 2015 Saat 23:07
Mrb hocam arkadaşımın 18 aylık bebeği leke cıkartıcı spreyden yalamış tam olarak gördüğünde ağzında bulmuş leke cıkartıcıdan. Gece şe kustu sabah ishal gıbı kaka ve kakasında kan vardı. Bugün bütün gün hastanelerdi serum falan takıldı kan ve kaka testinş yolluyum sonucuna bakarmısınız ..

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118279
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2015 Saat 00:50
Sacma sapan isler!!!
Gaitada Gizli Kan Testi: Bu sekilde yapilmaz. O cahil doktora ve cahil Laboratuvara soyleyin, hastanin 2 gun evvelinden etli gidalari ve aliyorsa, Demir ihtiva eden butun ilaclari kesmesi gerekir.
Bosuna ugrastiniz, hicbir sey yapmaniza gerk yoktu.
SAKIN; Ilac kullanmayin. Bol su/sivi verin, yeterlidir.
Yukarı Dön
nisansu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 41
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisansu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2015 Saat 01:12
Hocam arkadaşım benim oğlum için sormuştu hocam bu kanlı ishal yaladigi deterjan mi yoksa  hastalık tan mıdır  anlamadım  bugün 5 ishalinden kan geldi az önce bidaha yaptı onda bişey yoktu sadece ishal gitti bu sonuçlara  göre korkulacak  bişey yok dimi hocam  serum takıldı  hocam seruma  novasef ve Bimeks ilaç koydular şu an evdeyiz   
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2015 Saat 06:56
Tamamen hastalikla ilgili...

Niye; Novasef gibi, Menenjiti bile tedavi edecek kadar kuvvetli bir Antibiyotik verilir anlamis degilim... Aptal bunlar!!!
Damardan verdigi antibiyotik, barsaklarin icindeki kakalarin arasindaki bakterilere nasil erisecek, dusunmezler bile!! Damardan verilen Antibiyotik, ancak kan damarlarinin oldugu bolgelerde etkili olurlar. Barsagin, ic cidarinda (mukozada), damar bile yoktur. Oradan oteye gececekte, kakalarin arasindaki bakterilere etki edecek!! Bunlarin kafasi iste; ancak bu kadar calisir.

1960'lardaki; "Seruma B vitamini koyma" aptalligi hala devam ediyor demekki!!! B Vitaminleri, isik etkisi ile parcalandiklarindan, B vitamini ampulleri RENKLIDIR.... Saydam, Serum sisesine veya Torbaya konuldugunda, isik etkisi ile aninda parcalanirlar... 55 senede ogrenemediler, daha bakalim kac asir sonra ogrenecekler. Hakaret edince de kiziyorlar!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 May 2015 Saat 07:02
Yukarı Dön
nisansu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisansu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2015 Saat 10:46
Hocam mide kanaması  olabilir dediler ilk başta ama sonra sadece deterjandan kaynaklı kanlı ishal dediler  şu an ishal devam ediyor hocam kanda var içinde ama hiç bişey vermiyorum makati  ağrıyor devamli ağlıyor çünkü  birde mide kanaması olsa nasıl olur peki hocam
Yukarı Dön
nisansu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisansu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2015 Saat 12:13
Hocam bidaha birsey sormak istiyorum  deterjandan dolayi bize ilaç zehirlenmesi  olabilir denildi ilaç falan vermediler  ama siz hastaliktandir diyorsunuz o yuzden icim biraz daha rahatladi  cunku bize ilk basta mide kanaması olabilir dediler kanli ishali devam ediyor  ve ara ara ateşi yükseliyor ates dusurucude vermeye korkuyorunlm acaba flagly yada bactrim  gibi bi ilaç kullanmam gerekiyor mu  bu arada 19 aylık oğlum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2015 Saat 19:02
Birakin Allahaskina su sacma-sapan, "Jurassik Park Hastanesi" doktorlarinin sacmaliklarini.. Isleri gucleri sizi korkutup, para sizdirmak.
Oturun oturdugunuz yerde, cocuk kendiliginden iyilesecek.
Yukarı Dön
nisansu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nisansu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2015 Saat 19:41
Hocam şimdi altını değiştirirken makatında kan damladi  çok korkuyorum hocam bu kan neden geliyo devamli kötüye giden bi durum olur mu hastaneye gitmek istemiyorum zaten ama şaşırdım kaldım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.