Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kızımız Sürekli Ateşleniyor.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Aşılar & Hastalıklar
Forum Tanımlaması: Aşılar & Hastalıklar
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=8592
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 00:45

Konu: Kızımız Sürekli Ateşleniyor.
Mesajı Yazan: duygu07
Konu: Kızımız Sürekli Ateşleniyor.
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 15:33
Arkadaşlar Merhaba.
Anne için bebeğinin hasta olması kadar kötü bir olay yook sanırım.CryCry
Bu günlerde başımızda bir ateş belası var ve neden olduğunu bulamadık. İlk olarak 10 Haziranda ateşlenmişti. Doktora götürdük, şimdilik sadece ateş düşürücü verelim dedi ardından gece yine ateşi yükseldi yine gittik hemen tahlil yaptılar kan ve idrar. Hatta testi yaptırırken çok özenli olduklarını söylediler ve hiç birşey çıkmadı. Ardından ateş sabaha kadar azar azar düştü biz bittik.
Sonraki 3 gün hiçbirşey olmadı ama dün akşam üzeri yine ateş başladı. Bu arada ilk ateşlendiği gün burnu tıkandı sadece biraz da aktı ama grip nezle falan da olmamıştı. Dün gece de burnu aktı tıkandı. 39 oldu ateşi biz de sağolsun Mehlika'lar da bizdeyken banyo yaptırdık iki kez. Ama ateş çok zor inişe geçti. Soğuk ıslak bez falan yapmamıza zaten izin vermiyordu. Ardından da bu sabah yine 38,5 ateşle uyandı kızımız. Gece doktorumuzu aramıştık ama bunun viral bir enfeksiyon olduğunu söyledi ve ilaca başlamayalım dedi. Bu konuda ona çok inanıyorum çünkü beni bilir ne kadar titiz olduğumu... Grip olamadı da ateşi ondan mı çıkıyor yoksa bu bir ateşli hastalık belirtisi mi onu da çözemedim.
Canım çok acıyor çünkü kızım ilk defa ateşleniyor. Geçti dediğim anda yeniden 3 gün sonra başlaması neyi gösteriyor anlamadım...Sizlerden de bu şekilde bir durumla karşılaşan varsa acil yardımlarınızı bekliyorum arakdaşlar. Bu arada çok az da olsa kustu iki kez geyirirken o da.... Ne yapmalıyım nasıl önlem almalıyım bilemedim. Bana yardımcı olur musunuz lütfen.Cry
Bu arada doktorum kış ayında gibiyiz Duygu Hanım bütün bebek ve çocuklar bu günlerde bu şekilde ateşleniyor demişti.Cry

Cevaplar:
Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 15:40
geçmiş olsun canımDisapprovehavuzdan da mikrop alıyor olabilir dikkat et!!!dr ler tvde sürekli uyarıyorlar havuzları pek tercih etmeyin diye,kulağına baktı mı kulak iltihabı da sürekli ateş yapar canım düşürmek zor olur ateşi onu da göz ardı etme derim.çok üzüldüm şimdi bende yaa Disapprovekıyamam nilime nazar değiyor güzelimeCryCryolmazsa başka bir hastaneye falan götür duygucum ateş vücutta enf varsa belirtisi verir ,durup dururken çıkmaz ihmal etme güzelimDisapprove

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 15:46
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

geçmiş olsun canımDisapprovehavuzdan da mikrop alıyor olabilir dikkat et!!!dr ler tvde sürekli uyarıyorlar havuzları pek tercih etmeyin diye,kulağına baktı mı kulak iltihabı da sürekli ateş yapar canım düşürmek zor olur ateşi onu da göz ardı etme derim.çok üzüldüm şimdi bende yaa Disapprovekıyamam nilime nazar değiyor güzelimeCryCryolmazsa başka bir hastaneye falan götür duygucum ateş vücutta enf varsa belirtisi verir ,durup dururken çıkmaz ihmal etme güzelimDisapprove
Canım bu ateşten önce havuza hiç sokmamıştım ben Nil'i. Ateş bittikten iki gün sonra soktum. Hatta doktorumuza da dedim havuza girdiğimizi. Ama onunla alakalı değildir dedi. Bir de bizim havuza bizden başka giren yok ki. Apartmanda 8 daire var, şimdi herkes sınav ve tatil telaşından biryerlerde. Yani havuzumuz da çok şanslıyız çok temiz. Site olsa asla sokmam havuza ama dediğim gibi özel olduğu için hiç sorun yok. Kulağına boğazına baktırdık hiç birşey çıkmadı ki. Hem de iki ayrı doktora baktırdım. İlk gittiğimizde kendi doktorumuza sonra gece gittiğimizde de nöbetçi doçent doktordu titizlikle baktırdım.Cry Yok çıkmadı bişi...

