Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreş konusunda fikirlerinize ihtiyacım var...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukreş konusunda fikirlerinize ihtiyacım var...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
FİNCAN34 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 851
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2010 Saat 12:25
benım kızımda bu sene kreşe gıdecek ınş gec bıle kaldık aslında 3 ay 8gun sonra tam 5 olacak ama burda cok arkadaşı vardı kışın bıle buluştuk evlerde yazın zaten hep parktaydık guzelde olacak inş servısle gıdıp gelecek yakında ıstedıgımız okullar daha acılmadı ama seneye anaokulu cok acılacak ve dıbımızde 3 .4 tane olacak ınş.eger memnun kalırsak anaokuluna ordada devam edecek ...
Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2010 Saat 15:31
Kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için,bugün kolejdeki öğretmeniyle tanıştım,sınıfta 9 kişi olacaklarmış ama kapasite aslında 20,yardımcı öğretmen ve stajyer öğretmen de olacakmış ,ama kolejin anaokulu girişin 2 alt katında,çok karanlık ve spotlarla aydınlatılıyor,herşey iyi hoş güzel de bu karanlık oluşu çok canımı sıkıyor,bide bana henüz çok küçük gelen oğlumu servisle göndermek ve de tam gün oluşu,
bizim mahallede yeni açılan binanın giriş katı aydınlık,ama daha bi dört duvar,geniş bi oyun alanı kalmıyor,ya da aktivite odaları yok,ama yakın ve aydınlık ve de yarım gün seçeneği,
Sizce 3 yaş için kolej yada mahalle anaokulu çok fark eder mi?
en azından bu yakın olan yerde anaokuluna alışma devresi geçirse,alışırsa zaten diğer koleji de sever diye düşündüm,nolur bi fikir verin bana,bu hafta sonuna kadar karar vermem lazım,

Düzenleyen bilgeakgun - 01 Eyl 2010 Saat 15:32
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2010 Saat 15:42
anlamadığım şu seneye niye kolejin ordaki kreşe vereceksin o zaman hep sizin mahalledeki kreşe ver
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2010 Saat 15:47
gelecek yıla koleje gidecekse bence bu yıldan ver derim arkadaşım
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2010 Saat 16:10
Orjinalini yazan: Z£r£nim Z£r£nim Yazdı:

anlamadığım şu seneye niye kolejin ordaki kreşe vereceksin o zaman hep sizin mahalledeki kreşe ver
canım yaş büyüdükçe ihtiyaçları artacak ve kolej ihtiyaçlarına daha çok cevap vereceği için seneye koleje gitsin bu sene nasılsa küçük bizim mahalledekine gidebilir düye düşündüm,kolejdekinde sinema salonu,yüzme havuzu,resim müzik atölyeleri,bahçesi var sonuçta,sürekli farklı mekanlarda eğitim alırsa daha çok şey öğrenir,sıkılmaz daha renkli geçer diye düşündüm,
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2010 Saat 16:19
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

Orjinalini yazan: Z£r£nim Z£r£nim Yazdı:

canım yaş büyüdükçe ihtiyaçları artacak ve kolej ihtiyaçlarına daha çok cevap vereceği için seneye koleje gitsin bu sene nasılsa küçük bizim mahalledekine gidebilir düye düşündüm,kolejdekinde sinema salonu,yüzme havuzu,resim müzik atölyeleri,bahçesi var sonuçta,sürekli farklı mekanlarda eğitim alırsa daha çok şey öğrenir,sıkılmaz daha renkli geçer diye düşündüm,

doğru düşünmüşsün canım o zaman.hayırlısı olsun canım hakkınızda.Verdiğin karar nacizane fikrimi soracak olursan çok güzel bir karar.
Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 5896
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2010 Saat 16:21
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

Kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için,bugün kolejdeki öğretmeniyle tanıştım,sınıfta 9 kişi olacaklarmış ama kapasite aslında 20,yardımcı öğretmen ve stajyer öğretmen de olacakmış ,ama kolejin anaokulu girişin 2 alt katında,çok karanlık ve spotlarla aydınlatılıyor,herşey iyi hoş güzel de bu karanlık oluşu çok canımı sıkıyor,bide bana henüz çok küçük gelen oğlumu servisle göndermek ve de tam gün oluşu,
bizim mahallede yeni açılan binanın giriş katı aydınlık,ama daha bi dört duvar,geniş bi oyun alanı kalmıyor,ya da aktivite odaları yok,ama yakın ve aydınlık ve de yarım gün seçeneği,
Sizce 3 yaş için kolej yada mahalle anaokulu çok fark eder mi?
en azından bu yakın olan yerde anaokuluna alışma devresi geçirse,alışırsa zaten diğer koleji de sever diye düşündüm,nolur bi fikir verin bana,bu hafta sonuna kadar karar vermem lazım,

Benzer durumları yaşayan biri geldi yardımaLOLLOL

Okul ilkeleri + Okuldan beklentin + Öğretmen + Maddi durumun + Okulun yaşa göre konumu + Ders programı.

Hepsi bir bütün. Bunların hepsi bir arada olmalı en iyisinden, en iyisi olmasa da en iyisine yakınıBig smileBig smile

3 yaşındaki bir çocuk hele ki okuldan evden ilk defa ayrılıyorsa, servislerde ilk zamanları zor,bu çok açık, mümkün değil mi mümkün? Getirisi ve götürüsünü sen tart benceConfused

3 yaşındaki çocuğu bırak 5 yaşındaki çocuk; okul özel okulmuş,devlet okuluymuş çok da ayrımını yapamaz. Anaokulu yaşında okulunuzu birlikte seçebilirsiniz.

Şimdi yarım günle evinize yakın yerde başlamak bence Ozan için daha hafif bir başlangıç olacak. Çok sert geçişleri önermiyorum, biz çalışan annler için yakında babaanne anneanne olduktan sonra. Bu sansını kullan bence.

Kolejin sağlıksız odalarını da değerlendirmene al, İstanbul özel okul dolu, birebir anaokuluna göre uyarlanmış bir yere,açık alana,oyun parklarına ihtiyacı var Ozan'ın şuan.

Paranı da geri iade ediyorlar, tecrübe ile sabit, tabi verdiğin kadar kısa sürede değil,biraz bekletiyorlar.LOLLOL

Hayırlısı olsun...
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2010 Saat 16:30
oyy Nilgüncüm hızır gibi yetiştin imdadıma,söylediklerin karar vermem de çok etkili olacak çok sağolasın,sen de kayıt yaptırıp kaydını aldın mı?tamamını iade ettiler mi?
söylediğin kriterlerin birinde biri var diğerinde biri,ikisinde de aradığım özellikler yok ,ama yakınlık çok önemli gibi geliyor bana,ama diğer tarafın imkanları,geniş oyun alanları,ama dediğin gibi yumşak bir geçiş olması bakımından mahalle mektebine göndermem mantıklı görünüyor,parayı iade alabilmek de işin zor kısmı,seneye ne diyip kayıt yaptıracağım ki Confusedofff
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.