Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
evnkrlr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evnkrlr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak akıntısı
    Gönderim Zamanı: 21 Nis 2024 Saat 10:56
Hocam merhabalar, biliyorum bu konuda çok fazla msj var ama ben yine de rahat etmek için yazmak istedim
3 yaşında oğlumun geçen hafta öksürüğü oldu 2 gün önce (cuma günü ) gece kulak ağrısı ile uyandık calpol verdim ağrısı geçmedi sonra uyuya kaldı ve sabah uyandığımızda kulağından çok fazla sarı sümüksü sıvı almıştı. Cumartesi acile gittik doktor orta kulak değil dış kulak korkulacak bir şey yok yazdığım ilaçları kullanın geçer dedi. 
Yazdığı ilaçlar  agumentin, kulak damlası ve öksürük şurubu verdi. İlaçları aldım ama kullanmadım. Akşam iliadin başladım doğru mu yaptım bilmiyorum. İltihabın kuruması antibiyotik kullanmak şart dedi doktor. Acaba bactrim mi alsaydım bilemedim 
Yukarı Dön
evnkrlr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evnkrlr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2024 Saat 11:20
Şuan ağrı olmadığını söylüyor ve akıntı hafif hafif devam ediyor, nemli mendille siliyorum 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2024 Saat 12:25
SAKIN o doktorun verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin!
Kulak zari delinmis ve akinti geliyor ve bu AHMAK(!!!) hala, "dis kulak" diyebiliyor!!
SAKIN kulaga bir sey damlatmayin.
SAKIN Antibiyotik baslamayin. 
SADECE; Ilaidin damla anlattigim sekilde kullanin.
Yukarı Dön
evnkrlr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evnkrlr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2024 Saat 20:05
Kulağına bir zarar veririz diye çok korkuyorum hocam, akıntı biraz arttı ve sarı sümüksü akıyor acaba kaç gün böyle devam eder.

Düzenleyen evnkrlr - 21 Nis 2024 Saat 20:15
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2024 Saat 09:02
OKUYUN!!! 
Yukarı Dön
evnkrlr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evnkrlr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2024 Saat 15:29
Tekrardan merhabalar hocam, 21 Nisan tarihinde kulak akıntısı şikayetinden dolayı yazmıştım. Söylediklerinizi harfiyen uyguladım 5 gün illiadin 2 gün izotonik su sonra tekrar illiadin şeklinde devam ediyoruz. 2-3 günde bir ağrısız bir şekilde biraz akıntısı oluyordu  fakat dün gece yine ateş yok ve aynı kulağını göstererek kulağım ağrıyor dedi. Yapmam gereken farklı bir şey var mı yoksa aynı uygulamayı yapmaya devam edeyim mi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2024 Saat 19:07
Aynısını uygulayın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.