Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tesekkur ve soru

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37549
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 01:34

Konu: tesekkur ve soru
Mesajı Yazan: yesimk
Konu: tesekkur ve soru
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2013 Saat 00:46
Kadir Bey, merhaba,
Her hafta sizi buradan okuyor ve her seferinde size cok ama cok tesekkur etmek istiyorum. Bizi universite ogrencisi gibi egitiyorsunuz. Sayenizde cocukla ilgili azımsanamayacak miktarda tıp bilgisine sahibiz. Ustelik, hukuktaki gibi cocugun yuksek yararına yapıyorsunuz her tedavinizi. Ne firmaların yararı, ne de afilli teshisleri seven, ilac isteyen allerin yararı..
Bizi bırakıp gittiginizden beri, (oyle yaptınız ama, neyse kızmayın), Akın’ı sadece ası icin doktora goturdum. Nezle de oldu, öksürük de, siz ne diyorsanız öyle yaptık. Hatta, atesi oldugunda, sabredip bir gun ates dusurucu vermezsem, ertesi gune ates bile kalmadı. Simdi 3 yasında, sonbaharda yuvaya başladıgında durum daha farklı olacak tabi, o zaman da sizi buradan biraz rahatsız edecegiz artık..)) İyi ki varsınız.
İki tane sorum olacak buyuk oglum Onur ile ilgili. 12 yas, 1.56 boy, 54 kilo. Gece uykuları cok derin, top patlasa uyanmaz gibi. Tuvalete kalktıgında soyle bir tablo oluyor. Yataktan kalkıyor, 1-2 dakika ayakta dikiliyor, sonra gidip cisini yapıyor. Bu sırada bir sey derseniz sizi duymuyor. Bazen de ardından, salona gidip yatıyor, ya da tshirtunu cıkarıp, ustu cıplak yatıyor. Yazın basket kampına gidecek, endiseleniyorum. Yapılacak bir sey var mıdır?
Babası yazın Pink Floyd konserine goturecek. Oradaki sesin bir zararı olur mu?
Ne kadar tesekkur etsem az ama ben yine de elimden geldigince cok tesekkur ediyorum.
(Burada bahsettiginiz, Hayatın Kaynagı isimli kitabı okudum. Olaganustu bir kitap, elimden bırakamadım)
Yesim Kafkas

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2013 Saat 03:26
1- Boyu; 13cm fazla, kilosu da; 18kilo fazla. 156cm boya; 46 kilo olmasi lazim, 8 kilo boyuna gore bir fazlaligi var.17 yas elbisesi giyer. Bunu bu yaz halletsin...
2- Biraz; uyur-gezer hali var, yatmadan evvel cok sivi almasin. Halledemezseniz, aksamlari burnuna birer fis; Minirin sikmanin faydasi olur, gece cise kalkmaz.
3- Oradaki ses zararli olsa, once Pink Floyd zarar gorur.
Selamlar.

Mesajı Yazan: yesimk
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2013 Saat 09:06
Smile Smile Sizi cok seviyoruz ailece, tesekkurler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat