|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |
Ayışığı81
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ayışığı81
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mar 2015 Saat 00:39 |
|
Kadir hocam 3mart sabah kaktimizda ohlumun atesi ve kulak agrisi yoktu.Ama oglene dogru kulagima ne oldu demeye basladigi icin agriyor mu emin olamadim ama atesi olmadigi icin sadece iladin vermeye basladim.Kulagim falan demefi ondan sonra.Ama atesi bir iniyor bir cikiyor.Birde midesi bulaniyor ve gaz cikariyor itemediginde yedirmiyorum zaten. Yapmam geren bir sey varmi bu durumda sizin grip icin soylediklerinizden baska? Birde gripte atesin kac gun surmesi normaldir? Gerci sizi tanidigimdan beri atesi ciktiginda seviniyorum etraftakiler de bana kafayi yemisim gibi bakiyorlar;)) aldirmiyorum tabi:) tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mar 2015 Saat 00:57 |
|
Griplerde, 1 gun ates de olabilir, 1 haftada..Genellikle; 4-5 gun ates olur. Grip yapan, yuzlerce cesit virus vardir.. Asisi olanlar sadece Influenza Virusleridir. Digerlerinin asisi yoktur.
O atesi bilmeyenleri iyi belleyin, gun gelecek, "-Biz zaten biliyorduk, bunlar eski bilgi" diyecekler.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|