Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ve babalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KIZIM aynı BABASI diyorsanız..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKIZIM aynı BABASI diyorsanız..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 01:12
Orjinalini yazan: ismigul ismigul Yazdı:

al benden de o kadar.. ben de çok hassasım, herşeyi ince düşünür, dert ederim, karşımdakinden de aynısını bekler, göremediğimde yıkılırım.. ama babası daha düz mantık bakar olaylara.. ama sanırım erkeklerin genelinde bu var.. sence ?
bencede canım ya genetik erkek ruhu işte
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
ismigul Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 190
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 13:23
suzi moralini bozmak gibi olmasın ama o kadarına dayanamam..Cry çünkü ben sevdiğim şeyleri hep kıskanmışımdır, kızımı babanesi bakacak, eminim gözünden sakınacak ama ben şimdiden ona daha fazla bağlanmasını istemediğimden ücretsiz izin aldım ve evde bütün vaktimi ve kendimi kızıma adadım.. bilmem anlatabildim mi? CryCryCry 
Özgül'ün annesi
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12443
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2008 Saat 14:32
Çok iyi anlamışım canım.Benim kıza zaten babaanne bakamaz,hasta.Fakat orada halası ve kuzenleri var,o nedenle oraya gitmek istiyor.Kalabalık ortamı daha çok seviyor,tabi tüm ilgi ona oluyor ondan.Umarım zamanla değişir..DisapproveDisapprove
Yukarı Dön
ismigul Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 13:26
bebekler ilgiyi çok seviyor haklısın, bizimki de babanınoyunlarına çok gülüyor, fazla kalabalık değil eşimin ailesi, bir kızkardeşi var o'da Ankara'da öğretmen, doğumdan sonra hiç göremedi kızımı..
Özgül'ün annesi
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 16:00
Ah canım,arada fazla mesafa yok hani.Kızın kaç aylık canım.Benim de Londra da yaşayan erkek kardeşimin geçen oğlu oldu,fotolarını gördüm.Orada olmayı çok arzu ederdim.Unhappy

Düzenleyen suzi - 15 Oca 2008 Saat 16:00
Yukarı Dön
ismigul Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 22:49
Allah bağışlasın, sizin mesafe uzakmış ama internetten görüşemiyor musunuz? Benim kızım 26/01'de 5 ayını dolduracak.. Görümcem doğumum olduğunu öğrendiği akşam geldi Ankaralardan, çok iyi aramız.. Şimdi de 15 tatili bekliyor gelip kalacak, her gün O'na kızımın foto ve videolarını gönderiyoruz internetten..
Özgül'ün annesi
Yukarı Dön
SAFRANECEMASKIM Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 680
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 23:10
yeni gördüm sayfayı anca dahil oldum konuya
valla benim kız doğduğunda herkez babası bu dedi ben hiç üzülmedim normal yani ama kızım zamanla baya döndü hemde tam döndü şimdi aynı bana benziyo bebeklik resimlerimle aynı sima günden güne iyice bana dönüyo seviniyorum bu durum babasınıda mutlu ediyo  üzülme yani zamanla değişiyo bebekler kırk tefile giriyo
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2008 Saat 14:59
Orjinalini yazan: ismigul ismigul Yazdı:

Allah bağışlasın, sizin mesafe uzakmış ama internetten görüşemiyor musunuz? Benim kızım 26/01'de 5 ayını dolduracak.. Görümcem doğumum olduğunu öğrendiği akşam geldi Ankaralardan, çok iyi aramız.. Şimdi de 15 tatili bekliyor gelip kalacak, her gün O'na kızımın foto ve videolarını gönderiyoruz internetten..

Teşekkürler,senin kızı da allah bağışlasın canım.Evet,netten görüşüyoruz ama dokunmak,koklamak isterim.İnş.o günler degelir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.