|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
papatyam13 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı papatyam13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2016 Saat 00:37 |
Hocam oglum 7 yasinda.carsamba gunu sunnet oldu 3.gun bitti.
1.pipide sislik ve morarma oldu.dr sisebilir demisti ama morarma hakkinda bir sey bilmiyorum bunlar normal mi hocam? 2.suunnet kilodu hakkinda fikriniz nedir?yatarken cikariyorum kalkinca pijama giyiyor onun altina sunnet kilodu giydiriyorum.yara kulot sebebi ile kurumaz gec iyilesir diyorlar. 3.her gun krem suruyorum 4. Gun banyo yaptir dedi dr.ilik suya oturmasi iyi gelir mi? 4.bu dikisler ne zaman duser ve okula ne zaman gidebilir? Cok ama cok tesekkurler.
|
|
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
|
![]() |
|
papatyam13 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı papatyam13
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cok ozur dilerim yazmayi unutmusum.cocuk cerrahi klasik yontemle yani bisturi ile sunnet derisini kesip dikis atarak yapti sunnetimizi.
Tekrar tesekkurler.
|
|
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takip edeceksiniz. Gormeden bir sey diyemem... Ya baska bir yerde gosterin, yada resim gonderin. Sunnet kilodu diye bir "sey" bilmiyorum, benim zamanimda yoktu..
|
|
![]() |
|
unal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oğlumu bende okullar tatil olunca sünnet yaptırıcam. 7 yaşında. Hocam ayrı başlık açmak istemedim.Sünnette doğru olan Cerrahmı yoksa Ürologmu yapmalı. Yada hangi unsurlara dikkat etmeliyiz varmı bu konunun ayrıntıları.Artık korkutuyor bu konu beni..... Bu arkadaşımızada geçmiş olsun.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cocuk Cerrahi yapar. Yada; Istanbul'da iseniz, eski Kemal Ozkan'in yerine gidin.
|
|
![]() |
|
unal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankarada oturuyorum Hocam.Araştırıyorum henüz bi doktor bulamadım. Bulduklarım arasındada kara veremedim.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sunnet yaptirmak zorunda degilsiniz.. Ne dinen nede Saglik yonunden bir mecburiyet degildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|