Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

lütfen fikir verir misiniz?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik Öncesi Dönem
Forum Tanımlaması: (Hamilelik Öncesi Dönem Hakkında)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25612
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 18:23

Konu: lütfen fikir verir misiniz?
Mesajı Yazan: ncncn
Konu: lütfen fikir verir misiniz?
Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 23:23
Arkadaşlar merhaba. siteyle nette araştırma yaparken karşılaştım, aranızda yeniyim ve bi konuda fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.
soruma gelince;
normalde hep 28 günde bir regl olurum. bu ay ilk defa iki gün gecikti ve normal günümden birkaç gün önce kasık ağrısı başladı.herneyse 2 gün geçtikten sonra regl oldum ama 1,buçuk günde bitti! daha sonra bir gün kadar da sadece wcde tuvalet kağıdına pembe, bazen kırmızı lekeler geldi ama pedim hep bombuştu.şimdiyse hiçbirşey kalmadı. bugün normalde 3. günüm ve ben senelerdir hep 5 gün olurum. kasık ağrım ise hala devam ediyor.
kafam çok karıştı. acaba hamile miyim yoksa başka bişey mi diye. hastaneye gidip kan testi yaptırmama gerek var mı ya da ben kendi kendime mi hevesleniyorum; bi türlü işin içinden çıkamıyorum. bu arada eğer varsa hamilelik için tek belirti bikaç gündür ağzımın tadı hiç yok, saat başı dişimi fırçalamak zorunda kalıyorum.
geçtiğimiz birayı değerlendiyorum, metabolizmamı etkileyebilecek bişey yaptım mı diye. hayır yapmadım. sadece geçen ay vajinal mantar nedeniyle 2 adet antibiyotik kullanmıştım. acaba  o ilaç etkilemiş olabilir mi.
lütfen bu konuda bi fikri olan ya da daha önce başına böyle bişey gelmiş olan varsa bana yardımcı olsun. iyi akşamlar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 23:35
valla hersey olabilir
kan vermesende idrar tahlili yap bence

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2010 Saat 23:46
hayırlısı diyeli bakalım, sabaha kadar uyuyabilirsem tabi!!!

Mesajı Yazan: meryem
Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2010 Saat 12:44
antibiyotiğin de etkisi olabilir hamile de olabilirsin...hamile isen eğer kanamalar ve kasık ağrıları düşük belirtisidir...ben de aynen böyle olmuştu..ama kasık ağrılarım yoktu...gebelik testi yaptırmanı ve ona göre davranmanı tavsiye ederim...geçmiş olsun...

Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2010 Saat 13:49
Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

antibiyotiğin de etkisi olabilir hamile de olabilirsin...hamile isen eğer kanamalar ve kasık ağrıları düşük belirtisidir...ben de aynen böyle olmuştu..ama kasık ağrılarım yoktu...gebelik testi yaptırmanı ve ona göre davranmanı tavsiye ederim...geçmiş olsun...

teşekkür ederim. kan verdim az önce. birazdan telefon edip öğrenicem sonucu, hayırlısı..

Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2010 Saat 20:38
hayırlısı olsun bakalım...sonucu bekliyoruz

Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2010 Saat 22:45
 beta hcg 0,24 dediler, yani negatifmiş. ama şikayetleriniz devam ederse bir hafta sonra tekrar yaptırın durum değişebilir dediler. az önce de tuvalet kağıdına kahverengi bi leke geldi!!!! bilmiyorum ki, hayırlısı olsun.

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2010 Saat 23:02
kanda varsa erkende olsa çikio diye biliyorum ben
yani $imdi yoksa 1 hafta sonrada yok olucakWacko

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2010 Saat 23:06
evet ben de öyle biliyorum. gebelik için en az 5 gerekiyomuş,üstelik benim değerim 1 bile değil!!

Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2010 Saat 21:11
evet canım kanda hemen belli olurdu..belki de kullandığın antibiyotik etkili olmuştur...

Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2010 Saat 23:15
belki de. fakat sağ kasığımdaki ağrı bi türlü geçmiyo. bi sıkıntı var desem daha bi ay önce ultrasona girdim, tertemiz hiçbişey yok dedi dr. kimbilir belki de sadece üşüttüm Confused

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2010 Saat 18:51
Hayırlısı

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesajı Yazan: hanzade
Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2010 Saat 22:38
arkadaşım çocuk istiyosan inşallah bi dahaki sefere olur ben hamileyken reglim gecikmişti ama aynı zamanda kasıklarımda hep sancı vardı ve uzun süre geçmedi yaklaşık bi ay sancılar üşütmeden de olabilir.

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 16 Eyl 2010 Saat 15:45
Benimde adetimde hiç düzensizlik olmamıştı. Bende ilaç kullanmıştım. Ondan sandım. Ama adet olacağım gün kahverengi lekeler geldi. sonrada bir daha olmadım. İdrar tahlilinde birşey çıkmadı. 2 hafta sonra kan tahlilinde çıktı. Hayırlısı olsun inşallah.

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesajı Yazan: ycigdem
Mesaj Tarihi: 16 Eyl 2010 Saat 18:15
merhaba ben yazını biraz geç gördüm sen çoktan sonuç almışsındır sanırım ama paylaşmak istedim ben hamileleiğim süresince kasık sancılarını hep yaşadım ve ilk ayanlattığın gibi lekelenmelerim oldu . Buna bir örnekte akrabamdır oda hamileliği süresince düzenli adet olur gibi lekelenmeler yaşadı. Tabiki kullanılan antibiyotikler doğumkontrol hapları falanda insanın düzenini bozabiliyor bencede önce bir idrarla gebelik testi yaptırıp eğer negatifse nedeni ilaçlar mı diye bir doktora görünmendir umarım güzel haberlerini alırız.

Mesajı Yazan: ycigdem
Mesaj Tarihi: 16 Eyl 2010 Saat 18:19
Merhaba ben yazını biraz geç gördüm ama çözüm bulamadıysan eğer paylaşmak istedim benim de hamileliğim boyunca kasık ağrılarım oldu. hatta bir akrabamında aynı sizin gibi hem ağrılarımı hemde adet görür gibi düzenli lekelenmeleri oluyordu. Bence önce bir gebelik testi yapıp, eğer negatifse bir doktora görünmeni öneririm çünkü antibiyotikler ve doğumkontrol haplarıda bu anlattıklarına neden olabiliyor. Umarım güzel haberlerini alırız.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat