Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tesekkur ve soru
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtesekkur ve soru

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yesimk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesajın Direkt Linki Konu: tesekkur ve soru
    Gönderim Zamanı: 05 Şub 2013 Saat 00:46
Kadir Bey, merhaba,
Her hafta sizi buradan okuyor ve her seferinde size cok ama cok tesekkur etmek istiyorum. Bizi universite ogrencisi gibi egitiyorsunuz. Sayenizde cocukla ilgili azımsanamayacak miktarda tıp bilgisine sahibiz. Ustelik, hukuktaki gibi cocugun yuksek yararına yapıyorsunuz her tedavinizi. Ne firmaların yararı, ne de afilli teshisleri seven, ilac isteyen allerin yararı..
Bizi bırakıp gittiginizden beri, (oyle yaptınız ama, neyse kızmayın), Akın’ı sadece ası icin doktora goturdum. Nezle de oldu, öksürük de, siz ne diyorsanız öyle yaptık. Hatta, atesi oldugunda, sabredip bir gun ates dusurucu vermezsem, ertesi gune ates bile kalmadı. Simdi 3 yasında, sonbaharda yuvaya başladıgında durum daha farklı olacak tabi, o zaman da sizi buradan biraz rahatsız edecegiz artık..)) İyi ki varsınız.
İki tane sorum olacak buyuk oglum Onur ile ilgili. 12 yas, 1.56 boy, 54 kilo. Gece uykuları cok derin, top patlasa uyanmaz gibi. Tuvalete kalktıgında soyle bir tablo oluyor. Yataktan kalkıyor, 1-2 dakika ayakta dikiliyor, sonra gidip cisini yapıyor. Bu sırada bir sey derseniz sizi duymuyor. Bazen de ardından, salona gidip yatıyor, ya da tshirtunu cıkarıp, ustu cıplak yatıyor. Yazın basket kampına gidecek, endiseleniyorum. Yapılacak bir sey var mıdır?
Babası yazın Pink Floyd konserine goturecek. Oradaki sesin bir zararı olur mu?
Ne kadar tesekkur etsem az ama ben yine de elimden geldigince cok tesekkur ediyorum.
(Burada bahsettiginiz, Hayatın Kaynagı isimli kitabı okudum. Olaganustu bir kitap, elimden bırakamadım)
Yesim Kafkas

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118611
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2013 Saat 03:26
1- Boyu; 13cm fazla, kilosu da; 18kilo fazla. 156cm boya; 46 kilo olmasi lazim, 8 kilo boyuna gore bir fazlaligi var.17 yas elbisesi giyer. Bunu bu yaz halletsin...
2- Biraz; uyur-gezer hali var, yatmadan evvel cok sivi almasin. Halledemezseniz, aksamlari burnuna birer fis; Minirin sikmanin faydasi olur, gece cise kalkmaz.
3- Oradaki ses zararli olsa, once Pink Floyd zarar gorur.
Selamlar.
Yukarı Dön
yesimk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 9
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2013 Saat 09:06
Smile Smile Sizi cok seviyoruz ailece, tesekkurler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.