|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sayiyi arkasi bana donukken soylefim ama beni dinliyordu beni dinlemezken duymuyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu durumun; isitme ile bir alakasi yok..
Ben askerligimi; Topcu Alayinda yaptim. Her atisdan sonra, bazi uyaniklar gelir, "Kulagim duymuyor" diye sikayet ederlerdi.. Bende, duvara dondurur ve soylediklerimi tekrar etmelerini soylerdim. Hicbir sey duymazlar ama,hafif sesle; "Peki, don gel!" deyince, hemen donup gelirlerdi. |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
Hocam supwrsiniz ;) ama numara yapmiyor gercekten duymuyor yani cok az duyuyor buna eminim evde surekli esimke tartisma halindeyiz gececekmi ne zaman gecer diye biz isin icinden cikamadik hic bir sey yapmadan daha ne kadar bekleyecegiz yada beklemeliyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En gec, bu yaz, denize ilk girdigi gun, her sey duzelecek.
Aralarda;Iliadin damla kullanin, bol sakiz cignetin. |
|
![]() |
|
Hocam bu kez teşekkür etmek icin yazmak istedim. Allah razı olsun. Kizimin duymasi bayagi iyilesti. Once allah sonra siz olmasaniz su anda kulaklarda tup olacakti. Bunlarin eline allah kimseyi dusurmesin. Iyiki varsiniz biz cok sansli bir azinligiz sizi okuyup anlayabiliyoruz. Sonsuz teşekkürler iyiki varsınız saglikla kalin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okumaya devam edin. Muhim olan, "kaziklari" yemeden once konulari ogrenmektir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|