Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ne yapmalıym.lütfen yardımcı olun..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumne yapmalıym.lütfen yardımcı olun..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 17:27
takdire şayan bir davranış hocam
ClapClapClap
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 17:31
ben zaten hayranım benal hanıma herkesle ilgilenir tek tek ama en kısa zamanda bende gideceğim kendisineTongue
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 17:56
Doktorumuzdan Allah razı olsun, başımızdan eksik etmesin ClapClapClap
Yukarı Dön
kardelen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 73
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 19:17
ClapClapClapClapClown
canım oğlum doruk
Yukarı Dön
piar Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi

Puanlar: 1671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 19:19
ClapClapClapDr.Hanım bi harikasınız.Allah razı olsun sizden.....Thumbs%20Up
Yukarı Dön
FİNCAN34 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 851
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2007 Saat 20:28
mına hayat adına cok sevındım pınar hanım cok onemlı premeture bebegınız ıcın bızdeUnhappy goz UnhappykalbUnhappy kulak burun bogaz işıtme testı ShockedShocked
beyın ultrasonu hepsınden gectı bızımde butun masraflarını iş adamı karşılamıştı cunku hepsı ozel hastanede olmuştu kendım gıbı sevındımLOLLOL
ıyı haberlerınızı almak dılegıyle canımClown

Yukarı Dön
minahayat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2007 Saat 13:01
merhaba benal hocam,
öncelıkle çok çok teşekkür ederım ilginizden dolayı.hastalarınızın sıze sevgı baglarını tahmın edebılıyorum.konuya böyle duyarlı yaklaşımınız benı çok duygulanırdı.ama ben sızın nekedar degerlı ve yogun çalıştıgınızı bılıyorum.bu açıdan vaktınızı almak istemedım.ama buradan kafama takılan şeylerde bana destek olacagınıza emınım sızın destegınızın oldugunu bılmek benı çok mutlu eder.
sızı aradıgımda hastanız vardı tekrar özürdılerım.kızım mına hayat ın şuan nasıl oldugunun bılgısını vermek istıyorum sıze.
taburcu oldugunda 1500grdı.şuan duzeltılmıs 5aylık.7800kg.ssk guvencesıyle tedavı altındayız.butun tetkıkler yapıldı.çapa da sn.prof.dr.nur kır tarafından iki gözunden amelıyat oldu.iki kez bera testı yapıldı sorunsuzdu.şuan nörolojı,gögus hast.,gastro bolumlerının duzenlı kontrollerı altındayız.rsv asımız ıçınde rapor çıkarıldı.2.dozu gectıgımız gun yaptırdık.rutın asılarını saglık ocagında yaptırıyorum sadece pnömokok asısını kendımız aldık.bırde mına hayat fizyoterapi göruyor 2aydır.yeme probl.yok çok şükür.gögus hast.açısından sıkıntılıyız.dun süreyyapaşa hast.deydık.dr.arıf kut buronoskopi olabılır dedı.15 ocak kontrolunde bellı olacak.hep balgamı var ve öksurugu.çok vaktınızı aldım  ama ondan bahsederkan anlatıcak okadar çok şey varkı.basta sudan çıkmıs balık gıbıydık ilk 2ay devlet hast.ne gıtmedık.çok küçük hasta olur nasıl sokarız oralara dedık ama maddı olarak baktıkkı olmayacak.aktardıgım gıbı devam ettık.umarım yanlış yapmamısızdır.tekrar teşekkür ederım.

SEVGI VE SAYGILARIMLA...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.