Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak agrisi ve ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak agrisi ve ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 176
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zbalyen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 07:35
Agri kesici verdim. Simdi elma yerken anne kulagimdan ses geliyo diyor doktora gitmemize gerek var mi
Yukarı Dön
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zbalyen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 08:06
Şimdi eski mailkerde okudum illiadinden sonra 2-3 dk. Yatsin dediginizi ama bizimki hemen kalkiyordu. Birde boyu 133 cm kilo 29. Acaba doz yetersiz mi verdim etki etmedi. Ya da ilk gün sprey verdim 3 güne o da dahil. Ondan mi olnadi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119723
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 08:23
Sprey,ayakta kullanildigindan; ilac geriye, Oztaki borusuna kadar gidemez. Damla kullanin.
Boy kilo: 10 yas cocuguna uyumlu.
Yukarı Dön
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zbalyen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 13:36
Hocam dediginiz şekilde damlayi sabah kullandik. Agri kesici de vermiştim. Yaklaşik 7 saat bir şikayeti yoktu fakat simdi agriyan tarafta basim agriyo diyor. Kulagi agrimiyormus. Baska bisey olabilir mi hocam
Yukarı Dön
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zbalyen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 14:05
Hocam lütfen kusurumu baknayin. Aile büyükleri baski yapiyor kulagi kotu olacak diye.  Saglik ocaginda kulagina bakan dr. Bu 3 günluk degil daha eski bayagi kizariklik var deyip zinnat ve actifed verdi. kullanalim mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119723
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 19:07
SAKIN HA..... Sadece Iliadin kullanin... Eski maillere bakin...
Yukarı Dön
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zbalyen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 20:10
Hocam illiadin verdim 10dk oldu kulak agrisi gecmedi. Ne yapmaliyim
Yukarı Dön
zbalyen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zbalyen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 20:58
Hocam böyle inatci kulak görmedim. Agrisi daha da şiddetlenince daha öncrki maillerden edindigim bilgiyle birkez daha damlattim ama oglum agriya dayanamayinca agri kesici de verdim çunku baş agrisi da basladi. Zinnati hala vermedim ama kötülesmesinden korkuyorum. Saglik ocagindaki dr. Aslinda igne vermeliyim dedi yani o derece kotu. Hocam lutfen bir yol gosterin duymasi da baya azalmis
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.