Siccanasal
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=55681
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 11:17
Konu: Siccanasal
Mesajı Yazan: Gasbsoy
Konu: Siccanasal
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2017 Saat 20:48
Merhaba doktor bey. Geçen kızım gripti onun için yazmıştım şükür sizin yöntemlerle atlattık. Fakat şuan 7aylık kardeşine geçti hastalık. Burnu çok akıyor ve tıkanıyor ara ara da balgamlı öksürüyor. Serum fizyolojik, coldmix kullanıyorum. Burnu için siccnasal merhem kullanmamda sakınca var mı 7ay icin uygun mu?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2017 Saat 21:13
Burnunun icine degil, ust dudagina surun. Mercimek kadar.
|
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2017 Saat 21:16
Doktor bey şaşırdım şuan. Dudağının icine mi yoksa dışına mı süreyim? Yalarsa yutarsa bir şey olur mu?
|
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2017 Saat 21:18
"Burnunun icine degil" diye belirtince siz dudak icimi anliyorsunuz??? Tabiiki disina!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2017 Saat 21:21
Hayır tabiki de acaba boğazı için falan mı öneriyorsunuz diye düşündüm. Yalarsa problem olur mu peki
|
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2017 Saat 21:33
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2017 Saat 21:42
Bazen sabrınızı zorluyoruz kusurumuza bakmayın doktor bey. Her şey için çoook teşekkürler iyiki varsınız
|
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2017 Saat 23:28
Hocam kusura bakmayin yine rahatsızlık veriyorum ama oglum uykuya dalamıyor tıkanmaktan. Başının altına yastık koydum, Duş aldırdım siccnasalı dediğiniz gibi üst dudağın uzerine sürdüm fakat burnu çok akıyo bu yüzden kremin etkisi olmadı mı acaba. 🙁
|
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2017 Saat 11:44
Merhaba hocam. 7 aylık oğlum 5gündür iyllesemedi daha da kötüye gidiyor. Ilık duş, ser. Fiz., cold mix, siccnasal, yüksek yastık bunları denedim fayda etmedi. Ateş yoktu bugün de ateş çıktı. Burnu aşırı akıyor boğuk bi öksürük var. Hapsırıyo hapsırırken kendini çok sıkıyo kıpkırmızı oluyor çok korkuyorum. Gözleri baygın baygın bakıyo. Doktora götürsem mi?
|
|