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 15:51
Çok geçmiş olsun, belki dişten kaynaklı olabilir, diş çıkarırken de ateşlenebiliyorlar Confused

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 15:51
Özlem valla dert yazmaktan bir teşekkür bile etmemişim. Çok teşekkür ederim canım.

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 15:54
http://www.sagliksiz.net/cocuklarda-bulasici-hastaliklar.html - http://www.sagliksiz.net/cocuklarda-bulasici-hastaliklar.html
canım bak 6. hastalık var bide 3 gün sürekli yüksek ateş oluyor sebebesiz aklıma geldi şimdi bak linkte 6. hastalığı oku kopyalayamadım linki koydum

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 15:56
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Çok geçmiş olsun, belki dişten kaynaklı olabilir, diş çıkarırken de ateşlenebiliyorlar Confused
Çok teşekkür ederim Fatoş.
Diş ateşi 38 üzerinde çıkabiliyor mu? İki diş birden çıkartıyor hem de iki tane azı dişi.Cry Ondan dolayı diye de düşündük ama anlamadım...

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 16:04
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

http://www.sagliksiz.net/cocuklarda-bulasici-hastaliklar.html - http://www.sagliksiz.net/cocuklarda-bulasici-hastaliklar.html
canım bak 6. hastalık var bide 3 gün sürekli yüksek ateş oluyor sebebesiz aklıma geldi şimdi bak linkte 6. hastalığı oku kopyalayamadım linki koydum

Sanırım bu değil canım. Doktor da bundan şüphelendi dün gece aradığımda ama değil dedi birkaç sorunun yanıtını verdikten sonra.
Yarın yeniden tahlile götüreceğiz, kulaklara falan ağlasa da bağırsa da mutlaka daha da detaylı baktıracağım. Artık doktoru anladık sevmiyoruz ve bas bas bağırıyoruz da.Confused Ay en kötüsü kan tahlili yaaaaa. İşkence olacak ona da bana da....CryCry

Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 16:44
Geçmiş olsun canım. Benim de aklıma güneşte kaldı mı geldi? Antalya çok sıcak biliyorsun sıcaktanda olabilir mi acaba?  Acil şifalar Nil'e bebeğime kıyamam güzelim benim

-------------
http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b

Mesajı Yazan: piar
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 17:06
Çok Geçmiş Olsun NileDisapproveİnşallah önemli bişey çıkmazda çabucak iyileşir.Azı dişi çıkardığını demişsin ondan olabilir belkide.Azıları çıkarmak pek kolay değil diye duydum.Benimkide 4 tane birden diş çıkardığı için 39 a kadar bi kere ateşlendi ama sonra geçti,bidaha çıkmadı.İnşallah nedeni hemen anlaşılırda tedaviyle hemen geçer.Allah şifa versin canım...

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 19:19
Çok teşekkür ederim Gamze ve Gülay... Az önce bunları yazdıktan sonra Nil uyandı ve sebepsiz yere hiç ağlamadığı kadar ağladı.Cry Bütün sevdiği hareketleri yaptım ama ağlamaya devam etti. Hiç susmadı. Sonra aldım kucağıma evde gezdirdim. Ama sanırım bir yeri ağrıyor. Anlayamadık doktorumuzu aradık. Doktorum hemen yarın getirin tekrar tahlil yapalım dedi. Bugün daha da kötüleşirse de gidebiliriz ama şimdi maşallah iyi gibi. Bu arada ateşi düştü ama bu kez de hipotermi oluştu. Vücut sıcaklığı çok düştü. 35,2 ölçtüm ve iki ayrı derece de aynısını gösterdi. Yani o kadar hassaslaştı ki vücudu ne çok sıcak ne de çok soğuk tutmamalıyız. Ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar. Gamze güneşe de çok çıkmıyoruz aşırı dikkat ediyorum bu konuda çünkü benim gibi onun da cildi çok hassas. Gülay umarım diştendir canım. Hemen geçer diliyorum. Yeniden çok teşekkürler...

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 20:02
gecmis olsun......

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 20:07
Teşekkürler Yasemin

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 20:13
çok geçmiş olsun duygu inan çok üzüldüm  inşallah önemli bi durum değildir .

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 21:30
Çok geçmiş olsun Duygu. İnşallah önemli birşey çıkmaz. Egemen de yaklaşık 1 haftadır hasta. Öksürmüyor, tıksırmıyor, ciğerlerden ses gelmiyor ama aniden ateşi çıktı. Bir de ishal başlar gibi oldu. Çok panikledim. Yediği içtiği herşey kontrolüm altında olmasa yediği dokundu diyeceğim ama... 3-4 gün ağzına sudan başka birşey koymadı. Çok kilo kaybetti. Yememesine değil de öyle boynu bükük bakmasına üzüldüm en çokCryCryCryCryCry Gül gibi soldu...

Bebek bunlar Duygu... Elbette ateşlenecekler, hasta olacaklar... Üzülme
, sakin olmaya çalış (Diyenin 1 haftadır halini görsen kendine bak dersinBig%20smile) Umarım önemli birşey çıkmaz. Klimalara çok dikkat et. Mümkünse sürekli çalıştırma. Çok geçmiş olsun. Habersiz bırakma...

Mesajı Yazan: oğuzkağan
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 21:52
çok geçmiş olsun canım.

-------------
[

Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 22:25
Orjinalini yazan: duygu duygu Yazdı:

Çok geçmiş olsun Duygu. İnşallah önemli birşey çıkmaz. Egemen de yaklaşık 1 haftadır hasta. Öksürmüyor, tıksırmıyor, ciğerlerden ses gelmiyor ama aniden ateşi çıktı. Bir de ishal başlar gibi oldu. Çok panikledim. Yediği içtiği herşey kontrolüm altında olmasa yediği dokundu diyeceğim ama... 3-4 gün ağzına sudan başka birşey koymadı. Çok kilo kaybetti. Yememesine değil de öyle boynu bükük bakmasına üzüldüm en çokCryCryCryCryCry Gül gibi soldu...

, sakin olmaya çalış (Diyenin 1 haftadır halini görsen kendine bak dersinBig%20smile) Umarım önemli birşey çıkmaz. Klimalara çok dikkat et. Mümkünse sürekli çalıştırma. Çok geçmiş olsun. Habersiz bırakma...

Geçmiş olsun Duygu.Umarım Egemen en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 22:34

Çok geçmiş olsun Duygu'cuğum.Çok üzüldüm.Ne kadar zor olduğunu bilirim,bizimde ilk kez başımıza geldi 24 mayısta.Havalar değişiyor,yazın çocuklar daha fazla hasta oluyormuş malesef.Kışın sabit bir oda sıcaklığı var,ama yazın çok faklı derecelerde sıcaklık oluyor,içeri dışarı farkı da var.tabii.Kızımın ateşide 39 a kadar çıkmıştı,bizimki grip olmuştu,hırıltı,balgamdan dolayı korkudan kustuğu için ilaçlar fayda etmemişti,son çare iğne ile geçirmiştik.Ama  Nil grip değilmiş.Panik yapma canım,umarım şimdi daha iyidir.İyi haberlerini bekliyorum.

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 22:58
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Çok teşekkür ederim Fatoş.
Diş ateşi 38 üzerinde çıkabiliyor mu? İki diş birden çıkartıyor hem de iki tane azı dişi.Cry Ondan dolayı diye de düşündük ama anlamadım...
Evet diş ateşi çok yüksek olmayabilir, bizim de 4 azı dişimiz birden çıkıyor, hiç ateşi olmadı çok şükür, biri patladı, henüz 3 tanesi çok şiş ama sebebsiz sık ağlamaları çok fazla, umarım Nil'in de sorunu diştir, çünkü çok canları yanıyor, inşallah ciddi bir şey değildir Confused 

-------------

Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 23:26

Egemen 'ede çok geçmiş olsun.. hasta olunca birşey yememe konusunu çok iyi bilirim, duygu. İnsan mahvoluyor..   Murat'ın 5 gün sudan başka birşey yemediği günlerde beni görseydiniz tanıyamazdınız.Confused. o kadar hareketli çocuk yerinden kalkamıyordu..Cry  Dr.lar birşey olmaz diyor ama biz anneler dayanamıyoruz..CryCry.   yaşayan bilir derlerya hakkaten seni çok iyi anlıyorum...
hastalıktan  sonra hemen toparlıyorlar....Egemen anne sütüde alıyor sanırım.  Azda olsa ona yeter..
İnşallah en kısa zamanda atlatacak karizmatik     oğlumuz..Approve

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 23:48
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Arkadaşlar Merhaba.
Anne için bebeğinin hasta olması kadar kötü bir olay yook sanırım.CryCry
Bu günlerde başımızda bir ateş belası var ve neden olduğunu bulamadık. İlk olarak 10 Haziranda ateşlenmişti. Doktora götürdük, şimdilik sadece ateş düşürücü verelim dedi ardından gece yine ateşi yükseldi yine gittik hemen tahlil yaptılar kan ve idrar. Hatta testi yaptırırken çok özenli olduklarını söylediler ve hiç birşey çıkmadı. Ardından ateş sabaha kadar azar azar düştü biz bittik.
Sonraki 3 gün hiçbirşey olmadı ama dün akşam üzeri yine ateş başladı. Bu arada ilk ateşlendiği gün burnu tıkandı sadece biraz da aktı ama grip nezle falan da olmamıştı. Dün gece de burnu aktı tıkandı. 39 oldu ateşi biz de sağolsun Mehlika'lar da bizdeyken banyo yaptırdık iki kez. Ama ateş çok zor inişe geçti. Soğuk ıslak bez falan yapmamıza zaten izin vermiyordu. Ardından da bu sabah yine 38,5 ateşle uyandı kızımız. Gece doktorumuzu aramıştık ama bunun viral bir enfeksiyon olduğunu söyledi ve ilaca başlamayalım dedi. Bu konuda ona çok inanıyorum çünkü beni bilir ne kadar titiz olduğumu... Grip olamadı da ateşi ondan mı çıkıyor yoksa bu bir ateşli hastalık belirtisi mi onu da çözemedim.
Canım çok acıyor çünkü kızım ilk defa ateşleniyor. Geçti dediğim anda yeniden 3 gün sonra başlaması neyi gösteriyor anlamadım...Sizlerden de bu şekilde bir durumla karşılaşan varsa acil yardımlarınızı bekliyorum arakdaşlar. Bu arada çok az da olsa kustu iki kez geyirirken o da.... Ne yapmalıyım nasıl önlem almalıyım bilemedim. Bana yardımcı olur musunuz lütfen.Cry
Bu arada doktorum kış ayında gibiyiz Duygu Hanım bütün bebek ve çocuklar bu günlerde bu şekilde ateşleniyor demişti.Cry

Duygu Nil’e çok geçmiş olsun.Approve   Canım dayanamam CryCryCry ..

Antalya çok sıcakConfusedConfusedConfused Havuz temizde olsa, kloru ok zararlı. Klimalar…v.b. tabiî ki bunlar tahmini şeyler…Wacko

Rahat ol, sen ne kadar rahatsan Nil ‘de o kadar rahat.  Sen bunları zaten biliyorsun..

Senin ne kadar titiz ve araştırmacı  bir anne olduğunu hepimiz  biliyoruz.ClapClapClapClapClap

İnşallah önemli bir şey çıkmaz ve en kısa zamanda  atlatır.Nuke Haberlerinizi bekliyorum….Star

Seni ve Nil ‘i öpüyorum…  Sağlıcakla kalın….

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 00:01

canım çok geçmiş olsun sizedeApprove kıyamam ya ..çiçek gibi soluveriyolar hemen hastalanıncaDisapproveöptüm egemenciğimi StarStar

Mesajı Yazan: Beyza
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 01:16
Canim benim büyük gecmis olsunUnhappyInsallah yarin iyi haberlerle dönersin doktordan.gecenlerde defnede aynisini oldu ama allaha sükür o gece hicbirsey yapmadan atlattik bu durumu.Allahim Nil`e ve egemen`ede sifa versin.Insallah kisa sürede atlatirlar canim.dualarini eksik etme.Approve

-------------
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 02:04
Orjinalini yazan: sengul sengul Yazdı:

Egemen 'ede çok geçmiş olsun.. hasta olunca birşey yememe konusunu çok iyi bilirim, duygu. İnsan mahvoluyor..   Murat'ın 5 gün sudan başka birşey yemediği günlerde beni görseydiniz tanıyamazdınız.Confused. o kadar hareketli çocuk yerinden kalkamıyordu..Cry  Dr.lar birşey olmaz diyor ama biz anneler dayanamıyoruz..CryCry.   yaşayan bilir derlerya hakkaten seni çok iyi anlıyorum...
hastalıktan  sonra hemen toparlıyorlar....Egemen anne sütüde alıyor sanırım.  Azda olsa ona yeter..
İnşallah en kısa zamanda atlatacak karizmatik     oğlumuz..Approve

Teşekkür ederim Şengül.

Evet ben de doktora "Israr etmiyorum kızmasın diye ama bu çocuk 3 gündür ağzına birşey koymuyor" dedim. Doktor "Bişey olmaz" dedi. Nasıl olmaz anlamıyorum!! Şu anda sırf oğluma uyurken ki yudum  süt içirebilmek için geziyorum bu saatte. Anne olmak kolay değil. Yaşadıklarının benzerini yaşadım herhalde 1 haftadır. İnşallah çabuk toparlanır EgemenCryCry 2 kiloya yakın vermiş 1 ayda. Dayanılacak gibi değil... Anne sütünü inatla sağarak vermeye devam ediyorum. Bu ara stresten azalsa da vermeye devam edeceğim inşallah. Kendisi emmiyor maalesef. Olsun buna da razıyım tabi.

Tekrar teşekkür ederim.

İnşallah Nil biraz daha iyidir.

Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 02:30

Duygucum size de geçmiş olsun Egemencim de hemen iyileşir inşallah.

-------------
http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 02:58
Zehra çok teşekkür ederim gerçekten. Umarım önemli birşey değildir.

Duygu size de çok geçmiş olsun. Egemen'in olaylarının hemen aynısı bizde de var. Neyse ki devam sütüne hayır diyemez benimki. Doktor çok dikkatli olun ve asla istemediği şeyi yedirmeye çalışmayın huy değiştirmeye çok müsaitler dedi. Su ve devam sütleriyle idare ediyoruz şimdilik ama meyve pürelerine de hayır demiyor aslında. Ama o neşeli tavırlarının gitmesi beni çok üzüyor. Hiç alışkın değilim ben Nil'in o solgun ağlayan görüntüsüne. Sadece sevmediğim bez olan m...x reklamını internetten indirdim ve onu izlettim bugün sakinleşsin ağlamasın diye o kadar yani...
Klimaları çalıştırmasam ayrı bir dert çünkü oda ısıları klimasız malesef 30dan aşağıya düşmüyor ama ona iyi bir çare bulduk. Bizim odadan onun odaya dolaylı soğuk gönderiyoruz. Ancak derece 27ye iniyor. Gündüz ise hiç çalıştırmıyorum ama felaket terliyor. Doktor ve okuduğum bilgiler 22-23 derece sıcaklık iyidir diyor. Antalya'nın da bu kötülüğü var işte... Çok teşekkür ederim. Size de yeniden geçmiş olsun, gerçekten çok üzüldüm ben de.
Şimdi mesela ateşini ölçtüm 37,8 çıktı. Normalde 37 üzerinde hiç çıkmazdı gece ateşi bile. Çok korktuğum için uyuyamıyorum. Gözlerimin altı ramazan davulu gibi oldu üç günde...

Hatice çok teşekkür ederim canım.

Suna canım size de çok geçmiş olsun. Grip değil ama geceleri çok burnu tıkanıyor ve birden ateş çıkıyor. Sanki grip olup geçirse rahat mı eder diye düşünüyorum ama vücut direnç gösteriyor sanırım. Prof kesildim ama düşününce grip olup bitse iyi olur gibi diye düşünüyorum. Odada soğuk hava nemlendiriciyi de açıyorum. Burnu tıkanmasın diye yastığını yükselttim. Ay vallahi neler yaptım bir bilseniz şaşarsınız. Ama dediğin doğru. Sabit ısı yok burda. Hani hava durumlarında 30 diyor ya bizim nemle beraber havamız 38 derece net gösteriyor...

Fatoş size de kolay gelsin. Gerçekten gaz bitti dedik, diş çıktı, sırada ne varsa Allah kolaylıklar versin. Ama şunu anladım. Anne olunca 3 saat uyku bile yetiyormuş. Bu arada diş zamanı doktorum tuzsuz galeta veya çubuk krakerin dişin çıkmasını kolaylaştırdığını söyledi.

Şengül çok teşekkür ederim canım. Ay araştır araştır beynim döndü kaç gündür ama her şeye benziyor bu hastalık ucundan kıyısından. Mesela orta kulak iltihabı desen azcık belirtisi var. Ama değil, çünkü kulaklarına titizlikle baktırdım. Grip desen değil sadece burnu akıyor ateş yükseldiğinde o da değil... Yarın bakalım doktor ne diyecek? Ama kulaklarına bağırsa da çok ama çok dikkatli baktıracağım. Havuz olduğunu düşünmedim ama dikkati elden bırakmamak lazım. Daha az takılırız ama Nil bu keyfe de bayıldı yaaaa. Deniz yollarını tutarız biz de napalım.

Beyza'cım çok teşekkür ederim canım. Size de büyük geçmiş olsun güzelim. Duaların hepsini okuyorum Nil'le beraber amin yapıyoruz vallahi. Artık sadece ezan duyunca değil ben fısır fısır dua ederken o da amin yapıyor.

Yeniden desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Ama inanın Nil'i biliyorsunuz çoğunuz. Olur olmaz herşeye gülerdi ama şimdi biri ceee-eee yapsa sanki ona bağırmışız gibi geliyor hemen ağlamaya başlıyor. Paçalarıma sarılıyor ve sürekli bana bakıp anneeee diyor. Başını dizime yaslıyor ve sev beni der gibi bir de yüzüme bakıp burnuma elini koyup hep biiip yapmamı bekliyor. Sonra almaması gerekn bir şey oluyor mesela bana getirip aaal alll diyor ve hemen verdikten sonra bana anneeee deyip sev beni bak ben sana bunu getirdim diyor. Yani benim yorumladıklarım ama sizler de annesiniz. Bebekleriniz ne kadar küçük de olsa anlarsınız neler dediğini. İşte bu güzel yaz günleri bu tatsız ateşle geçiyor ve kızım içim canım gidiyor. Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Sevgiler.

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 03:08
Duygu Allah kolaylık versin. Bize doktor enfeksiyon başlangıcı var dedi ve antibiyotik verdi. İlk defa antibiyotik verdim kuzuma ama iyi geldi çok şükür aynı gün ateşi düştü. Tabi senin doktorların daha iyi bilir, teşhis eder. Bu aralar salgın var dedi doktor. Çünkü mevsim geçişi dedi. İnşallah yarın iyi haberlerini bekliyorum.
Egemen de tarif ettiğin gibi davranıyordu bugüne kadar. Elimi alıp kendi başını okşatıyordu. Herhalde başı ağrıyordu  kuzumun. O küçücük bedenlerinde öyle büyük bir sevgi var ki... Bizim ufacık bir dokunuşumuzla rahatlıyorlar, acılarının dineceğine inanıyorlar. Bu hastalığın tek iyi yanı bizi birbirimize daha çok yaklaştırdı oğlumla. Sevilmek, sarılmak, öpülmek, koklanmak istiyor. Bacağımın dibinden ayrılmıyor. Yalnız şunu bil ki en ufak mutsuzluğunu hissedip, onlar da kendilerini mutsuz hissediyorlar. Sürekli gülümsemelisin. O gülmese bile hep gülmelisin. İnşallah Nil eski neşesine hemen yarın sabah kavuşur. Yürekten dua ediyorum sizin için...

İyi geceler...

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 03:34

Antibiyotik için ben de çok önyargılıydım ama bronşiyolit olduğunda ben de ilk defa kullanmıştım. O zaman hemen geçirmişti. Doktorum da antibiyotik taraftarı olmamıştı önce ama öksürük devam edince mecburen verdi. Hemen de etkili oldu. Duygu desteğin için gerçekten çok teşekkür ederim. Ben az soğukkanlı biriyimdir ama geçenlerde yazdığım bir olay vardı. Sağlıklı olmanın ne demek olduğunu anladım diye... Bu günlerde olaylar üstüste geldi ve ben çok üzüldüm. O olay da çok korktuğum bir olaydı ve atlattım derken en sevdiğim arkadaşımın başına gelen gebelik sonlandırma olayı, ardından kelimelere dökemeyeceğim kadar üzüldüğüm ve sağlığın değerini çok iyi anlamaya neden olacak diğer olay ve şimdi de kızımın ateş oalyı... Moral bozmamak ve kafa dağıtmak için elimden geleni yapsam da biraz tükendim açıkçası bu bir ay içinde. Ama senin de dediğin gibi küçücük olsalar da artık herşeyi bilir durumdalar. Biz de yakındık ama can ciğer kuzu sarması halinde evde uyanık olduğunda hep birlikteyiz. Ona mutlu olduğumu göstermek için yapmadığımız şaklabanlık kalmıyor. Moralim gerçekten sizinle yerine geldi. Yeniden çok teşekkür ederim canım. Egemen'i de öperim...

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 04:35
canim inan yeni okudum cok cok gecmis olsun ins guzel kizin en kisa zamanda iyilesir

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 09:43

Her iki Duyguyaaaaa çok geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum Cry

Umarım bebişleriniz güzel Nilimiz ve karizma Egemenimiz çok daha iyidir.
Duygu07 Arda da oldu testler herşey temizdi ateşi bir türlü düşmüyordu. Orta kulak iltihabı dediler .Eğer heşey normal ve temizse iyi bir KBB uzmanına göstermeni tavsiye ederim

Tekrar geçmiş olsun. Duygucuğum üzülme alır yine verdiği kiloları bacım. Düzelsin de yer yine annesi Wink

Mesajı Yazan: şeniz
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 10:57
 çok geçmiş olsun canım!!!Confusedbenim oğlumda 3 gündür ateşleniyor.ben de ilk defa oğlumda ateş yaşadım ve panik oldum tabi.c.tesi doktora götürdüm. boğazında kırmızılık gördü enfeksiyon kapmış tabi eli hep ağzında dedi.antibiyotik vermedi ateş düşürücüye devam et dedi.bakalım bugün nasıl olacak?

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 12:02
duygu çok geçmiş olsunUnhappy

-------------
http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)

Mesajı Yazan: hüseyin can
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 12:26
duygucum çok geçmiş olsun hayatım çok üzüldüm nil e acil şifalar dilerim.hüseyin can da çok sık ateşlenir ve sürekli ya faranjit yada tonsilit olur.bu ay 18 gün arayla dün 2. kez babası acile götürdü yine boğazı artık korkuyorum çocuğun vücudu ilaçlara alışacak diyeCryCry2 gündür gece çok yükseliyodu ateşi bugünçok şükür ii.tekrar çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım

-------------

Mesajı Yazan: FİNCAN34
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 13:26
gecmış olsun nile sende bıraz sakın olmaya calış pekı kapıslık gıbı bı durum varmı arkadaşımın cocugu ondan dolayı cok ateşlenıyordu ınş bışecık yoktur nılın gececek inş benımde gecen yaz kusmayla başlayan ıshal uzmuuştu yazın bışeyler oluyor dıkkat edelım terlıyorlr ceryanda kalıyorlar allah bebeklerımızı korusun

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 14:08
Duygucum çok geçmiş olsun Nil'e..şimdi okudum canım...inş.daha iyidir Nil..Bende ateşten çok korkuyorum..eğer imkanın varsa sana yardımcı olabilecek bir büyük çağırsan..yani dr.kontrolleriyle sorunun ne olduğu mutlaka çıkacak ortaya ve en kısa sürede iyi olacak nil'imiz.. ama anne olarak seni çok iyi anlıyorum..Acil şifalar diliyorum güzel kızına..bizi haberdar etmeyi unutma canım..aklım sizde..Cry

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 15:25
aaaa geçmiş olsun nileeUnhappy

zuhalde antalyaya gitmeden önce ateşlendi önce sonra kusma başladı ve gideceğimiz günde ishalConfuseduçakta bile altını almak zorunda kaldımConfusedsalgın var falan dediler ne bilim üst azılar çıkıyodu ondan dedik..gitmeden dr a götürmüştüm ishalde başlar endişelenme salgın var demişti antalyada dra bile götüremedimConfused4 gün ishal oldu ama dr 6 kez olursa getir dedi bizimki 4 ü geçmediLOLinşallah çabuk atlatır geçmiş olsunSmile

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 20:20
Olcay, Derya, Hande, Ebru, Raziye, İrme desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Şeniz ve Emine size de çok geçmiş olsun, size de çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar  bugün doktora gittik ve baştan aşağı kontrol etti doktor ve ben özellikle kulaklarında birşey var mı diye çok dikkatli muayene ettirdim. Şükür ki hiçbir şey çıkmadı ve doktorum ateşin şimdilik sadece viral bir olay olduğunu ve tahlile yeniden gerek olmadığını söyledi. Genel durumu itibariyle de Nil gayet sağlıklı dedi. Ben grip mi olacak olsa daha mı iyi falan diye sordum. Bana aman ilaçtan mümkün olduğunca uzak duralım 2 yaşa kadar özellikle dedi. Ateşlenmesinin nedeni de sıcak oda ısısı ve aşırı sıcak soğuk değişiminden kaynaklandığını söyledi. Sadece ateşlenirse ateş düşürücü önerdi ve bizi rahatlattı. Nil bugün maşallah sağlıklı ve cadılıklarına devam etmeye başladı. Bu günlerde aşırı sinir başladı o da şimdilik oluversin bakalım. Balkondan aşağıya komşunun bahçesine mama kutularını atıp "attıııı" demeye başladı eskisi gibi.Smile
Hepinize desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hepinizi ve bebeklerinizi çok çok öpüyorum...Clown
Hastayken babasıyla bir fotoğrafını yollayacağım ama bugün doktor iyi dedikten sonra da bir fotoğraf çektim. Farkı anlarsınız arkadaşlar. Allah hepimizin bebeklerini korusun hastalıktanNuke

