Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10021
|
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 01:12 |
ismigul Yazdı:
al benden de o kadar.. ben de çok hassasım, herşeyi ince düşünür, dert ederim, karşımdakinden de aynısını bekler, göremediğimde yıkılırım.. ama babası daha düz mantık bakar olaylara.. ama sanırım erkeklerin genelinde bu var.. sence ? |
bencede canım ya genetik erkek ruhu işte
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
ismigul
Katılımcı Üye
Puanlar: 190
|
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 13:23 |
|
Özgül'ün annesi
|
 |
suzi
Pırlanta Üye
Puanlar: 12443
|
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 14:32 |
Çok iyi anlamışım canım.Benim kıza zaten babaanne bakamaz,hasta.Fakat orada halası ve kuzenleri var,o nedenle oraya gitmek istiyor.Kalabalık ortamı daha çok seviyor,tabi tüm ilgi ona oluyor ondan.Umarım zamanla değişir.. 
|
 |
ismigul
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 13:26 |
bebekler ilgiyi çok seviyor haklısın, bizimki de babanınoyunlarına çok gülüyor, fazla kalabalık değil eşimin ailesi, bir kızkardeşi var o'da Ankara'da öğretmen, doğumdan sonra hiç göremedi kızımı..
|
Özgül'ün annesi
|
 |
suzi
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 16:00 |
Ah canım,arada fazla mesafa yok hani.Kızın kaç aylık canım.Benim de Londra da yaşayan erkek kardeşimin geçen oğlu oldu,fotolarını gördüm.Orada olmayı çok arzu ederdim.
Düzenleyen suzi - 15 Oca 2008 Saat 16:00
|
 |
ismigul
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 22:49 |
Allah bağışlasın, sizin mesafe uzakmış ama internetten görüşemiyor musunuz? Benim kızım 26/01'de 5 ayını dolduracak.. Görümcem doğumum olduğunu öğrendiği akşam geldi Ankaralardan, çok iyi aramız.. Şimdi de 15 tatili bekliyor gelip kalacak, her gün O'na kızımın foto ve videolarını gönderiyoruz internetten..
|
Özgül'ün annesi
|
 |
SAFRANECEMASKIM
Katılımcı Üye
Puanlar: 680
|
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 23:10 |
yeni gördüm sayfayı anca dahil oldum konuya
valla benim kız doğduğunda herkez babası bu dedi ben hiç üzülmedim normal yani ama kızım zamanla baya döndü hemde tam döndü şimdi aynı bana benziyo bebeklik resimlerimle aynı sima günden güne iyice bana dönüyo seviniyorum bu durum babasınıda mutlu ediyo üzülme yani zamanla değişiyo bebekler kırk tefile giriyo
|
 |
suzi
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2008 Saat 14:59 |
ismigul Yazdı:
Allah bağışlasın, sizin mesafe uzakmış ama internetten görüşemiyor musunuz? Benim kızım 26/01'de 5 ayını dolduracak.. Görümcem doğumum olduğunu öğrendiği akşam geldi Ankaralardan, çok iyi aramız.. Şimdi de 15 tatili bekliyor gelip kalacak, her gün O'na kızımın foto ve videolarını gönderiyoruz internetten.. |
Teşekkürler,senin kızı da allah bağışlasın canım.Evet,netten görüşüyoruz ama dokunmak,koklamak isterim.İnş.o günler degelir.
|
 |