|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 21:18 |
|
Kulak agrisi yaninda, ATES varsa, Bactrim baslayin. Iliadin damlattiktan sonra, sumugunu icine ceksin, acilir.
Bactrim: gunde:2x 1olcek. verilecek. |
|
![]() |
|
zbalyen
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 22:39 |
|
Hocam bactrim verdim. Iyilesir mi gec baslamadim insallah
illiadine devam mi
|
|
![]() |
|
zbalyen
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Kas 2014 Saat 15:49 |
|
Cok tesekkurler Kadir Hocam sayenizde oglum astim teshisi ve onun maske ve ilaclarindan kurtuldu.
Bu sefer de bactrim verdikten sonra atesi düstu ve daha çikmadi. Agri kesi ci de daha vermedim. Eski maillerden ogrendigim kadariyla hadise bakteriyel ise antibiotikin ilk dozuyla ates duser. Simdi bilgi ve tecrube olmasi adina musadenizle bir sorum olacak; oglum zaten gecirdigi griple belki kulaginda bir miktar sivi birikmistir. Ama girdigi havuzda agiz ve burundan su yutmasiyla bu sivi enfekte olmus olabilir mi? Şimdiden tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 02:49 |
|
O sivi, nasil enfekte olsunki!!!! Arada; "Kulak zari" var.. Ancak, kulak zari delinirse, birde ustelik "Kulak damlalari" kullanilarak, akinti tersine cevrilirse, iste o zaman, Kulak zarinin arka tarafina mikroplar kacabiliyor.
Su yutmakla, veya burnuna su kacmasi ile Kulak iltihabi OLMAZ, mevcut hastalikda ilerlemez... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|