Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ne yapmalıym.lütfen yardımcı olun..

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2404
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 00:50

Konu: ne yapmalıym.lütfen yardımcı olun..
Mesajı Yazan: minahayat
Konu: ne yapmalıym.lütfen yardımcı olun..
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2007 Saat 22:30

merhaba hocam,bebegım 27 haft.1050gr dogdu.çokzor bır sureçten gectık ve kontroller altıdayız.şuan düzeltılmıs 4.5aylık.kilo:7500gr.boy:62cm.aptamıl2 ile beslenıyor.bır ay öncesıne kadar 2saatte bır 60cc yıyordu.miktarı arttıramıyorduk ve kusuyordu.dr.aldıgı kalorıyı az buldu ve 1saate bır 45 cc.ve ekgıdaya gectık.bırayda kılo alımı hemen degıstı.doğru olup olmadıgı konusunda tereddutlerım var.1saat çabucak gecıyor.elimde hep bıberon.oda bıkacak dıye korkuyorumne önerırsınız.bırde bebegıme su içiremiyorum.açken,kasıkla,bıberonla hersekılde denıyorum ama kusuyor öguruyor.öncelerı önemsemıyordum ama mamalar katılaşmaya basladıkca tereddutlerım olustu.neyapmalıyım.bebegımın gelısımınıde degerlendırırsenız sevınırım.çok tesekkurederım.vakıt ayırdıgınız için.

saygılarımla...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2007 Saat 11:38
Merhaba...
Bebeğiniz çok özel olarak değerlendirilmeli. Hem çok küçük prematür olarak doğmuş hem de büyüme- yeme sorunu olmuş. Bana ulaşabilirseniz yardımcı olur, birlikte büyütürüz. Sevgiler...
0212 280 40 30 International Etiler Tıp Merkezi

Mesaj Tarihi: 18 Kas 2007 Saat 16:01
teşekkürederim hocam.nasıl anlatmalıyım bılemıyorum.ama maddı olarak yasadıklarımız kızımın özel yogunbakımda 2ay yatması,amelıyatları,kısacası yasadıklarımız bızı cıddı bır sıkıntıya sokmus durumda.şuan ssk hast.de tum kontrollerımızı yaptırmaktayız.hayatımız tamamen degıstı dıyebılırım.ama dedgınız gıbı bızım durumumuz özel oldugu için buradan cevep vermenız çokzor.ben yınede vakıt ayırdıgınız için teşekkurederım.
saygılar...
pınar

Mesaj Tarihi: 20 Kas 2007 Saat 23:24
Merhaba...
Sizin bebeğinizi ekonomik koşullarınızı sıkıntıya sokmadan görmek isterim. Bana telefonla ulaşın size bir randevu ayarlayayım. Ödeme yapmanızı temin edeceğim.  Sevgiler...

Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2007 Saat 15:49
ClapClapClapClown
geçmiş olsun arkadaşım. bebeğinize tüm kalbimle sağlık diliyorum

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesaj Tarihi: 21 Kas 2007 Saat 18:38
Merhaba...
Önceki cevabımda yanlış yazılmış olduğunu gördüm. Ödeme yapmamanızı temin edeceğim şeklinde düzeltiyorum. Sevgiler...

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2007 Saat 15:52

ClapClapClap

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2007 Saat 17:11
Clap Clap ClapStar

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2007 Saat 17:27
takdire şayan bir davranış hocam
ClapClapClap

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2007 Saat 17:31
ben zaten hayranım benal hanıma herkesle ilgilenir tek tek ama en kısa zamanda bende gideceğim kendisineTongue

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2007 Saat 17:56
Doktorumuzdan Allah razı olsun, başımızdan eksik etmesin ClapClapClap

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: kardelen
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2007 Saat 19:17
ClapClapClapClapClown

-------------
canım oğlum doruk

Mesajı Yazan: piar
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2007 Saat 19:19
ClapClapClapDr.Hanım bi harikasınız.Allah razı olsun sizden.....Thumbs%20Up

Mesajı Yazan: FİNCAN34
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2007 Saat 20:28
mına hayat adına cok sevındım pınar hanım cok onemlı premeture bebegınız ıcın bızdeUnhappy goz UnhappykalbUnhappy kulak burun bogaz işıtme testı ShockedShocked
beyın ultrasonu hepsınden gectı bızımde butun masraflarını iş adamı karşılamıştı cunku hepsı ozel hastanede olmuştu kendım gıbı sevındımLOLLOL
ıyı haberlerınızı almak dılegıyle canımClown

Mesaj Tarihi: 01 Ara 2007 Saat 13:01
merhaba benal hocam,
öncelıkle çok çok teşekkür ederım ilginizden dolayı.hastalarınızın sıze sevgı baglarını tahmın edebılıyorum.konuya böyle duyarlı yaklaşımınız benı çok duygulanırdı.ama ben sızın nekedar degerlı ve yogun çalıştıgınızı bılıyorum.bu açıdan vaktınızı almak istemedım.ama buradan kafama takılan şeylerde bana destek olacagınıza emınım sızın destegınızın oldugunu bılmek benı çok mutlu eder.
sızı aradıgımda hastanız vardı tekrar özürdılerım.kızım mına hayat ın şuan nasıl oldugunun bılgısını vermek istıyorum sıze.
taburcu oldugunda 1500grdı.şuan duzeltılmıs 5aylık.7800kg.ssk guvencesıyle tedavı altındayız.butun tetkıkler yapıldı.çapa da sn.prof.dr.nur kır tarafından iki gözunden amelıyat oldu.iki kez bera testı yapıldı sorunsuzdu.şuan nörolojı,gögus hast.,gastro bolumlerının duzenlı kontrollerı altındayız.rsv asımız ıçınde rapor çıkarıldı.2.dozu gectıgımız gun yaptırdık.rutın asılarını saglık ocagında yaptırıyorum sadece pnömokok asısını kendımız aldık.bırde mına hayat fizyoterapi göruyor 2aydır.yeme probl.yok çok şükür.gögus hast.açısından sıkıntılıyız.dun süreyyapaşa hast.deydık.dr.arıf kut buronoskopi olabılır dedı.15 ocak kontrolunde bellı olacak.hep balgamı var ve öksurugu.çok vaktınızı aldım  ama ondan bahsederkan anlatıcak okadar çok şey varkı.basta sudan çıkmıs balık gıbıydık ilk 2ay devlet hast.ne gıtmedık.çok küçük hasta olur nasıl sokarız oralara dedık ama maddı olarak baktıkkı olmayacak.aktardıgım gıbı devam ettık.umarım yanlış yapmamısızdır.tekrar teşekkür ederım.

SEVGI VE SAYGILARIMLA...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat