Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

KIZIM aynı BABASI diyorsanız..

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Ve babalar
Forum Tanımlaması: (Babalar hakkındaki yazılarımız ya da babaların yazdıkları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=4220
Tarih: 25 Tem 2025 Saat 18:23

Konu: KIZIM aynı BABASI diyorsanız..
Mesajı Yazan: ismigul
Konu: KIZIM aynı BABASI diyorsanız..
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2008 Saat 23:59
Valla çok dertliyim.. her gören "aa bu kadar mı babaya benzer!" deyince ister istemez tepkim "O KADAR ZAHMETİNİ ÇEKTİM, ya ben! hiç biyeri mi? kulakları falan da mı?!!! "CryCryCry oluyor..  YAZIK DEĞİL Mİ BANA?

-------------
Özgül'ün annesi

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2008 Saat 00:00
Acaba diyorum.. ileride değişmez mi?! (malum henüz 4,5 aylık)

-------------
Özgül'ün annesi

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2008 Saat 13:32
Orjinalini yazan: ismigul ismigul Yazdı:

Valla çok dertliyim.. her gören "aa bu kadar mı babaya benzer!" deyince ister istemez tepkim "O KADAR ZAHMETİNİ ÇEKTİM, ya ben! hiç biyeri mi? kulakları falan da mı?!!! "CryCryCry oluyor..  YAZIK DEĞİL Mİ BANA?
Kız üzülme aaaaa. Bak benim fotolar bölümünde babasının küçüklük fotoğrafları ile kıyaslamasını gör. Şaşır yani. Bu kadar mı benzer diyeceksin canımLOLLOL Ama o fotoğrafı görmeden de herkes bana benzetirdi. İstiridye ve incisi benim fotoğraflarım. Üzülme yahu.LOLLOL Babanız da parçanız sizin. Ama tabi insan kendine benzemesini çok istiyor sana katılıyorum. Sen bi aç bak bakalım. Siyah beyaz olan babamızın küçüklüğü, diğeri de Nil. Bak bakalım kararı sen ver.Clown

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2008 Saat 14:47
Büyüdükçe değişir... Mutlaka sana benzeyen yerleri vardır. Huyu suyu da benzer mutlaka, merak etmeSmile

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2008 Saat 23:57
moral için teşekkürler, aslını isterseniz babasıyla ben de çok zıt görünümde değiliz ama yine de babası.. en son gözlerini kaybettim, bir tek gözleri "sen" diyorlardı, onlarda yeşile döndü.. ay ben daha ne diyim.. ve babasının bir bebeklik fotoğrafı var yana dönmüş ağzı açık gülerken, inanmayacaksınız kızımın da aynı açıdan görüntü aynı.. tek fark babanınki siyah-beyaz..LOLLOLLOL

-------------
Özgül'ün annesi

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2008 Saat 02:58
bizim%50 50 ama büyüdükçe bana benzetiyorlar huyu babasına benzesin çok isterim ben çok kırılgan ve sıcak kanlıyımdır kızımın ole olmasını ıstemiyorum biraz vurdum duymaz olsun

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesaj Tarihi: 12 Oca 2008 Saat 10:36
al benden de o kadar.. ben de çok hassasım, herşeyi ince düşünür, dert ederim, karşımdakinden de aynısını bekler, göremediğimde yıkılırım.. ama babası daha düz mantık bakar olaylara.. ama sanırım erkeklerin genelinde bu var.. sence ?

-------------
Özgül'ün annesi

Mesajı Yazan: suzi
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2008 Saat 17:50
İsmigülcüm,aynı durum bende  de var.Kızım yanlız babasına benzemekle kalmamış birde baba tarafının çoğu özelliklerini almış durumda.Mesala bugün babasıyla babaannesine gittiler,halası da oradaydı hiç gelmek istememiş,ağlamış birde.Daha 23 aylık,büyüydükçe daha düşkün olurmu?CryCryCry

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 01:12

al benden de o kadar.. ben de çok hassasım, herşeyi ince düşünür, dert ederim, karşımdakinden de aynısını bekler, göremediğimde yıkılırım.. ama babası daha düz mantık bakar olaylara.. ama sanırım erkeklerin genelinde bu var.. sence ?
bencede canım ya genetik erkek ruhu işte

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 13:23
suzi moralini bozmak gibi olmasın ama o kadarına dayanamam..Cry çünkü ben sevdiğim şeyleri hep kıskanmışımdır, kızımı babanesi bakacak, eminim gözünden sakınacak ama ben şimdiden ona daha fazla bağlanmasını istemediğimden ücretsiz izin aldım ve evde bütün vaktimi ve kendimi kızıma adadım.. bilmem anlatabildim mi? CryCryCry 

-------------
Özgül'ün annesi

Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 14:32
Çok iyi anlamışım canım.Benim kıza zaten babaanne bakamaz,hasta.Fakat orada halası ve kuzenleri var,o nedenle oraya gitmek istiyor.Kalabalık ortamı daha çok seviyor,tabi tüm ilgi ona oluyor ondan.Umarım zamanla değişir..DisapproveDisapprove

Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 13:26
bebekler ilgiyi çok seviyor haklısın, bizimki de babanınoyunlarına çok gülüyor, fazla kalabalık değil eşimin ailesi, bir kızkardeşi var o'da Ankara'da öğretmen, doğumdan sonra hiç göremedi kızımı..

