Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sunnet oldu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Sünnet
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=53244
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 00:53

Konu: sunnet oldu
Mesajı Yazan: papatyam13
Konu: sunnet oldu
Mesaj Tarihi: 21 May 2016 Saat 00:37
Hocam oglum 7 yasinda.carsamba gunu sunnet oldu 3.gun bitti.
1.pipide sislik ve morarma oldu.dr sisebilir demisti ama morarma hakkinda bir sey bilmiyorum bunlar normal mi hocam?
2.suunnet kilodu hakkinda fikriniz nedir?yatarken cikariyorum kalkinca pijama giyiyor onun altina sunnet kilodu giydiriyorum.yara kulot sebebi ile kurumaz gec iyilesir diyorlar.
3.her gun krem suruyorum 4. Gun banyo yaptir dedi dr.ilik suya oturmasi iyi gelir mi?
4.bu dikisler ne zaman duser ve okula ne zaman gidebilir?
Cok ama cok tesekkurler.

-------------
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: papatyam13
Mesaj Tarihi: 21 May 2016 Saat 00:44
Hocam cok ozur dilerim yazmayi unutmusum.cocuk cerrahi klasik yontemle yani bisturi ile sunnet derisini kesip dikis atarak yapti sunnetimizi.
Tekrar tesekkurler.

-------------
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 May 2016 Saat 17:19
Takip edeceksiniz. Gormeden bir sey diyemem...
Ya baska bir yerde gosterin, yada resim gonderin.
Sunnet kilodu diye bir "sey" bilmiyorum, benim zamanimda yoktu..

Mesajı Yazan: unal
Mesaj Tarihi: 24 May 2016 Saat 09:52
Oğlumu bende okullar tatil olunca sünnet yaptırıcam. 7 yaşında. Hocam ayrı başlık açmak istemedim.Sünnette doğru olan Cerrahmı yoksa Ürologmu yapmalı. Yada hangi unsurlara dikkat etmeliyiz varmı bu konunun ayrıntıları.Artık korkutuyor bu konu beni..... Bu arkadaşımızada geçmiş olsun.Smile

Mesaj Tarihi: 24 May 2016 Saat 19:29
Cocuk Cerrahi yapar. Yada; Istanbul'da iseniz, eski Kemal Ozkan'in yerine gidin.

Mesajı Yazan: unal
Mesaj Tarihi: 25 May 2016 Saat 10:59
Ankarada oturuyorum Hocam.Araştırıyorum henüz bi doktor bulamadım. Bulduklarım arasındada kara veremedim.Disapprove

Mesaj Tarihi: 25 May 2016 Saat 19:57
Sunnet yaptirmak zorunda degilsiniz..  Ne dinen nede Saglik yonunden bir mecburiyet degildir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat