Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kulaklari duymuyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48410
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 09:45

Konu: kulaklari duymuyor
Mesajı Yazan: febaa2
Konu: kulaklari duymuyor
Mesaj Tarihi: 23 Mar 2015 Saat 18:30
Hocam hoşgeldiniz iyiki geldiniz umarım tatiliniz iyi gecmistir
kizim 7 yasinda son 15 gundur agir bir gtip gecirdi son 3-4 gundur bizi duymuyor ne efendim diyip duruyor surekli bagiratak konusuyoruz ben iliadine baslafim iki gundur yapiyorum ama cok telaslandik bu normalmi gececekmi ne yapmam lazim cok tesekkur ederim iyiki varsiniz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Mar 2015 Saat 22:59
Gecicidir. Hic bu sekilde Grip sonucu; sagir kalmis yok. Iliadin damlaya devam.

Mesaj Tarihi: 23 Mar 2015 Saat 23:49
Hocam çok teşekkür ederim iliadin  de açmıyor aslında burnunu o den sterimar sıkıp sonra iliadin sikiyorum yatarken damlayı yapıyorum  ama horluyor  sıkıntı devam ediyor bu normal mi hocam ne kadar zaman  bekleyelim gecmesini

Mesaj Tarihi: 24 Mar 2015 Saat 06:03
Gecene kadar bekleyin...

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2015 Saat 17:09
Hocam Merhabalar bugun eşim kbb gitmis isitme testinde çok kotu cikmis iki kulagi da neredeyse hic duymuyormus bir suru ilac yazmis onlari almadim sadece bactrim sizden bildigim icin evde bulunsun diye aldim hocam icim icimi yiyor kalici birsey olurmu fldiye 
fikirleriniz coj onemli teşekkür ederim allah razı olsun

Mesaj Tarihi: 27 Mar 2015 Saat 12:44
hocam bir turlu mesajimi yenileyemedim fikirleriniz cok degerli cevabinizi bekleyecegim 

Mesaj Tarihi: 27 Mar 2015 Saat 17:58
Hastalik esnasinda; Isitme testleri; YAPILMAZ!! Hepsi bozuk cikar, malumu ilandan baska bir sey degildir. Bunlar resmen, isin sahtekarligini yapiyorlar..
Sakin verilen hicbir ilaci almayin. Kulak agrisi yoksa, zaten kulaklar saglam demektir. Sakin aldanmayin.
Kulak agrisi olunca da; sadece: Iliadin DAMLA KULLANIN. ESKI MAILLERI OKUYUN.

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2015 Saat 22:15
hocam merhaba en son yazusmamizdan sobra iluadine devam ettim kulaklari tam acilmadi sanırım tekrar grip oldu yine kulaklar gitti nerdeyse hic duymuyor cevrenin baskisina ragmen sadece sizin gorusleriniz degerli ve onemli boyle cok uzayinca neredeyse bir ay kadar oldu endiseler artiyor ne yapayim iyiki varsınız saglikls kalin teşekkür ederim

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2015 Saat 23:43
Korkmayin, ve kulak agrisi olunca; Iliadin damlayi kullanin. Zaten su "malum" 2 seneyi atlatin, bir daha bu maceralari yasamayacaksiniz.

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2015 Saat 11:32
hocam cok tesekkur ederim inanin korkuyorum hic duymuyor cunku birde kulagi hic agrimadi ama ben ara vererek neredeyse 3 haftadir yada daha fazla iliadin kullandim bu dogru oldu mu ne yapacagimi inanin sasirdim okulda ogretmeni duymuyor boyle acayip bir durumda kaldik iliadine gene basladim

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2015 Saat 17:54
Sakiz cignetin. Telefonda konusulanlari anliyorsa, onemli bir seyi yok demektir.

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2015 Saat 23:26
hocam teşekkür ederim sakizi deneyecegimm telefo u birakin yaninda dediklerimizi duymuyor ciddi ciddi bagiriyoruz bu peki normal mi

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2015 Saat 09:08
"Munchausen Sendromu" olabilir.. Arkasi donuk iken, kisik sesle onun hakkinda konusun, bakalim duyacakmi?
Hic boyle Grip sonrasi "kup gibi" duymayan hastam olmadi.

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2015 Saat 09:19
hocam kbb gormustu yogun sivi var demisti gerci onlar bu hastaligi bilmezler ama bakinca anlarlar miydi acaba sivi haricinde bir sey demediler

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2015 Saat 10:00
Siz once benim dedigim gibi bir kontrol edin, bakalim duyacakmi-duymayacakmi??

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2015 Saat 12:27
hocam arkadindan seslendim biskuvi yiyordu hic duymadi sonra uksek sesle seslendim duydu onune don sana birseyler siyleyecegim dedim kisik sesle sayi soylefim onu digru söyledi umarim defiginiz gibi yapabilmisimdir 

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2015 Saat 12:27
sayiyi arkasi bana donukken soylefim ama beni dinliyordu beni dinlemezken duymuyor

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2015 Saat 19:00
Bu durumun; isitme ile bir alakasi yok..
Ben askerligimi; Topcu Alayinda yaptim. Her atisdan sonra, bazi uyaniklar gelir, "Kulagim duymuyor" diye sikayet ederlerdi.. Bende, duvara dondurur ve soylediklerimi tekrar etmelerini soylerdim. Hicbir sey duymazlar ama,hafif sesle; "Peki, don gel!" deyince, hemen donup gelirlerdi.

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2015 Saat 21:23
Hocam supwrsiniz ;) ama numara yapmiyor gercekten duymuyor yani cok az duyuyor buna eminim evde surekli esimke tartisma halindeyiz gececekmi ne zaman gecer diye biz isin icinden cikamadik hic bir sey yapmadan daha ne kadar bekleyecegiz yada beklemeliyiz

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2015 Saat 22:30
En gec, bu yaz, denize ilk girdigi gun, her sey duzelecek.
Aralarda;Iliadin damla kullanin, bol sakiz cignetin.

Mesaj Tarihi: 16 Nis 2015 Saat 13:34
Hocam bu kez teşekkür etmek icin yazmak istedim. Allah razı olsun.  Kizimin duymasi bayagi iyilesti. Once allah sonra siz olmasaniz su anda kulaklarda tup olacakti. Bunlarin eline allah kimseyi dusurmesin. Iyiki varsiniz biz cok sansli bir azinligiz sizi okuyup anlayabiliyoruz. Sonsuz teşekkürler iyiki varsınız saglikla kalin

Mesaj Tarihi: 16 Nis 2015 Saat 19:13
Okumaya devam edin. Muhim olan, "kaziklari" yemeden once konulari ogrenmektir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat