merhaba benal hocam,
öncelıkle çok çok teşekkür ederım ilginizden dolayı.hastalarınızın sıze sevgı baglarını tahmın edebılıyorum.konuya böyle duyarlı yaklaşımınız benı çok duygulanırdı.ama ben sızın nekedar degerlı ve yogun çalıştıgınızı bılıyorum.bu açıdan vaktınızı almak istemedım.ama buradan kafama takılan şeylerde bana destek olacagınıza emınım sızın destegınızın oldugunu bılmek benı çok mutlu eder.
sızı aradıgımda hastanız vardı tekrar özürdılerım.kızım mına hayat ın şuan nasıl oldugunun bılgısını vermek istıyorum sıze.
taburcu oldugunda 1500grdı.şuan duzeltılmıs 5aylık.7800kg.ssk guvencesıyle tedavı altındayız.butun tetkıkler yapıldı.çapa da sn.prof.dr.nur kır tarafından iki gözunden amelıyat oldu.iki kez bera testı yapıldı sorunsuzdu.şuan nörolojı,gögus hast.,gastro bolumlerının duzenlı kontrollerı altındayız.rsv asımız ıçınde rapor çıkarıldı.2.dozu gectıgımız gun yaptırdık.rutın asılarını saglık ocagında yaptırıyorum sadece pnömokok asısını kendımız aldık.bırde mına hayat fizyoterapi göruyor 2aydır.yeme probl.yok çok şükür.gögus hast.açısından sıkıntılıyız.dun süreyyapaşa hast.deydık.dr.arıf kut buronoskopi olabılır dedı.15 ocak kontrolunde bellı olacak.hep balgamı var ve öksurugu.çok vaktınızı aldım ama ondan bahsederkan anlatıcak okadar çok şey varkı.basta sudan çıkmıs balık gıbıydık ilk 2ay devlet hast.ne gıtmedık.çok küçük hasta olur nasıl sokarız oralara dedık ama maddı olarak baktıkkı olmayacak.aktardıgım gıbı devam ettık.umarım yanlış yapmamısızdır.tekrar teşekkür ederım.
SEVGI VE SAYGILARIMLA...