Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kreş konusunda fikirlerinize ihtiyacım var...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konukreş konusunda fikirlerinize ihtiyacım var...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 101112
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2010 Saat 15:49
Kizim onca saat ayri kaliyoruz kizimla LOLLOLLOLbari 2 saatcik yanimda kalsin özlüyorum LOLLOLLOLsen gibi kendi keyfimi düsünmüyorum.Hem  defnenin gittigi anaokulu evimin hemen arkasinda yürüyerek 3 dakika onun icin gidip gelmek sorun olmuyorLOLLOLLOL
Zenginin parasi zügürtün cenesini yorarmis aynen bizimkide o hesap oldu LOLLOLLOLparanda gözüm yok sekerim, allaha cok sükür bizde ac kalmiyoruz LOLLOL
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2010 Saat 11:02
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

Kızlar çok heyecanlı ve mutluyum,Ozan bugün okula başladı,ben hep ordaydım ama bi sorun çıkmadığı için şimdilik öğle yemeği için şirkete geldim,öğretmeni de bi sorun olursa ararız dedi,bi problem yok dedi,hiç ağlamamış,sabah da onu bırakırken seni dışarda bekleyeceğim tamam mı annecim dedim,tamam anne,sen dışarda bekle anne beni dedi,çok duygulandım,oğlum büyüdü mü ne Embarrassed

çok sevindim canım evet evet büyüdü çocuklarımız Big smileBig smile
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2010 Saat 19:40
Orjinalini yazan: Beyza Beyza Yazdı:

Kizim onca saat ayri kaliyoruz kizimla LOLLOLLOLbari 2 saatcik yanimda kalsin özlüyorum LOLLOLLOLsen gibi kendi keyfimi düsünmüyorum.Hem  defnenin gittigi anaokulu evimin hemen arkasinda yürüyerek 3 dakika onun icin gidip gelmek sorun olmuyorLOLLOLLOL
Zenginin parasi zügürtün cenesini yorarmis aynen bizimkide o hesap oldu LOLLOLLOLparanda gözüm yok sekerim, allaha cok sükür bizde ac kalmiyoruz LOLLOL
vallahi ayri kalmaya raziyim yeterki almancayi söksun demiLOLtestin birinci sinavini gecememisti uc puanla simdik gecmis ya bilinmi amaaLOLLOLLOLLOLbenim ki uzak 8.22 otobusune biniyom  sonra 8.30 yerine birakiyomLOLama simdik her sabah yuruyoz 7.30 evden cikiyoz 8 de kresinde senin evin gibi olsa az daha uyurdumLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLzenginlik basa bele sekerimLOLLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 101112
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.