|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2017 Saat 20:48 |
Merhaba doktor bey. Geçen kızım gripti onun için yazmıştım şükür sizin yöntemlerle atlattık. Fakat şuan 7aylık kardeşine geçti hastalık. Burnu çok akıyor ve tıkanıyor ara ara da balgamlı öksürüyor. Serum fizyolojik, coldmix kullanıyorum. Burnu için siccnasal merhem kullanmamda sakınca var mı 7ay icin uygun mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burnunun icine degil, ust dudagina surun. Mercimek kadar.
|
|
![]() |
|
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey şaşırdım şuan. Dudağının icine mi yoksa dışına mı süreyim? Yalarsa yutarsa bir şey olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Burnunun icine degil" diye belirtince siz dudak icimi anliyorsunuz??? Tabiiki disina!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Hayır tabiki de acaba boğazı için falan mı öneriyorsunuz diye düşündüm. Yalarsa problem olur mu peki
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olmaz.
|
|
![]() |
|
Bazen sabrınızı zorluyoruz kusurumuza bakmayın doktor bey. Her şey için çoook teşekkürler iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
Hocam kusura bakmayin yine rahatsızlık veriyorum ama oglum uykuya dalamıyor tıkanmaktan. Başının altına yastık koydum, Duş aldırdım siccnasalı dediğiniz gibi üst dudağın uzerine sürdüm fakat burnu çok akıyo bu yüzden kremin etkisi olmadı mı acaba. 🙁
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|