Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak akıntısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80290
Tarih: 19 Eki 2025 Saat 17:18

Konu: Kulak akıntısı
Mesajı Yazan: evnkrlr
Konu: Kulak akıntısı
Mesaj Tarihi: 21 Nis 2024 Saat 10:56
Hocam merhabalar, biliyorum bu konuda çok fazla msj var ama ben yine de rahat etmek için yazmak istedim
3 yaşında oğlumun geçen hafta öksürüğü oldu 2 gün önce (cuma günü ) gece kulak ağrısı ile uyandık calpol verdim ağrısı geçmedi sonra uyuya kaldı ve sabah uyandığımızda kulağından çok fazla sarı sümüksü sıvı almıştı. Cumartesi acile gittik doktor orta kulak değil dış kulak korkulacak bir şey yok yazdığım ilaçları kullanın geçer dedi. 
Yazdığı ilaçlar  agumentin, kulak damlası ve öksürük şurubu verdi. İlaçları aldım ama kullanmadım. Akşam iliadin başladım doğru mu yaptım bilmiyorum. İltihabın kuruması antibiyotik kullanmak şart dedi doktor. Acaba bactrim mi alsaydım bilemedim 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 21 Nis 2024 Saat 11:20
Şuan ağrı olmadığını söylüyor ve akıntı hafif hafif devam ediyor, nemli mendille siliyorum 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Nis 2024 Saat 12:25
SAKIN o doktorun verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin!
Kulak zari delinmis ve akinti geliyor ve bu AHMAK(!!!) hala, "dis kulak" diyebiliyor!!
SAKIN kulaga bir sey damlatmayin.
SAKIN Antibiyotik baslamayin. 
SADECE; Ilaidin damla anlattigim sekilde kullanin.

Mesaj Tarihi: 21 Nis 2024 Saat 20:05
Kulağına bir zarar veririz diye çok korkuyorum hocam, akıntı biraz arttı ve sarı sümüksü akıyor acaba kaç gün böyle devam eder.

Mesaj Tarihi: 22 Nis 2024 Saat 09:02
OKUYUN!!! 

Mesaj Tarihi: 06 May 2024 Saat 15:29
Tekrardan merhabalar hocam, 21 Nisan tarihinde kulak akıntısı şikayetinden dolayı yazmıştım. Söylediklerinizi harfiyen uyguladım 5 gün illiadin 2 gün izotonik su sonra tekrar illiadin şeklinde devam ediyoruz. 2-3 günde bir ağrısız bir şekilde biraz akıntısı oluyordu  fakat dün gece yine ateş yok ve aynı kulağını göstererek kulağım ağrıyor dedi. Yapmam gereken farklı bir şey var mı yoksa aynı uygulamayı yapmaya devam edeyim mi

Mesaj Tarihi: 06 May 2024 Saat 19:07
Aynısını uygulayın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat