Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - menenjit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummenenjit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 129
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: menenjit
    Gönderim Zamanı: 09 Mar 2015 Saat 18:48
Hocam merhaba,
Yigenim 13 aylik,menenjit aşısı oldu.akşam bize geldiler.oglumla oynadilar.oglum bir gun sonra 38,1 suan ateşi.
benim 3 yaşındaki oğluma menenjit mikrobu bulaşmışmidir?aşı vasıtasıyla mikrop geçer mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2015 Saat 22:01
Hicbir asinin mikrobu BULASAMAZ...
Menenjit asilari ile ilgili yazilarimi okuyun..
Yegeniniz, bosuna ve luzumsuz yere asi oldu. Kaziklandilar.
Yukarı Dön
Gül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2015 Saat 00:17
Beni dinlemediler.yaptirmayin dedim.ama suan bizimkine gecti diye korktum.atesi 39 oldu hocam.evden de ckmadi hic.nerden kapti mikrobu
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2015 Saat 06:54
Grip geciriyordur... Agizda koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, antibiyotik gerekmez.
Yukarı Dön
Gül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2015 Saat 11:11
Hocam suratında igne ucu gibu incecik kirmizi noktalar var.ama minicik gozle zor seçiliyor.yuksek ateşten döküntümu bilemedim.bir de atesi fitile ragmen 38den inmiyor
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2015 Saat 17:48
Kustu ise, veya kuvvetli oksurdu ise; yuzune kan hucum etmesi ile, ufak cilt alti kanamalar olmustur.

Kusma olmadi ve oksurmedigi halde, bu noktalar olustu ve giderek, hem sayilari artiyor, hemde caplari artiyorsa, hastaneye gitmeniz gerekir.
Meningokoksemi olabilir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Mar 2015 Saat 17:50
Yukarı Dön
Gül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2015 Saat 18:50
Meningokoksemi yigenimin meningokok mikrobundan mi ogluma bulasmistir?
Yukarı Dön
Gül Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2015 Saat 20:40
Hocam aniden benim de ateşim yukseldi.beynim zonkluyor.ates dusurucu almama ragmen bir saate kadar yine cikti.crp düşükmus.lokosit 18binmos.doktor çözemedi,antibiyotik verdi..sizden baskasina guvenemiyoruz.cocukta ben de ateslyiz.o soylediginiz meningokokmu olduk?yigenin asisinda mi meningokok olduk?ikisine de cevap verirseniz çok sevinirim.iyiki varsiniz
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.