-------------
Özgül'ün annesi

Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 16:00
Ah canım,arada fazla mesafa yok hani.Kızın kaç aylık canım.Benim de Londra da yaşayan erkek kardeşimin geçen oğlu oldu,fotolarını gördüm.Orada olmayı çok arzu ederdim.Unhappy

Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 22:49
Allah bağışlasın, sizin mesafe uzakmış ama internetten görüşemiyor musunuz? Benim kızım 26/01'de 5 ayını dolduracak.. Görümcem doğumum olduğunu öğrendiği akşam geldi Ankaralardan, çok iyi aramız.. Şimdi de 15 tatili bekliyor gelip kalacak, her gün O'na kızımın foto ve videolarını gönderiyoruz internetten..

-------------
Özgül'ün annesi

Mesajı Yazan: SAFRANECEMASKIM
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 23:10
yeni gördüm sayfayı anca dahil oldum konuya
valla benim kız doğduğunda herkez babası bu dedi ben hiç üzülmedim normal yani ama kızım zamanla baya döndü hemde tam döndü şimdi aynı bana benziyo bebeklik resimlerimle aynı sima günden güne iyice bana dönüyo seviniyorum bu durum babasınıda mutlu ediyo  üzülme yani zamanla değişiyo bebekler kırk tefile giriyo

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2008 Saat 14:59

Allah bağışlasın, sizin mesafe uzakmış ama internetten görüşemiyor musunuz? Benim kızım 26/01'de 5 ayını dolduracak.. Görümcem doğumum olduğunu öğrendiği akşam geldi Ankaralardan, çok iyi aramız.. Şimdi de 15 tatili bekliyor gelip kalacak, her gün O'na kızımın foto ve videolarını gönderiyoruz internetten..

Teşekkürler,senin kızı da allah bağışlasın canım.Evet,netten görüşüyoruz ama dokunmak,koklamak isterim.İnş.o günler degelir.

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2008 Saat 17:01
geç kalmış sayılmazsın arkadaşım, her zaman beklerim.. işin şaka yanı bi yana dursun, hamileliğimde hep kızım babasına benzesin istedim, tabi eşim de tam tersi :) ama ben daha içten istedim demekki, şu anda aynı baba, 5 ayı bitecek neredeyse ve hala göz rengi belli değil, çok ilginç bir rengi var şu anda, tarif edemem.. Merak ediyorum babaya mı (yeşil) yoksa bana mı (mavi) benzeyecek, şimdi de onun tatlı çekişmesi başladı.. LOL

-------------
Özgül'ün annesi

Mesajı Yazan: SAFRANECEMASKIM
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2008 Saat 20:52
valla iki renkde güzelmiş hangisi olursa olsun çok tatlı olucak demmekki
zaten öyle tatlı bakıyoki allah bağışlasın

Mesajı Yazan: FATMA GÜRSOY
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2008 Saat 15:43
Valla arkadaşlar iki tane doğurdum birinide kendime benzetemedim.Allahtan babaları yakışıklı adamBig%20smile.Moralinizi bozmayım ama huylarıda aynı oluyo emeğini biz çekiyoruz onlar babaya benziyo...Kadının kaderi bu.

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2008 Saat 02:14
ismigül yiyecem seni onumu taktın kafana be güzelimLOLLOL
benimkide aynı babası hep öyle diyolar foto bölümünde var baba kız,ayrıcana kaynana babasının bebekliğinede benziyo der ve daha kötüsü kaynanaya benzetende var..olsunn kime benzerse benzesin o benim canım sonuçtaTonguebana benzemesede üzlmem zaten çirkin olurduDisapproveDisapproveay ben bigün kendi çocuk resmimide koyayımBig%20smile

Mesaj Tarihi: 29 Oca 2008 Saat 17:53
NAPİM EMİNECİM Bİ YERDEN SONRA TAHAMMÜL KALMIYO BE CANIM.. ama yeni moda kızımın gözlerini bana benzetmeye başladılar, mutluyum yani..Clown

