Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Aşılar & Hastalıklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızımız Sürekli Ateşleniyor.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKızımız Sürekli Ateşleniyor.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Konu: Kızımız Sürekli Ateşleniyor.
    Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 15:33
Arkadaşlar Merhaba.
Anne için bebeğinin hasta olması kadar kötü bir olay yook sanırım.CryCry
Bu günlerde başımızda bir ateş belası var ve neden olduğunu bulamadık. İlk olarak 10 Haziranda ateşlenmişti. Doktora götürdük, şimdilik sadece ateş düşürücü verelim dedi ardından gece yine ateşi yükseldi yine gittik hemen tahlil yaptılar kan ve idrar. Hatta testi yaptırırken çok özenli olduklarını söylediler ve hiç birşey çıkmadı. Ardından ateş sabaha kadar azar azar düştü biz bittik.
Sonraki 3 gün hiçbirşey olmadı ama dün akşam üzeri yine ateş başladı. Bu arada ilk ateşlendiği gün burnu tıkandı sadece biraz da aktı ama grip nezle falan da olmamıştı. Dün gece de burnu aktı tıkandı. 39 oldu ateşi biz de sağolsun Mehlika'lar da bizdeyken banyo yaptırdık iki kez. Ama ateş çok zor inişe geçti. Soğuk ıslak bez falan yapmamıza zaten izin vermiyordu. Ardından da bu sabah yine 38,5 ateşle uyandı kızımız. Gece doktorumuzu aramıştık ama bunun viral bir enfeksiyon olduğunu söyledi ve ilaca başlamayalım dedi. Bu konuda ona çok inanıyorum çünkü beni bilir ne kadar titiz olduğumu... Grip olamadı da ateşi ondan mı çıkıyor yoksa bu bir ateşli hastalık belirtisi mi onu da çözemedim.
Canım çok acıyor çünkü kızım ilk defa ateşleniyor. Geçti dediğim anda yeniden 3 gün sonra başlaması neyi gösteriyor anlamadım...Sizlerden de bu şekilde bir durumla karşılaşan varsa acil yardımlarınızı bekliyorum arakdaşlar. Bu arada çok az da olsa kustu iki kez geyirirken o da.... Ne yapmalıyım nasıl önlem almalıyım bilemedim. Bana yardımcı olur musunuz lütfen.Cry
Bu arada doktorum kış ayında gibiyiz Duygu Hanım bütün bebek ve çocuklar bu günlerde bu şekilde ateşleniyor demişti.Cry
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5319
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 15:40
geçmiş olsun canımDisapprovehavuzdan da mikrop alıyor olabilir dikkat et!!!dr ler tvde sürekli uyarıyorlar havuzları pek tercih etmeyin diye,kulağına baktı mı kulak iltihabı da sürekli ateş yapar canım düşürmek zor olur ateşi onu da göz ardı etme derim.çok üzüldüm şimdi bende yaa Disapprovekıyamam nilime nazar değiyor güzelimeCryCryolmazsa başka bir hastaneye falan götür duygucum ateş vücutta enf varsa belirtisi verir ,durup dururken çıkmaz ihmal etme güzelimDisapprove
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 15:46
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

geçmiş olsun canımDisapprovehavuzdan da mikrop alıyor olabilir dikkat et!!!dr ler tvde sürekli uyarıyorlar havuzları pek tercih etmeyin diye,kulağına baktı mı kulak iltihabı da sürekli ateş yapar canım düşürmek zor olur ateşi onu da göz ardı etme derim.çok üzüldüm şimdi bende yaa Disapprovekıyamam nilime nazar değiyor güzelimeCryCryolmazsa başka bir hastaneye falan götür duygucum ateş vücutta enf varsa belirtisi verir ,durup dururken çıkmaz ihmal etme güzelimDisapprove
Canım bu ateşten önce havuza hiç sokmamıştım ben Nil'i. Ateş bittikten iki gün sonra soktum. Hatta doktorumuza da dedim havuza girdiğimizi. Ama onunla alakalı değildir dedi. Bir de bizim havuza bizden başka giren yok ki. Apartmanda 8 daire var, şimdi herkes sınav ve tatil telaşından biryerlerde. Yani havuzumuz da çok şanslıyız çok temiz. Site olsa asla sokmam havuza ama dediğim gibi özel olduğu için hiç sorun yok. Kulağına boğazına baktırdık hiç birşey çıkmadı ki. Hem de iki ayrı doktora baktırdım. İlk gittiğimizde kendi doktorumuza sonra gece gittiğimizde de nöbetçi doçent doktordu titizlikle baktırdım.Cry Yok çıkmadı bişi...
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16849
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 15:51
Çok geçmiş olsun, belki dişten kaynaklı olabilir, diş çıkarırken de ateşlenebiliyorlar Confused
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 15:51
Özlem valla dert yazmaktan bir teşekkür bile etmemişim. Çok teşekkür ederim canım.
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5319
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 15:54
http://www.sagliksiz.net/cocuklarda-bulasici-hastaliklar.html
canım bak 6. hastalık var bide 3 gün sürekli yüksek ateş oluyor sebebesiz aklıma geldi şimdi bak linkte 6. hastalığı oku kopyalayamadım linki koydum
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 15:56
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Çok geçmiş olsun, belki dişten kaynaklı olabilir, diş çıkarırken de ateşlenebiliyorlar Confused
Çok teşekkür ederim Fatoş.
Diş ateşi 38 üzerinde çıkabiliyor mu? İki diş birden çıkartıyor hem de iki tane azı dişi.Cry Ondan dolayı diye de düşündük ama anlamadım...
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 16:04
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

http://www.sagliksiz.net/cocuklarda-bulasici-hastaliklar.html
canım bak 6. hastalık var bide 3 gün sürekli yüksek ateş oluyor sebebesiz aklıma geldi şimdi bak linkte 6. hastalığı oku kopyalayamadım linki koydum

Sanırım bu değil canım. Doktor da bundan şüphelendi dün gece aradığımda ama değil dedi birkaç sorunun yanıtını verdikten sonra.
Yarın yeniden tahlile götüreceğiz, kulaklara falan ağlasa da bağırsa da mutlaka daha da detaylı baktıracağım. Artık doktoru anladık sevmiyoruz ve bas bas bağırıyoruz da.Confused Ay en kötüsü kan tahlili yaaaaa. İşkence olacak ona da bana da....CryCry
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.