Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sık kaka yapma ve kilo almama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSık kaka yapma ve kilo almama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117930
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2011 Saat 10:37
Kilo alımını anlamak için en az 1 ay geçmesi lazım. İlacı gerektiğinde tekrar kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
EVREN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2011 Saat 11:09

teşekkürler hocam bende

bu ilaça gerek var mı yokmu onu kestiremiyorum ki yani kızımın emzim  emilim sorunu var mı yok mu

eşimde bende iri yapılı insanlarız ama tam aksi kızım minyon tipli kilo ve boy olarak düşük

hocam ben çalışıyorum kızımın benden  ayrılması sorun oluyor hala alışamadı 16,5 aylık

kızım çok hasas ve çok duygusal bir bebek psikolejik olabilir mi en ufak ses yükseltilmesi bile onu rahatsız edebiliyor tabi bizde bu durumda ona karşı hep sakin yumuşak ve çok tölaranslıyız bizi fazlasıyla kullanıyor  iştahının az olması yani az yer ama herşeyden azda olsa yer bunada şükkür  kilosunun az ve boyunun ufak olması psikolejik olabilir mi

hocam ben kızıma hiçbir hastalığı yakıştıramıyorum o yüzden çokda üzerinde durmak istemiyorum bu durumun ciddi bişy değilse tabi

emilim sorunumuz varsa ilerleyen zamanlarda düzelme olurmu bişy yapmadan

bu durum için panik olmam gerekli mi  teste vs ihtiyaç var mı  

çok soru sordum ve uzun oldu kusurabakmayın hocam

sizin fikirleriniz çok önemli benim için çünkü çok değerli bilgili bir doktorsunuz

ayrıca pedogaga götürmeme gerek var mı  

cavaplarınız için teşekkürler saygılar hocam

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2011 Saat 15:48
Eğer ilacı kestiğinizde, eski şikayetler geri geliyor ise, Festal'i en az 1-2 ay kullanın...
Yukarı Dön
EVREN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2011 Saat 09:40
teşekkürler hocam
anladım
festali cumaretsiden beri vermiyorum çok şükkür kaka yapımı günde bir kez oluyor çok nadir 2 kez yapıyor değişmezse şimdilik düzenli
 sorun yok gibi teşekkür ederim size allah razı olsun

Yukarı Dön
didoba Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2011 Saat 15:19
Hocam gforuma girip okuyabilcek misinzi bilmiyorum. Ama size nasıl ulaşabilceğimi bilmediğimden buraya yazıyorum. Kızıma 1 haftadır festal draje veriyorum ve bir haftada 300 gr aldı. Kakası da daha katılaştı. bulamaç gibiyken normale döndü. Size nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Çocuğumla ilişkim bile düzeldi. Aile huzurum yerine geldi. Ne desem nasıl anlatsam bilmiyorum. Tekrar teşekkür ederim hocam.
Yukarı Dön
didoba Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 10:38
Hocam son durum hakkında bilgi vermek istiyorum. Kızım 9.1 kiloyu gördü ve boyu 80 cm.e ulaştı. geceleri açlıktan uyanıyordu artık uyanmıyor. 16 aylık olmasına rağmen konuştuğu için uyanınca "su, süt ya da uyu uyu" diyerek neye ihtiyacı olduğunu söylüyor. Bu döneme kadar gece en uyanıp açlıktan "süt" diye ağlıyordu. Artık bu da bitti. kaka sayısı günde bire düştü. çok yerse 2 oluyor. eskiden bulamaç gibi ve berbat kokuluyken bu da düzeldi, normale döndü.
Sormak istediğim iki şey var. Birincisi, alerji için gittiğimiz doktor soya sütü vermemizi söylemişti. ben hala inek sütü vermedim korkumdan hazır kilo da alıyorken dengesi şaşmasın çocuğun diye.  İnek sütüne geçsemkilo alımı durur mu?
İkincisi de 1. kutu bugün bitti. 2. kutuyu aldım ne kadar devam edeceğiz. Ömür boyu bu ilecı mı kullanacak kızım?
Tekrar teşekkür ederim hocam. Her gün her saat ben ve ailem size duacıyız. huzurumuz geri geldi.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 18:13
Normal sutu azdan bir deneyin. Sonucu konusalim.Eger peynir, yogurt yiyebiliyorsa, zaten bosuna soya verdiniz demektir.
Yukarı Dön
didoba Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2011 Saat 15:45
Hocam kızım peyniri zaten ağzına sürmüyor. Yoğurt yedikten sonra da ishal oluyor. dün tekrar yoğurt denedim kustu. Soya sütüne başladıktan sonra kaka sayısı azaldı ama kilo almıyordu. (Festal draje vermeden önce 2 ay kadar sadece soya sütü denedim) Festal drajeyle kilo almaya başladı. ne kadar daha böyle devam etmemiz gerekcek? Festal drajeyi ne kadar daha kullancağız. 1. kutu bitti. 2. kutuya başladık. ömür boyu ilaç ve soya sütümü içecek bu çocuk?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.