|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LİVANELİ ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haz 2015 Saat 16:13 |
Hocam merhabalar bir yakinim ile ilgili size soru sormak istiyorum 1 yasinda erkek cocuk kan tahlili sonucunda universite hastanesine hematoloji bolumune yonlendirmisler ben hic alakayi anlayamadim gayet normal geldi bana sonuc ama yinede size danismak istedim birde cocukta talesemiden suphelenmisler hgb son ili tahlilde ayni oldugu icin o deger biraz yuksek cikmis sizden yorumlamanizi rica ediyorum ici rahat etsin annesinin
|
|
![]() |
|
LİVANELİ ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Hocam cepten yukledigim icin buyuk olmus ayarlayamadim kusura bakmayin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne diyeyim!!!!! Mubarek Ramazan, agizimi bozduracaklar!
1- Anne karninda, cocuklarda sadece; HGB:F (fotal hemoglobin) vardir. Bebek dogduktan sonra, kemik iligi calismaya baslar ve HGB:A yapmaya baslar.. Ayni anda da, Karacigerde HGB:F yapimi durur veya cok azalir. 2- Ilk 1-2 hafta icinde, bebeklerin kaninda, HGB:F, %50-80 arasinda mevcuttur.. 3- Ilk 6 ayda, HGB:F, %8'e kadar dusebilir.. 4- Bir yasinda, normal sinirlar olan; HGB:F, %0.8-2 gecerli degildir, sizdeki gibi, %3.5 olmasi dogaldir. Aptallik, bu yasta madem, "Hemoglobin elektroforezi" yaptiriyorsun, ozellilerini de bilmemektir!!! Bosverin boyle sacma-sapan doktorlari, gidin evinize!!! Cocukta bir sey yok.. Yukardaki degerleri de bir zahmet o doktorlarin gozune sokun.. Ogrensinler.. Bilmemek ayip degil, ogrenmemek ayip. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Haz 2015 Saat 20:13 |
|
![]() |
|
Hocam Allah razi olsun Sizden,sayenizde ogrendiklerimiz paha bicilemez...ben sizin sayenizde artik hicbir sahtekar doktora kanmiyorum..tahlilin tamamen birmal
Oldugunu soyledim bebegin annesine ama Size danismak istedim yinede agzinizdan okusun ici rahat etsin diye..cok tesekkur ederim degerli vaktinizi ayirdiginiz icin saglikla kalin hocam hayirli ramazanlar |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|