Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sezeryanla doğumda yaşadıklarınız. . .
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSezeryanla doğumda yaşadıklarınız. . .

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 18>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 12:44
Orjinalini yazan: _alev_ _alev_ Yazdı:

Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

alev neden sezeryan bi problem dolayısıyla mı sexeryan dediler? yoksa sen mi illa sezeryan diyosun ?
yok,,ben bi düşük geçirdim ya,,ondan kendim istedim,,normal doğumdan korkuyorum kızzLOL
deluuuu düşük kaçıncı ayında oldu ki sen 9 ayı tamamladıktan sonra ve doğğum anın geldikten sonra neden normalden korkuyosun ki az önce ssna bir sürü rahatlatıcı sözler yazmıştım ama süre aşımına uğradı ve gitti iyikide gitmişLOLben sezeryana girene kadar 12 saat çektim bilsem illa normal doğum olacak okadar daha çekerdim inan bana ayrıca herkes bir olcak diye kayide yok dr un ne diyo ki bu duruma başka bir nedenin yoksa belki anlamadan normal doğumla doğuruvercen
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
_alev_ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 616
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 12:58
Orjinalini yazan: zeyno18 zeyno18 Yazdı:

Orjinalini yazan: _alev_ _alev_ Yazdı:

alev neden sezeryan bi problem dolayısıyla mı sexeryan dediler? yoksa sen mi illa sezeryan diyosun ?
yok,,ben bi düşük geçirdim ya,,ondan kendim istedim,,normal doğumdan korkuyorum kızzLOL
deluuuu düşük kaçıncı ayında oldu ki sen 9 ayı tamamladıktan sonra ve doğğum anın geldikten sonra neden normalden korkuyosun ki az önce ssna bir sürü rahatlatıcı sözler yazmıştım ama süre aşımına uğradı ve gitti iyikide gitmişLOLben sezeryana girene kadar 12 saat çektim bilsem illa normal doğum olacak okadar daha çekerdim inan bana ayrıca herkes bir olcak diye kayide yok dr un ne diyo ki bu duruma başka bir nedenin yoksa belki anlamadan normal doğumla doğuruvercen
LOLLOLLOLİnş. yapmam yaa..ben istedim sezeryanLOLLOLLOL
Doktorum tamam bi sakınca yok dioWinkbugünde aynısını dediiiiiLOLLOLLOL
canım bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 9404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 13:53
bence normal yap derim alev zorunlu kalmadıkça Smile çünkü sonrası kötü oluyo en yakın şahidim amca kızı ve ablam valla zor atlattılar ikiside zati sana cvp yazmış kendileri LOL bu arada illa ağrıyı duymayam diyosan epudural ile normal doğur Big%20smile
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2960
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 13:57
canım epidural doğum yaptım.çok rahattı.doğum akşam 5 teydi.ben sabah 8 de ayağa kalktım ve hep ayaktaydım.hiçbir sorun yaşamadım.
[
Yukarı Dön
_alev_ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 616
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 19:39

bence normal yap derim alev zorunlu kalmadıkça Smile çünkü sonrası kötü oluyo en yakın şahidim amca kızı ve ablam valla zor atlattılar ikiside zati sana cvp yazmış kendileri LOL bu arada illa ağrıyı duymayam diyosan epudural ile normal doğur Big%20smile
Big%20smileBig%20smileBig%20smileWink
canım bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2008 Saat 01:30
bende sezeryanla doğum yaptım hemde normal doğum için hastaneye yatmış olmama rağmen kendi isteğimle...
teşvik etmek istemem kimseyi ama kendi adıma hiç pişman olmadım. bence her insanda farklılık gösteriyo. ben sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür. bir hafta sonunda tamamiyle bütün işlerimi yapabiliyordum oysa normal doğum yapıp daha uzun süre toparlanamayan arkadaşlarımız var. yine başa dönsem yine sezeryan isterdim ben hemde en başta 6 saat çektiğim o doğum sancısını hiç çekmeden.
bana göre sezeryanın tek kötü yanı bebeğinin ilk anını görememek bununda çözümü var artık epidural ama ben ona cesaret edemedim doğrusuLOLLOL
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10862
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2008 Saat 03:44
ben 40+5 te gittim doğuma hiç sancım olmadı,mecbur suni sancı verdiler 5-6 saat beklemenin sonunda oğluşum içeride sıkışıp nefes alamamaya başlayınca mecburen acil sezeryana aldılar, şükürler olsun rabbime ben iç bir sorun yaşamadım ilk gün doğal olarak dikiş yerleri acıyor ama olacak o kadar ben 2.ci günü ayağa kalktım ve o gün bugündür ayaktayım
Yukarı Dön
neva Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 218
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2008 Saat 05:03
sanırım ilk doğumun olacak ben hep şunu söylüyorum yanlış anlaşılmasın ben de kesildim amaaa eskiden varmıymış sezeryan
nenelerimiz orda burda doğuruvermiş bizim mi canımız çok tatlı ya da zamanın getirisi mi bu anlayamıyorum
sen daha hamilesin eğer bebeğinde bir sorun yoksa normal doğum yapmaya yönelik normal doğum yap artı normal doğan bebekler sezeryanla doğanla oranla hastalıklara karşı daha dirayetli oluyormuş
ben neden sezeryan olduğuma gelince iki gün sancı çekmeme ve doğum masasına çıkıp çıkıp doğurtun beni artık diye ısrar etmeme rağmen doğum olmadı meğer kordonu kısaymış ve normal doğum imkansızmış
gel sen bunu bi daha düşün bu kadar erken karar verme sezeryana doktorun tabi ki kabul eder normal doğurtmak daha zor sezeryan 5 dakikalık iş sana başından 3 sezeryan geçmiş birinin tavsiyesidir

çok uzun olmuş LOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 18>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.