|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2015 Saat 20:35 |
Hocam merhaba,
3 aylık dr kontrolunde dr. Pipide bir yamukluk oldugunu bir urologa gosterirsek iyi olacagını soyledi. Hiç dikkatimizi cekmemişti. Sonrasında oglumu cocuk urologuna goturdum. %25 gibi bir rotasyon oldugunu ve penile torsion oldugunu soyledi. 6-18 ay arasında sunnet+ameliyat yapılabilecegini yada 6 yasına kadar bekleyip gecip gecmiycegini de gorebilecegimizi soyledi. Bu rotasyonun gerileyebilecegini yada tam tersine ilerleyebilecegini de belirtti. Ben sonrasında internette arastırdım. <30 mild oldugunu ve %90 dan az ise duzeltmeye gerek olmayabilecegi yazıyor. Fakat bazı aileler estetik kaygı yuzunden yınede ameliyat ettiriyorlarmıs. Bu durum ilerleyen yada gerileyebilen bir durum ise en dogru kararı cocuk kac aylıkken vermek gerekir? Saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120046 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz o palavrala kanmayin... Sabahlari, idrar yapmadan once, peniste, ereksiyon oldugunda, egrilik yoksa, soylenenlerin hepsi Sarlatanliktir.
O cerrahtan uzak durun. |
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Hocam bakın resimler soyle. Ciş yaptıgında sagına dogru gidiyor.
![]() ![]() Saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120046 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunun bir anlami yoktur. Ereksiyon yani sertlesmis durumundaki hali onemlidir. Sertlestiginde, kalem gibi ise, size kazik atmaya calisiyorlar demektir. Esas ameliyat sonucu daha beter olacak..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Hocam ne zaman sertlesirki pipisi, çişini yaptıgı sırada mı bakayım yoksa tam çişini yapmadan once mi sertlesiyor?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bekleyeceksiniz, acelesi yok... Benim soylememden kasit, sizi ikna edebilmem icin, yoksa ben biliyorum, o pipide hicbir halt olmadigini!!
Cok merak ediyorsaniz, biraz kurcalayin, sertlesir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Hocam oglumun yuzunde kızarıklık cıktı dr. krem verdi sizden haber almadan kullanmadım. Yuzundeki kızarıklık biraz daha kurudu ama yinede 10 gun sizi bekledim ne diyeceksiniz diye. Siz o pipide bisey yoktur diyorsanız oyledir hocam, insallah..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu aylarda, yuzdeki bu sekildeki dokuntuler, bebegi asiri sicak tutmaya baglidir. Sakin doktora filan gitmeyin, allerji testleri yapmaya kalkarlar. Basi terlemeyecek kadar giydirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|