Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Suni sancıyla doğum yapan var mı ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSuni sancıyla doğum yapan var mı ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5921
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2008 Saat 17:47

Melek muhtemen bebeğini kucağına aldın,analı babalı büyüsün,sağlıklı olsun yavrun inşallah.

Her birimizin hikayesi,bünyesi farklı. Ben de suni sancı aldım.Doğuma 3,5 hafta kala çok koşturduğum için erken doğum tehlikesi atlattım,sancılarımı iğnelerle durdurdular ve 3 cm.açıkla dolaştım 39.haftaya kadar.Yataktan sadece wc için kalkacaksın dediler ben arada işe bile gittim.Sonuçta sancı başlamadı,kontrole gittim suni sancı ile yarım saatte doğum yaptım serum kolumda ayakta gezinirken,sedyeye çıkmadan bebek geliyordu.Son sancılar zor ama,ağrıya dayanabilme gücünle alakalı bence,bünyeler farklı.
Ben hep yatarak doğum yapamayacağıma inandım,dr.güldü ben hep dolaştım ağrımı pek anlamadım.Herhalde kendi kendine gelişseydi ve saatlerce ağrı çekseydim zor derdim.

Allah yardımcın olsun...
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2008 Saat 01:03
ayyy yine  bna burayı okuyunca korku bastı off sancılar ıyyDeadben çok sancılıydım 4 saatte 5 cm açıldım iki yudum su içtim diye 4 saat beklenirmmi beklettilerCryyalvarıyor tehtitler savuruyordum bayıltın beni diyee çok kötü yaaa ölürümde birdaha sancı çekmem inşallah tabi ALLAH çekenlerin yardımcısı olsun bana suni sancı bile gerek yok sancıların çok güzel iki saatte doğurursun dediler ama 5 dak bile deselerdi yine sezeryan siterim olede yaptımBig%20smilehiçte pişman değilim
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2008 Saat 21:00
Confusedya benimde normal oldu ama ben çok şanslıyım galiba gece 2 de 10 dakika arayla kasık ağrısı gibi başladı. doktorumu aramaya karar verdiğimde saat 03 e geliyodu hastaneye vardığımda sancılar 5 dakkaya düşmüştü .herşey çok iyiydi ama lavman dan sonra koptum bu kadar sık sancı nasıl olur yaaaaaaaaaaaaaaa.allahım ben doğuruyorum dedıkçe ıkınma sana öyle geliyo nefes al dedıler .hala o hemşireyi boğmak istiyorum bana öyle geliyomuş efendım ıknmayacakmışım .sonunda aşağı indim masaya yattım ve sadece 2 kez ıkındım bebek dışardaydı.
ya nerdeyse nefes alırken doğurcaktımLOL
sabah 5 de kucama aldım asyamıClown
arkadasım sunı sancıyla yapmıştı ama çok kolay oldu demişti bilmiyom
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
şebnem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 239
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2008 Saat 21:42
bende spinal sezeryanla doğum yaptım  evde suyum geldi biraz hemen hastaneye gittik doktorumla önceden anlaşmıştım kesinlikle sezeryan istiyorum diye hastaneye gittiğimde doktorum çok merak ettim bi bakalım açılman varmı dedi hiç sancım yoktu bu halde bile 7 cm açılmışım doktorum yalvardı normal yapalım çok kolay olacak zaten açılmışsın diye ama ben istemedim sezeryanım güle oynaya çok güzel geçti sonrasındada ertesi gün ayaktaydım yine hamile kalsam sezeryan olurum çok memnunum sağlık açısından normalin daha iyi olduğunada inananlardan değilim maalesef

padon ben yanlış bölüme yazmışım galibaLOL

Düzenleyen şebnem - 13 Şub 2008 Saat 21:44
http://img211.imageshack.us/img211/4728/f0cd31cbd2e237719c771ebnr9.jpg
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 13:31
Benim normal sancim vardi, ama oyle 6 cm den sonrasi gibi degil. Kasilmalarla agrilarla gitmistim hastaneye, ben biraz erken gittim sanirim hastaneye. Malum ilk deneyim olunca tecrubesizligimize denk geldi.
Suni sanci bende aldim ama soran olmadi takalim mi diye. Geldiler taktilar. Gittigimde acilma az vardi. Ve catim dar olmasina ragmen normal dogum yaptirdilar. Ben girdigimden cikasiya kadar serum kolumdaydi, (11 saat) yani o kadar fazla cekemedim normal sanciyi. Zaten acilsin diye suni sanciyi veriyorlar. Ki ben ona ragmen 11 saatte dogum yaptim. Pestilim de cikti tabi.Cry Sanci dayanilmaz oluyor da, ben avaz avaz bagiramadim. Niye bilmem? O an hicbir seyi dusunmuyordum ayipmis, duyacaklarmis filan diye ama yine de o kotu sancilara ragmen avaz avaz bagirmadim. Bi sakinlesiyordu agri vurmuyordu biraz, sonra bir vuruyordu tam vuruyordu sanci. Dogum da bir annemi bir esimi istedim ama ikisi de yoktu maalesef. Kayinvalidem disarda bekledi beni. Kadinin dermani kalmamisti artik. Gecenlerde kizima dedim seni ben mi dogurdum yoksa babaannenmi bilmiyorum LOL Kayinvalidem de, sen icerde bi tane Elif dogurdun ben disarda 9 tane Elif LOLLOL

Düzenleyen Elif Hansa - 14 Ağu 2008 Saat 13:34
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3367
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2008 Saat 12:44

bende 9 cm açılma vardı ama hiç sancım yoktu bebekde inmedi aşağıya en sonunda suni sancı verdiler ama yine sancım olmadı sonra birkere daha verdiler çokda kötü değildi bir iki defa sancılandım sonra hemen doğuma aldılar sancılar regl ağrısı  gibiydi belki biraz daha şiddetliydi tabii

<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
samsam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 267
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2008 Saat 12:22
suni sanci diyince icim cok kotu olduCry allahim o nekadare berbat birseydir 20 saat surdu sabaha kadar agladim. aksam 8'de taktilar sabaha kadar kalacak dediler sabah doguma alacagiz dediler sabah oldu ,oglen oldu aksam olduCryaman yarabbim kabus gibiydi sonunda sirtimdan igne yaptilar sancilarim dindi. iki saat uyumusum .3cm gecmedi 20 saat icinde. sonunda sezeryan yaptilarCryCry tam bir gun surdu nerdeyse....  
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2008 Saat 13:24
acilma olmuyorsa niye bekletmisler acaba? 20 saatte hele ki suni sanciyla iki kere dogum yapilir. doktorlarindami bir sorun vardi, 3 cm ve 20 saat. bana baya cok geldi.Confused

bende 11 saatte filan yaptim suni sanciyla
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.