-------------
Özgül'ün annesi

Mesajı Yazan: aysegulce
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2008 Saat 14:52
 Canım yaa benzesin babasına ne olacak ki... Kızım doğduğunda bana çok benziyordu değişe değişe aynı babası oldu... Hala bana da benzetenler var ama bence babasına daha çok benziyor... Oğluma gelince inanır mısın ikimize de benzemiyordu doğduğunda... İkimiz de koyu renk saçlıyız oğlan sarışınConfused Doğumhanede eşim bebeği ilk gördüğünde "bu bizim demi eminsiniz" demiş.LOL Allahtan benden başka doğum yapan yoktu o andaLOLLOLLOL Eşimin kardeşi sarışındır ona benzemiş saç rengi. Bu aralar kaş göz babasına benzemeye başladı yanlız. O da babasına benzeyecek heralde sonunda....
 Yaaa ben ne yapayım şimdi söyle bakalım...LOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 31 Oca 2008 Saat 13:40

canım benim senin durumun daha vahimmiş,

Allah sabır versin..LOL

-------------
Özgül'ün annesi

Mesajı Yazan: FİNCAN34
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2008 Saat 00:04
benım kızım da tıpkı baba ben kumralım baba beyaz kızımda beyaz tenlı konuşurken aynı baba zaten babası yapıntılı derım bagzen babanında ck hoşuna gıder babayada bu arada cok duşkunuzdur ondan ogrenıyoruz konuşmayı catlıcam ya baba nederse aynısı demeye calışıyor ben akşama kadar ugraşıyorum demıyor babanın agzın bakıyor aşık babaya allah ayırmasın bende onlrı seyredıyorum

Mesajı Yazan: yeşim
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2008 Saat 17:27
2 yıl hiç çocuk düşünmedik.Sonra karar verdik ve piyangodan ikizler çıktı. çocuk doğurdum 2 side bana benzemiyor.lanet olsunnnnnnnnn
Bu duruma sinir oluyorummmmmAngryoğlumunda sadece çenesi baba..ohh onada benzemiyorlar

-------------
İkizlerim Azra ve Arda

Mesajı Yazan: FİNCAN34
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2008 Saat 23:02
Orjinalini yazan: yessim yessim Yazdı:

2 yıl hiç çocuk düşünmedik.Sonra karar verdik ve piyangodan ikizler çıktı. çocuk doğurdum 2 side bana benzemiyor.lanet olsunnnnnnnnn
Bu duruma sinir oluyorummmmmAngryoğlumunda sadece çenesi baba..ohh onada benzemiyorlar
lanet olsun ne demek allah korusun senını nıcın saglıgı onemlı olsun annesı ne guzel ıkınızden bırıne benzıyor ama sana deyıl senınde eşın nıhayetınde lanet olsun dıyınce benım kafa gıttı kusura bakma

Mesajı Yazan: mine
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2008 Saat 13:43
benim kızımda babasının kopyası görenler erkek zannediyor hep pembe giydiriryorum kız olduğu belli olsun diye ama geçen bir bayan erkek çocuğuna niye pembe giydirdin dedi ben çok dua etmiştim hamileyken babası gibi güzel gözleri olsun diye sağlıklı sıhhatli olsunda kime benzerse benzesin allah yavrularımızı bize bizide yavrularımıza bağışlasınClown

-------------
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit

Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2008 Saat 23:04
valla ben bizimkini anlamadım.. biri görüyor ayy anı babası, tıpkı falan diyo..
başka biri görüyor ayyy burcu bu kadar mı sana benzer diyoConfusedConfused
ben anlamadım bu işi.. acaba biz eşimle çok benziyoruzLOLLOLLOL
çınarın gözleri babası, burun, dudak ve ve çene gamzeleri ise beennnnnElSalla

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesajı Yazan: ceylinsu
Mesaj Tarihi: 05 May 2008 Saat 15:56

benim kızımda babasına benziyor esmer bide babası gibi ben beyaz hatta bi gün hastanede" bebek sizin mi" diye sordu bi bayan "evet "dedim "o zaman babasına benziyo" dedi.

-------------

Mesajı Yazan: ceylinsu
Mesaj Tarihi: 05 May 2008 Saat 15:58
kim daha çok seviliyorsa bebek ona benzermiş derler .TongueSmiledemek ki anneler bizler kocalarımızı onların bizi sevdiğinden daha çok seviyoruz.