Bugün kırmızı beyaz giyinelim dedik ve ağzımızda da kraker varSmile

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 22:31
oyy yerim onun ben kurdelesiniStarStarStarmaşallah yaa bayılıyorum nilimeHugApprovegeçmiş olsun canım tekrardanSmile

Mesajı Yazan: aysegulce
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 22:58
Canım benim kıyamam ben ona.. Çok geçmiş olsun güzel kızımıza... Duygucum böyle ateşlenmeler oluyo arada, ben çok hatırlıyorum Cerenin başında sabahladığımızı.. İnşallah bir daha tekrarlamaz... Çocuklar aktifleşip farklı ortamlara girdikleri zaman çok çabuk mikrop kapıyorlar. Bu da hasta ediyor...
Güzel kızımızın yüzündeki gülücük hep olsun ben onun gülüşüne hayranım... Öpüyorum sizi...Smile

Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 23:05
ahh güzelim beenim yaa.. en son konuştugumuzda sorun kalmamıştı demek gene mi ateşlendi.. valla yeni okudum canım.. çok geçmiş olsun arkadaşım.. iyi bari birşeyinin olmadığına sevindim..

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2008 Saat 00:24
Özlem, Ayşegül ve Burcu çok teşekkür ederim arkadaşlar. Şükür geçti vallahi... Bu arada Burcu canım ilk ateşlendiği gece bana verdiğin tüm taktikleri uyguladım canım. Özel bir teşekkür etmemiştim. Yolculuğunuz umarım güzel geçmiştir canım. Ama ben sana nasıl teşekkür edeceğimi biliyorum. Özel günler üyelerden haberler bölümünü takip et canımWink

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2008 Saat 00:30
Nil 'in gülen yüzünü görmek beni mutllu etti.Star öZLEMİŞİM FISTIĞI..Approve

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2008 Saat 11:22
Duygu'cuğum gözün aydın canım.Çok sevindim düzelmesine,allah tekrarını yaşatmasın.Tekrar geçmiş olsunStar

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2008 Saat 11:30
Ayy duygucum inan nasıl sevindim anlatamam....2 resim arasındaki fark açıkca görülüyor canım...Çocuğumuzu hasta ve Nil'in fotosundaki gibi halsiz görmek kadar acı birşey yok...Allah geçmez hastalıklar vermesin Nuke nilciğimde şimdi çok daha iyi gözüküyor..maş.maş..gelmiş geçmiş olsun,umarım tekrarlamaz...o güzel gözlerinden öpüyorum prensesin...Clown

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...

Mesajı Yazan: rüyabebek
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2008 Saat 14:43

canım çok geçmiş olsun

nil için çok üzüldüm. doktorunuz kim bilmiyorum ama bide tetbir için acaba başka bir doktoramı götürsen duygucum ne dersin?Cry

Mesajı Yazan: rüyabebek
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2008 Saat 14:46
çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın canım Approve

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2008 Saat 17:01
Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim yenidennnn. Sizleri çok ama çoook seviyorum. Allah bir daha vermesin...

Mesajı Yazan: oykunaz
Mesaj Tarihi: 18 Haz 2008 Saat 09:09
duygu merhaba nilin iyileşmesine çok sevindim dün bir arkadaşımla konuştum, bebişi 11 aylık ve aynen nilin rahatsızlandığı gibi yüksek ateş yaşıyormuş 1 haftadır hemen senin topiğini açtım doktorun dediklerini nilin şuanki durumu okuttum (arkadaşımın halide çok  kötüydü ) ve inan yazılanlar moreline  çok iyi geldi. doktor da hemen hemen bizim bebişede nildeki aynı sıkıntıları söylemiş.işte bu sitenin yararları :)))) dediğin gibi Allah hepimizin bebeklerini korusun.

-------------

Mesajı Yazan: Nilgün1
Mesaj Tarihi: 18 Haz 2008 Saat 10:43
Duygu,Nil'e büyük geçmiş olsun,annelerin en büyük kabusu şu ateş.Elimizi kolumuzu bağlıyor, neyseki geçmiş,çok şükür. Yavrun hasta ise anne olarak, yememesi,o hiç bitmeyene bebek enerjisini kaybetmesi bizi daha çok çaresizliğe itiyorCry

Duygu Egemen'e ne oldu, tam havalar düzeldi derken, büyük geçmiş olsun. Bunun bir geçiş dönemi olmasını tüm kalbimle diliyorum.Düzenli yemek yemesini en az senin kadar istiyorum.

İkinize de tekrar tekrar geçmiş olsun

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat