Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sezeryanla doğumda yaşadıklarınız. . .
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSezeryanla doğumda yaşadıklarınız. . .

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 18>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
_alev_ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 616
Mesajın Direkt Linki Konu: Sezeryanla doğumda yaşadıklarınız. . .
    Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 11:28
Bende sezeryan yapacağım için sordum kızlarr..WinkBig%20smileBig%20smile
Sezeryanla doğumda neler yaşadınızz,,neler hissettiniz,,gelin paylaşalım..tartışalım...Buyrunnn. . . . . WinkWinkWinkBig%20smileBig%20smile
canım bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 12:05
hiç bişey hissetmedim çünkü öyle kötü bir günün sonunda sezeryana girdim ki dr ayaklarına kapanacaktım neredeyse sezeryana alması için sadece doğumhanede son bir sancı geldğini ve dr beni yat hemen deyip yatğa tabirce fırlattığını üzerime buz gibi bir ilaç döktğünü hatrlıyom sonra uyandım hiç sancı ve ağrı çekmedim çünkü ilk gece dışında hiç yatmadım hep yürüdüm gaz olacak şeylerden uzak durdum maşallah iimWink
Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2066
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 12:11
Confusedbebeğimin kalp atışları durmasaydı eğer asla sezaryen düşünmezdim 41+3 te sancılandım 3 gün sancı çektim Crybebek kakasını yapmıştı. açıklık olmadı ben normal olsun dediim için çok uğraştılar yarım saat normal doğum masasında süründümAngry doktor bana kendini düşün bebek zaten kritik dedi sezaryene girdim keşke en başından sezaryen isteseymişim sezaryenle ilgili hiç bi sorun yaşamadım sadece doktor üzerime baticon dökerken sakın kesme ben ayıkım diyodumLOLLOL. uyanıncada her şey yolundaydı. korkma doktoruna güven Allah hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin
Yukarı Dön
_alev_ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 12:22
Orjinalini yazan: ecrinnisa ecrinnisa Yazdı:

Confusedbebeğimin kalp atışları durmasaydı eğer asla sezaryen düşünmezdim 41+3 te sancılandım 3 gün sancı çektim Crybebek kakasını yapmıştı. açıklık olmadı ben normal olsun dediim için çok uğraştılar yarım saat normal doğum masasında süründümAngry doktor bana kendini düşün bebek zaten kritik dedi sezaryene girdim keşke en başından sezaryen isteseymişim sezaryenle ilgili hiç bi sorun yaşamadım sadece doktor üzerime baticon dökerken sakın kesme ben ayıkım diyodumLOLLOL. uyanıncada her şey yolundaydı. korkma doktoruna güven Allah hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin

Ayyy benimde aklımdan geciodu aynısını sölemek,,şimdi acaba düşünüodum acaba daha ayıkım mı desem diee kalp kalbe karşı beyaLOL uyuyana kdr yapmaa doktoooorrrLOLLOLLOLbak daha uyumadım he'' demeyi geçiriodum aklımdanWinkLOLBig%20smileBig%20smileBig%20smile
Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2066
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 12:25
LOLLOL bide anestezi uzmanına saat kaç diye sordum kaçta yatıp kaçta ayıldığımı bileyim diye  güya moral vermek için şunları söylemişti. aaa saçların çok güzelmiş al şu tokayı topla boneyide geçir saçlarına nazar değmesibn keyfini çıkar demişti..... 
yorumsuz işte...LOL
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 12:33
alev neden sezeryan bi problem dolayısıyla mı sexeryan dediler? yoksa sen mi illa sezeryan diyosun ?
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
_alev_ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 12:33
Orjinalini yazan: ecrinnisa ecrinnisa Yazdı:

LOLLOL bide anestezi uzmanına saat kaç diye sordum kaçta yatıp kaçta ayıldığımı bileyim diye  güya moral vermek için şunları söylemişti. aaa saçların çok güzelmiş al şu tokayı topla boneyide geçir saçlarına nazar değmesibn keyfini çıkar demişti..... 
yorumsuz işte...LOL

LOLLOLLOL
Yukarı Dön
_alev_ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2008 Saat 12:35
Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

alev neden sezeryan bi problem dolayısıyla mı sexeryan dediler? yoksa sen mi illa sezeryan diyosun ?
yok,,ben bi düşük geçirdim ya,,ondan kendim istedim,,normal doğumdan korkuyorum kızzLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 18>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.