Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kakayla başım belada
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkakayla başım belada

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sonay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 23
Mesajın Direkt Linki Konu: kakayla başım belada
    Gönderim Zamanı: 11 Mar 2013 Saat 09:30
hocam kızımın dışkıından kan geldigini daha önce size yazmışmıştım gelmeyede devam ediyor önce çok besleniyordu ama onunlada ilgisi yokmuş koca bigün uyumasa emmek istemiyor ben dayanamayıp kaşıkla mama veriyorum yarısını yutuyor yarısını çıkartıyor nerdeyse 2 aydır iştah sorunumuz var 03.10.2013 dogumlu kilo alımı iyi 7500 3 kg dogdu kanla ilgi doktorum alttan girilip bagırsaklarına basılması lazım dedi ne yapmam lazım hocam bide daha önce çok önemsemedigim şimdi ise beni çok korkutan beyaz kaka 3 kera tekrarlamıştı en son dün yine oldu macun kıvamında rengi beyaz kaka biraz ilerde yeşil kaka normalde kakanın içinde bulunan beyaz parçaçıklar degil onların hepinin aynı yerde toplanması gibi bişey beyaz tortulu macun gibi internetten araştırdım ve çok korkuyorum karaciger ve safrayla alakalı diyor ne ypmam lazım
SONAY
Yukarı Dön
sonay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2013 Saat 12:36
  2.5AYLKKEN uSG cekildi karacigerin boyutları konturları parankim ekojenitesi normaldir intraparankimal kistik veya solid yer kaplayan lezyon saptanmadı. portalve hepatik verenler normaldir safra kesesi:kese boyutları ve duvar kalınlıgı normal olup interaluminal patoloji izlenmedi intra ve ekstrahepatik safra yolları normaldir 3gün önce baska BİYERDEçekildi karaciger normal büyüklükte parankim yapısı hemojen olup ekojenitesi tabidir hepatik ve portal ven konfigürasyonları normldir. safra kesesi normal şekillidir kese hacmi ve duvar kalınlıgı normldir kese lümeni homejen olup belirgin patoloji izlenmedi intrahepatik ve ekstrahepatik safra yolları normaldir.2.5 AYLIKKEN YAPILAN KAN RDW15.80 NÖTROFİL:24.80MONOSİT:9.28 LENFOSİT:62.50 1AYDIR 3KERE KAKASINI BEYAZ YAPTITOP İÇİÇE GECMİŞBEYAZGENİŞ Bİ ALAN KARACİGERLE SAFRA KESESİYLEMİ ALAKALI sürekli gaz sancısı karnında gelen gürültü çok ıkınıp birden kaka yapması sanki yırtılıyormuş gibi sesli
SONAY
Yukarı Dön
sonay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2013 Saat 12:37
böbrek taşı oldugu için çekilmişti
SONAY
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117930
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2013 Saat 07:52
US  larin hicbirine gerek yoktu... Yesil kaka= Cok yedirme...
Yukarı Dön
sonay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2013 Saat 11:20
beyaz kaka hocam korkum karaciger yada safra kesesi yazıyor hepatit yazıyor korkuyorum diş macunu kıvamında beyaz ya krem rengi kaka bu ay 2 kere oldu
SONAY
Yukarı Dön
sonay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2013 Saat 11:46
kanlı kaka için alttan girip bakacagız dedi ona ne diyorsunuz beyaz kakaya ne diyorsunuz
SONAY
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117930
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2013 Saat 19:36
Yagsiz ve yumurtasiz gida yediginizde, kaka tabiiki beyaz olur. Hastalik durumu, yagli-yumurtali yediginiz zamanlarda bile devamli beyaz kaka yaparsaniz dusunulur, ayricada boyle bir hastalikta, kakanin renginden evvel, o sahis; LIMON gibi sararir... Bunlar ya cok cahil yada tam sahtekar... Bu kadar basit bir bilgiyi bile bilmiyorlarsa, Yuh olsun onlara.... Sakin ha, su anda elletmeyin...Kanama ancak devamli olursa dusunulebilir.... 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Mar 2013 Saat 19:37
Yukarı Dön
sonay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2013 Saat 07:31
6 ayı dolmadı hocam anne sütü alıyor sadece birazda elma püresi kan haftada 2keregörüyorum en az damla ve ip şeklinde beyaz kakayıda bu ay iki kere yapmıştı kızım
SONAY
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.