-------------

Mesaj Tarihi: 08 May 2008 Saat 12:18
ben de duymuştum, hatta herkes bi daha çocuk yaparsan hep aynaya bak olur mu dediler.. Wink 

-------------
Özgül'ün annesi

Mesajı Yazan: melek uslu
Mesaj Tarihi: 08 May 2008 Saat 20:28
kızlar yok öle bişi benim eşim turizm ci sabah 11 de çıktı gece 4 de geldi  hamileliğim boyunca ..... yani hep ona bakmam mümkün değildi ama gel görki   asya aynı hakan bi tek kıllı olması bana benzemiş babası öle diyo LOLLOLLOL
yani napalım öle işte

-------------
Asya Liva http://lilypie.com">
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben

Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 08 May 2008 Saat 23:30
Orjinalini yazan: melek uslu melek uslu Yazdı:

kızlar yok öle bişi benim eşim turizm ci sabah 1 de çıktı gece 4 de geldi  hamilaliğim boyunca  yani hep ona bakmam mümkün değildi ama gel görki   asya aynı hakan bi tek kıllı olması bana benzemiş babası öle diyo LOLLOLLOL
yani napalım öle işte
LOLLOLLOLMelekcim çok hoş anlatmıssın çok güldüm.Bende hamileliğm süresince Lost ve Prison Break adlı dizileri izliyordum.Oradaki karakterlerden birine benzer yada direkt ingilizce konuşur diyordum ama olmadı.İki çocuğumda aynı babasıSmileAma ben çok memnunum iyiki ona benzemişlerSmile

-------------
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.

Mesaj Tarihi: 09 May 2008 Saat 14:31
bende memnunun valla bi tek dişleri bana benzesin diye umut ediyom yoksa koca  güzel yüzlü hokka burunlu falandır  bakalım banan dönermi bilmem

-------------
Yasam Kaynagim

Mesaj Tarihi: 09 May 2008 Saat 14:32
ay bende hep lost prıson reak izledim valla hayatım cnbc e izlemekle geçti  olmadı bidahakıne bakalım

-------------
Yasam Kaynagim

Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 09 May 2008 Saat 19:00

ay bende hep lost prıson reak izledim valla hayatım cnbc e izlemekle geçti  olmadı bidahakıne bakalım
Senin bidahaki şansın var canım maalesef bende 2 tane.O yüzden bidahakine diye söyleyemeyeceğimLOLLOLLOLLOL

-------------
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.

Mesaj Tarihi: 25 May 2008 Saat 22:26

kızlar yok öle bişi benim eşim turizm ci sabah 11 de çıktı gece 4 de geldi  hamileliğim boyunca ..... yani hep ona bakmam mümkün değildi ama gel görki   asya aynı hakan bi tek kıllı olması bana benzemiş babası öle diyo LOLLOLLOL
yani napalım öle işte
bakma arkadaşım arada hayıflanıyorum ama hamileyken hep kocama "inşallah kaşı, kirpiği ve dudakları bi de sakinliği sana benzer" diye dualar eden benim itiraf ediyorum..
gel gör ki kızım dünyaya babasının %10 küçültülmüşü olarak geldiğinde azıcık bozuldum.. tamam tamam epey bi bozuldum.. anacım hiç mi anneye benzemez derken;
son günlerde beni iyi tanıyanlar "aynı senin gibi cadı olacak kızın" diyorlar LOL  
cadı da olsa bana benzeyen bi yönü olduğu için mutluyum sanırım

-------------
Özgül'ün annesi

Mesajı Yazan: fistiktuanam
Mesaj Tarihi: 25 May 2008 Saat 22:32
benim kide ayni baba kucuk kerime diyoruz biz ona esimin adi kerimde LOLesimde ben hamileyken  insallah ayaklariyla elleri sana benzemez demisti Confusedoda maleseff bana cekmis him bide unutmadan killarida ayni ben Confusedhep kotu seyleri bana cekmis LOLLOL

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 26 May 2008 Saat 00:03
Orjinalini yazan: fistiktuanam fistiktuanam Yazdı:

benim kide ayni baba kucuk kerime diyoruz biz ona esimin adi kerimde LOLesimde ben hamileyken  insallah ayaklariyla elleri sana benzemez demisti Confusedoda maleseff bana cekmis him bide unutmadan killarida ayni ben Confusedhep kotu seyleri bana cekmis LOLLOL
  hakanda öle diyo inadıda anasına benzemiş ana kız benı yersiniz artık dıyo
aamaaan olsunda kötü huylu olsun be LOLLOLLOLLOLLOL

-------------
Yasam Kaynagim

Mesaj Tarihi: 26 May 2008 Saat 00:06
Orjinalini yazan: senacım senacım Yazdı:

Senin bidahaki şansın var canım maalesef bende 2 tane.O yüzden bidahakine diye söyleyemeyeceğimLOLLOLLOLLOL
         ay kısmet bakalım olursa normal yollarla yani bi daha tüp bebek yapmak istemıyom bana zor gelmiştide biraz ConfusedConfusedConfused

-------------
Yasam Kaynagim

Mesajı Yazan: canan48
Mesaj Tarihi: 27 May 2008 Saat 13:15
benim kızımda 14. ayında şu an hala tıpkı babası elbise giydirdiğim halde bu oğlan mı diye soranlar varrrrrrrTongueConfused bekliyorum ümitliyim hala belki az kalmıştır azıcık bana benzemesineSmile

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat