Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreş konusunda fikirlerinize ihtiyacım var...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukreş konusunda fikirlerinize ihtiyacım var...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5896
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2010 Saat 16:56
Ağlama Bilge ağlama,hayatın özel okul gerçeklerini daha çoook anlatmak isterdim ama sürem doldu, ben yollara düşmeliyim, kızlarıma doğruBig smileBig smile

Diğer arkadaşlarda fikirlerini deneyimlerini paylaşırlarsa karar vermen kolaylaşırBig smileBig smile

Yarın görüşürüz, bu arada sabah Tuana'ya kayıt yaptırmaya gidiyorum,sildirdiğim okula, deneyimlerimi naklen seninle paylaşırımLOLLOL Çok donanımlıyım, kimse duygularımı paramı kolay kolay satın alamazLOLLOL
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2010 Saat 16:36
Benim kişisel fikrim de kreşten yana oldu nedense..onun için en hayırlısı olanı seçersin inşallah...Kayıdını nasıl sildireceğine gelince kayıt olurken sözleşme tarzında bişey yapmadılarmı imzaladığın.. orda kayıt sildirme de geçerli nedenler diye bir kısım olması lazım..Hastalık,adres değişikliği v.s gibi..iyice araştır paranı iade etmezler yoksa..
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2010 Saat 17:21
Bilgecim kesinlikle nerde başladıysa orda devam etsin. Nil kreş değişikliğinde çıldırttı kendini de bizi de. İnan çok zor ve sakın değişikliği yapma. Ama şunu da unutma canım. Yeni kreşin hep eksikleri sıkıntıları olur. Bunu sen çekersin hep bahaneleri daha yeniyiz olur. Deneyimlerimden söylyorum. Bence sen ilk yazdırdığın yerde devam et. Seneye de yakınında açılan kreş yeni olacak halen eksikleri olacak. Oturaklı kreş hep daha deneyim sahibidir.Wink
Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2010 Saat 09:06
duygucum daha önce hiç kreşe gitmedi,yani bu yıl ilk olacak,o yüzden uyum sıkıntısı her ikisinde de aynı olacak,ama yeniyiz bahanesinin altında eksiklikleri çok olacak bunun farkındayım,ama işte bazı faktörler var ki daha ağır basıyor,yakın olması benim getirip götürebilmem çok önemli bir de aydınlık olması,kolejin anaokulu bahsettiğim gibi ışıkla aydınlatılan bi ortam ve serviste tek başına gidip gelmesi için çok küçük gibime geliyor
Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2010 Saat 09:09
Orjinalini yazan: DEVRİMKUZEY DEVRİMKUZEY Yazdı:

Benim kişisel fikrim de kreşten yana oldu nedense..onun için en hayırlısı olanı seçersin inşallah...Kayıdını nasıl sildireceğine gelince kayıt olurken sözleşme tarzında bişey yapmadılarmı imzaladığın.. orda kayıt sildirme de geçerli nedenler diye bir kısım olması lazım..Hastalık,adres değişikliği v.s gibi..iyice araştır paranı iade etmezler yoksa..
Canım bir sözleşme değilde kayıt formu gibi bişey imzalamıştım,hiç sözleşme maddesi yoktu,umarım bi zorluk çıkarmazlar...
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2010 Saat 09:40
bende geldimm LOLLOL 
aynı durum bilgecim bildiğin üzere bende var benim kızımda ekim 2007 doğumlu. aynı koleji (başka ilçede)  düşündüm, ve bu senenin tam günde ve servisle öyküyü çok zorlayacağını da düşündüm sonuçta şuanda bakan kişilerimiz (anane ve babanemiz) var. ve  yarım günlük içime sinecek bir yer araştırıyorum ilk başlangıçta tam güne ,ve servisle gidecek olması bence de alışma sürecini geciktirecektir.
 bende umarım  senin gibi güzel, küçük ,temiz, uyumlu,evime yakın, çocuğumun  güzel vakit geçirebileceği,sıkılmadan gidebileceği bir yer bulurum ve başlarım. bu sene bence senin ve benim için çocuklarımızın alışma dönem olmalı.

Düzenleyen oykunaz - 03 Eyl 2010 Saat 09:41
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2010 Saat 10:44
tam diyecektim ki duygunun bu konudaki tecrübelerini dinle duygu yazmış zaten....
benim bu konuda deneyimim olmadığı için yorum yapıp yanlış yönlendirmek istemem...fakat uzun vadede baktığında..seneye yeniden bir alışma süreciniz olacak...öğretmenleri,arkadaşları ve yol.... eğer bu sene kolejin anaokuluna gider se seneye daha çok oraya alışmış ve verimli olacak gibi....
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 5896
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2010 Saat 11:19
Çocuklar branş derslerinde de farklı öğretmenlerle tanışacaklar,uyum sağlamaya çalışacaklar.

Alışamama durumunda en kötü senaryo ile, kolejden almaya varırsa iş,üzücü olur.Geleceği planlanan okul için alternatif aramak zorunda kalacak Bilge.Ancak evine yürüme mesafesindeki kreşten alıp istediği zaman koleje verebilir.

Bu kadar küçük bir çocuğun İstanbul trafiğinde serviste bu kadar uzun süre geçirmesini istemem.

Hem kolejin anasınıfı odalarının güneş görmeyen sağlıksız olduğunu yazmış. İmkan varsa ilk başlarda oyun grubu,yarım gün ile başlamasında fayda var derim,evden okula sabah 8 den akşam 6 ya gibi sert geçişler daha zor oluyor.ConfusedConfused
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.