|
Kulak akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
evnkrlr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nis 2024 Saat 10:56 |
Hocam merhabalar, biliyorum bu konuda çok fazla msj var ama ben yine de rahat etmek için yazmak istedim
3 yaşında oğlumun geçen hafta öksürüğü oldu 2 gün önce (cuma günü ) gece kulak ağrısı ile uyandık calpol verdim ağrısı geçmedi sonra uyuya kaldı ve sabah uyandığımızda kulağından çok fazla sarı sümüksü sıvı almıştı. Cumartesi acile gittik doktor orta kulak değil dış kulak korkulacak bir şey yok yazdığım ilaçları kullanın geçer dedi. Yazdığı ilaçlar agumentin, kulak damlası ve öksürük şurubu verdi. İlaçları aldım ama kullanmadım. Akşam iliadin başladım doğru mu yaptım bilmiyorum. İltihabın kuruması antibiyotik kullanmak şart dedi doktor. Acaba bactrim mi alsaydım bilemedim
|
|
![]() |
|
evnkrlr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şuan ağrı olmadığını söylüyor ve akıntı hafif hafif devam ediyor, nemli mendille siliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o doktorun verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin!
Kulak zari delinmis ve akinti geliyor ve bu AHMAK(!!!) hala, "dis kulak" diyebiliyor!! SAKIN kulaga bir sey damlatmayin. SAKIN Antibiyotik baslamayin. SADECE; Ilaidin damla anlattigim sekilde kullanin.
|
|
![]() |
|
Kulağına bir zarar veririz diye çok korkuyorum hocam, akıntı biraz arttı ve sarı sümüksü akıyor acaba kaç gün böyle devam eder.
Düzenleyen evnkrlr - 21 Nis 2024 Saat 20:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
OKUYUN!!!
|
|
![]() |
|
Tekrardan merhabalar hocam, 21 Nisan tarihinde kulak akıntısı şikayetinden dolayı yazmıştım. Söylediklerinizi harfiyen uyguladım 5 gün illiadin 2 gün izotonik su sonra tekrar illiadin şeklinde devam ediyoruz. 2-3 günde bir ağrısız bir şekilde biraz akıntısı oluyordu fakat dün gece yine ateş yok ve aynı kulağını göstererek kulağım ağrıyor dedi. Yapmam gereken farklı bir şey var mı yoksa aynı uygulamayı yapmaya devam edeyim mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynısını uygulayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|