Kızımız Sürekli Ateşleniyor. |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 7> |
Yazar | |
duygu07
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7483 |
Konu: Kızımız Sürekli Ateşleniyor. Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 15:33 |
Arkadaşlar Merhaba.
Anne için bebeğinin hasta olması kadar kötü bir olay yook sanırım.
Bu günlerde başımızda bir ateş belası var ve neden olduğunu bulamadık. İlk olarak 10 Haziranda ateşlenmişti. Doktora götürdük, şimdilik sadece ateş düşürücü verelim dedi ardından gece yine ateşi yükseldi yine gittik hemen tahlil yaptılar kan ve idrar. Hatta testi yaptırırken çok özenli olduklarını söylediler ve hiç birşey çıkmadı. Ardından ateş sabaha kadar azar azar düştü biz bittik.
Sonraki 3 gün hiçbirşey olmadı ama dün akşam üzeri yine ateş başladı. Bu arada ilk ateşlendiği gün burnu tıkandı sadece biraz da aktı ama grip nezle falan da olmamıştı. Dün gece de burnu aktı tıkandı. 39 oldu ateşi biz de sağolsun Mehlika'lar da bizdeyken banyo yaptırdık iki kez. Ama ateş çok zor inişe geçti. Soğuk ıslak bez falan yapmamıza zaten izin vermiyordu. Ardından da bu sabah yine 38,5 ateşle uyandı kızımız. Gece doktorumuzu aramıştık ama bunun viral bir enfeksiyon olduğunu söyledi ve ilaca başlamayalım dedi. Bu konuda ona çok inanıyorum çünkü beni bilir ne kadar titiz olduğumu... Grip olamadı da ateşi ondan mı çıkıyor yoksa bu bir ateşli hastalık belirtisi mi onu da çözemedim.
Canım çok acıyor çünkü kızım ilk defa ateşleniyor. Geçti dediğim anda yeniden 3 gün sonra başlaması neyi gösteriyor anlamadım...Sizlerden de bu şekilde bir durumla karşılaşan varsa acil yardımlarınızı bekliyorum arakdaşlar. Bu arada çok az da olsa kustu iki kez geyirirken o da.... Ne yapmalıyım nasıl önlem almalıyım bilemedim. Bana yardımcı olur musunuz lütfen.
Bu arada doktorum kış ayında gibiyiz Duygu Hanım bütün bebek ve çocuklar bu günlerde bu şekilde ateşleniyor demişti.
|
|
DENİZKIZI
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 04 Eki 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 5319 |
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 15:40 |
geçmiş olsun canımhavuzdan da mikrop alıyor olabilir dikkat et!!!dr ler tvde sürekli uyarıyorlar havuzları pek tercih etmeyin diye,kulağına baktı mı kulak iltihabı da sürekli ateş yapar canım düşürmek zor olur ateşi onu da göz ardı etme derim.çok üzüldüm şimdi bende yaa kıyamam nilime nazar değiyor güzelimeolmazsa başka bir hastaneye falan götür duygucum ateş vücutta enf varsa belirtisi verir ,durup dururken çıkmaz ihmal etme güzelim
|
|
duygu07
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7483 |
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 15:46 |
|
|
fatoş
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16849 |
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 15:51 |
Çok geçmiş olsun, belki dişten kaynaklı olabilir, diş çıkarırken de ateşlenebiliyorlar
|
|
duygu07
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 15:51 |
Özlem valla dert yazmaktan bir teşekkür bile etmemişim. Çok teşekkür ederim canım.
|
|
DENİZKIZI
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 04 Eki 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 5319 |
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 15:54 |
http://www.sagliksiz.net/cocuklarda-bulasici-hastaliklar.html
canım bak 6. hastalık var bide 3 gün sürekli yüksek ateş oluyor sebebesiz aklıma geldi şimdi bak linkte 6. hastalığı oku kopyalayamadım linki koydum
|
|
duygu07
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 15:56 |
Çok teşekkür ederim Fatoş.
Diş ateşi 38 üzerinde çıkabiliyor mu? İki diş birden çıkartıyor hem de iki tane azı dişi. Ondan dolayı diye de düşündük ama anlamadım...
|
|
duygu07
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 16:04 |
Sanırım bu değil canım. Doktor da bundan şüphelendi dün gece aradığımda ama değil dedi birkaç sorunun yanıtını verdikten sonra.
Yarın yeniden tahlile götüreceğiz, kulaklara falan ağlasa da bağırsa da mutlaka daha da detaylı baktıracağım. Artık doktoru anladık sevmiyoruz ve bas bas bağırıyoruz da. Ay en kötüsü kan tahlili yaaaaa. İşkence olacak ona da bana da....
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 7> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|