Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kuzumun balık yemesi :((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukuzumun balık yemesi :((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2008 Saat 13:59
Bende hemen yedirememiştim, balık çorbasını da malesef sevmedi Confused Somon balığını, lüferi kızartınca içini biraz yedirebiliyorum Smile
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2008 Saat 14:02
LOLLOLLOLcadı bu kızlar yaaLOLiyilikte yaramazkiLOL
bende çok çektim canım yemek konusunda ama hala çekiyorum sadece önceki zamalara göre rahat olmaya çalışıyorumConfusedacıkacak ve acıkınca yiyecek diyorum zorlama yok..bende çok iştahlı değilimdir benide biri zorlarsa uyuz olurdum herhalde demeye başladım ve ısrarcı değilimBig%20smileçiğineme konusunda benim kızda yaşından sonra başladı bekletip yutuyodu ben karşısına geçip çiğniyo gibi yapıyodum beni taklit etsin diyeLOLçenelerim ağrırdıConfused
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2234
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2008 Saat 18:35
benim kızımda ilk önceleri yemiyordu balık. az az vererek alıştırmaya çalışmıştım.
çok şükür şimdi severek yiyor. ben genelde çorbasını yapıyorum. bazende kızartıp yada mangalda falan yapınca veriyorum ama o zamanda çok az yiyor.
çorba tarifinide vereyim canım
ben küçük bir parça somon balığını doğrayıp haşlıyorum. haşlanınca içine çok az patates, havuç ve pirinç atıyorum. hepsini tekrar pişirip biraz dinlendirdikten sonra blendırdan geçiriyorum ve kızıma veriyorum. isteğe göre son olarak zeytinyağı ve biraz limon suyuda ilave edebilirsin.
ayrıca kereviz ve brokolide katabilirsin canım

Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1033
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2008 Saat 19:38
canım bende balık çorbasıyla başladım şimdi hepsini yiyor maşallah LOLLOLLOL
bana kalırsa bebeşi çok zorlama yemek istemiyorsa biraz  ara ver sonra gene devamet derim benEmbarrassed
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2008 Saat 21:05
Canım ben Mi...a sebze çorbasının içinde verdim hatta bu tarif yakında o firmanın bebek yemekleri kitabında da çıkacak. Önce mama kutusundaki tarifle çorbayı hazırlıyorsun ve içine buharda haşladığın balıkları atıp karıştırıyorsun. Böylece balığı güzelce yemişti kızım. Dene istersen ama kitap çıkınca seni de haberdar edeceğim ben. O tarifi halen veriyor musun dersen hayır çünkü maşallah benim kızım balığa benim gibi seviyor.. Ayrı ayrı veriyorum artık bunları ama sen bu şekilde bir dene istersen. Bu arada o kitaba uyması için beslenme uzmanları ölçülerde tam olarak düzenleme yaptıkları için tarifi ölçüleriyle veremedim. Bakalım ben de bekliyorum. Afiyet olsun inşallah yer.
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2008 Saat 08:20
LOLLOLherkese çok teşekkürler. duygucum bakalım bugün denicem tarifi umarım benim cademda sever :)) kitap çıkıncada haberirini bekliyorum..
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2008 Saat 13:08
kızlarrr kuzum balık yemiş LOLLOL şimdi annemle konuştum bugün ona kendi usulu ile balık çorbası yapmış balığı  az patates,domates,çarliston biber,bezelye ile haşlamış. çok azda tuz ilave etmiş ve yedirmiş..sizinle paylaşıyım dedim :))
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2008 Saat 17:04
Maşallah canım onaaaaaClapClap
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.