|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Gül ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mar 2015 Saat 18:48 |
Hocam merhaba,
Yigenim 13 aylik,menenjit aşısı oldu.akşam bize geldiler.oglumla oynadilar.oglum bir gun sonra 38,1 suan ateşi. benim 3 yaşındaki oğluma menenjit mikrobu bulaşmışmidir?aşı vasıtasıyla mikrop geçer mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir asinin mikrobu BULASAMAZ...
Menenjit asilari ile ilgili yazilarimi okuyun.. Yegeniniz, bosuna ve luzumsuz yere asi oldu. Kaziklandilar. |
|
![]() |
|
Gül ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beni dinlemediler.yaptirmayin dedim.ama suan bizimkine gecti diye korktum.atesi 39 oldu hocam.evden de ckmadi hic.nerden kapti mikrobu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geciriyordur... Agizda koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
|
Hocam suratında igne ucu gibu incecik kirmizi noktalar var.ama minicik gozle zor seçiliyor.yuksek ateşten döküntümu bilemedim.bir de atesi fitile ragmen 38den inmiyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kustu ise, veya kuvvetli oksurdu ise; yuzune kan hucum etmesi ile, ufak cilt alti kanamalar olmustur.
Kusma olmadi ve oksurmedigi halde, bu noktalar olustu ve giderek, hem sayilari artiyor, hemde caplari artiyorsa, hastaneye gitmeniz gerekir. Meningokoksemi olabilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Mar 2015 Saat 17:50 |
|
![]() |
|
Meningokoksemi yigenimin meningokok mikrobundan mi ogluma bulasmistir?
|
|
![]() |
|
Hocam aniden benim de ateşim yukseldi.beynim zonkluyor.ates dusurucu almama ragmen bir saate kadar yine cikti.crp düşükmus.lokosit 18binmos.doktor çözemedi,antibiyotik verdi..sizden baskasina guvenemiyoruz.cocukta ben de ateslyiz.o soylediginiz meningokokmu olduk?yigenin asisinda mi meningokok olduk?ikisine de cevap verirseniz çok sevinirim.iyiki varsiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|