Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Meme ucu çatlakları kanamaları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuMeme ucu çatlakları kanamaları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 10111213>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3392
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2009 Saat 13:23
Orjinalini yazan: mahiradasi mahiradasi Yazdı:

benim kizimda 9,5 aylik ve 2 gunden beri emziremiyecek kadar cok aciyo bana lan.... adli krem yariyor ben birde dogum yapmadan 2 ay once kullanmaya baslamistim. ilk baslarda gogus kalkani mutlka kullanin gercekten ise yariyor zaman zaman acik gezin,ilik bir dus cok iyi geliyor. Birde biberonla ilgili birsey paylasicam benim dogum yaptigim hastane biberona inanilmaz karsiydi ve Ayse Onerden egitim aldim. Biberonu kesinlikle kullanmayin diyorlar ve MED.... marka kasik biberon oneriyorlar biberon ama kasik ile iciriyorsunuz gibi.
 Canım bende Dr. Bro... özel gaz yapmayan biberononu kullanıyorum. Çünkü oğluşum tek göğsümü aldığı için bazen yetiştiremiyorum. Diğer göğsümüde çektiğim için biberonla veriyorum. Biberondan sonrada göğsümü tutuyor.
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
zeynepceylin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 40
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2009 Saat 10:50

benimde ilk üç gün çok acı veriyordu yara olmuştu kermi yara olmadan kullanmak lazım yara olduktan sonra kesinlikle geçirmez..ben yara olunca kantron yağı sürdüm zeytinyağlı inanın sürdüğüm gün geçti çok şükür şu an ağrı falanda yok..Thumbs Up

Yukarı Dön
hanzade Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2010 Saat 22:36
arkadaşlar doğumun  3. günü göğüs uçlarım acımaya başlamıştı. krem sürdüm ılık suyla masaj yaptım.bi kaç gün içinde geçti. ara ara sızlıyor ama göğüslerin tamamen boşalması gerekiyormuş zaten dolunca taş gibi oluyor , akıyor sancı yapıyor.
Yukarı Dön
nigo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 23
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2010 Saat 20:50
ŞU İLACIN İSMİNİ BANA DA VERİN KIZLAR NOLURRR BENDE ÇOK ACI CEKİYORUM ŞİMDİDEN TEŞKKÜRLER............
CANIM KIZLARIM
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7998
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2010 Saat 08:10
Arkadaşlar daha önce yazdımmı bilmiyorum geri sayfalara bakmadım. Aynı olay bendede oldu. Hatta bir mememin ucu resmen ikiye ayrıldı kanla birlikte süt emiyordu oğlum. Ama hiç bir ilaç fayda etmiyor. Oğlumu doktora götürdüğümde hemşire yanlış emzirmeden dolayı dedim. Gerçekten oğlun mememin sadece uç kısmını alıyordu. Hemşire öyle bir verdiki mememi o acıyan yerler bile o anda acımadı. Şimdi doğru meme verme şöyle oluyormuş bebeğin ağzınıiyice açmasını sağlıyacaksınız oda şöyle oluyor memenizi verin çekin verin çekin yani ağzına deydirin çekin kocaman açıyor açtığı anda o siyahlığıda ağzının içinde olacak şekilde verin bir kaç gün sonra meme uçlarınız iyileşiyor.  Test edildi onaylandı.
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1897
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2010 Saat 14:12
tahin yağı çok iyi geliyor tavsiye edrimWink
Yukarı Dön
cannann Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2010 Saat 21:22
gögsümdeki çatlaklar geçti gibi ama bebeğim ilk emmeye başladığında çok sızlama oluyo normal mi? zamanla geçer mi yada ne yapmam lazım arkadaşlar
Yukarı Dön
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1897
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2010 Saat 21:39
Orjinalini yazan: cannann cannann Yazdı:

gögsümdeki çatlaklar geçti gibi ama bebeğim ilk emmeye başladığında çok sızlama oluyo normal mi? zamanla geçer mi yada ne yapmam lazım arkadaşlar

zamanla geçer canım, başta sıkıntılar çok oluyor süt ağrısı falan, şimdi bile süt çok gelince arada ağrı oluyorConfused
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 10111213>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.