Arkadaşlar merhaba. siteyle nette araştırma yaparken karşılaştım, aranızda yeniyim ve bi konuda fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.
soruma gelince;
normalde hep 28 günde bir regl olurum. bu ay ilk defa iki gün gecikti ve normal günümden birkaç gün önce kasık ağrısı başladı.herneyse 2 gün geçtikten sonra regl oldum ama 1,buçuk günde bitti! daha sonra bir gün kadar da sadece wcde tuvalet kağıdına pembe, bazen kırmızı lekeler geldi ama pedim hep bombuştu.şimdiyse hiçbirşey kalmadı. bugün normalde 3. günüm ve ben senelerdir hep 5 gün olurum. kasık ağrım ise hala devam ediyor.
kafam çok karıştı. acaba hamile miyim yoksa başka bişey mi diye. hastaneye gidip kan testi yaptırmama gerek var mı ya da ben kendi kendime mi hevesleniyorum; bi türlü işin içinden çıkamıyorum. bu arada eğer varsa hamilelik için tek belirti bikaç gündür ağzımın tadı hiç yok, saat başı dişimi fırçalamak zorunda kalıyorum.
geçtiğimiz birayı değerlendiyorum, metabolizmamı etkileyebilecek bişey yaptım mı diye. hayır yapmadım. sadece geçen ay vajinal mantar nedeniyle 2 adet antibiyotik kullanmıştım. acaba o ilaç etkilemiş olabilir mi.
lütfen bu konuda bi fikri olan ya da daha önce başına böyle bişey gelmiş olan varsa bana yardımcı olsun. iyi akşamlar.