Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Ayşegül
Moderatör
Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4966
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2010 Saat 23:27 |
Cansu Yazdı:
ayşegülüm hamilelik döneminde bana da dr um activya tavsiye etmişti.
dene bence de canım.kıyamam kuzuma |
sağol cansucum alıcam yarın inşallah fayda ederde rahatlar kuzum
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
 |
ezel
Elmas Üye
Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod
Puanlar: 5237
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2010 Saat 23:29 |
İnşallah faydasını görürsün Ayşegül'cüm. Ege'de bezden kurtulmadan önce çok çekti kabızlıktan. İçin nasıl acıyo o kıvranırken ben çok iyi anlıyorum seni  Çikolatalı alırsan çok daha severek yiyor çocuklar gevreği. İyi haberler ver bize
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
 |
Ayşegül
Moderatör
Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))
Puanlar: 4966
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2010 Saat 23:40 |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
 |
helinim
Üye
Puanlar: 51
|
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2010 Saat 00:23 |
merhabalar ,
öncelikle hepinize verdiğiniz cevaplardan ötürü teşekkür ederim. bu arada bizim küçük hanım hevesini aldı galiba şimdilerde pek istemiyor açıkçası ben de pek üstelemiyorum....
|
 can yoldaşım canım kızım
|
 |
MaRaL
Altın Üye
Puanlar: 3238
|
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2010 Saat 09:16 |
Ayşegül Yazdı:
sağol ezelcim bende alayım bakalım ara öğünde veririm artık aa kabızlık bir geçsin bakalım ondan sonra nerden baksan 3 aydır yavrum sütü unuttu veremiyorum kabız diye bir düzelsin inşallah sütle beraber veririm artık
| canim niye sutu kestin ? yagli sut versene, yagli sut kabizlik yapmio bizdede vardi kabizlik 1 yildir yagli sut veriyom ben, geçti $ukur kabizligimiz , gunde nerdeyse 1 lt sut içer kizim
|
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Puanlar: 9036
|
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2010 Saat 10:20 |
MaRaL Yazdı:
Ayşegül Yazdı:
sağol ezelcim bende alayım bakalım ara öğünde veririm artık aa kabızlık bir geçsin bakalım ondan sonra nerden baksan 3 aydır yavrum sütü unuttu veremiyorum kabız diye bir düzelsin inşallah sütle beraber veririm artık | canim niye sutu kestin ? yagli sut versene, yagli sut kabizlik yapmio bizdede vardi kabizlik 1 yildir yagli sut veriyom ben, geçti $ukur kabizligimiz , gunde nerdeyse 1 lt sut içer kizim
|
benim kızımda yiyor arada öyle her zaman değil ama arada veriyorum .hergün kahvaltı yerine verme taraftarı değilim ama arada verilmesi açısından da bi sakınca görüyorum kendi adıma ..
birde sütle ilgili bi şeyler söylemek istiyorum ..
maralcım benim kızımda uzun süre kabızlık promlebi çekti .. denemediğimiz yol kalmadı .. aylarca ilaç içti tam pskolojik diye pedoğa götürmeyi dünürken . tesadüfen ilk defa gittiğimiz çocuk doktoruna bahsedince sütü kesin deneyin bazı çocuklarda kabızlık yapıyo dedi . bir hafta süt vermedik kabızlık sorunumuz bitti .. sonra bir bardak içti hemen yine başladı kabızlık .. sonra keçi sütünü denedim kontrollu olarak .keçi sütü bişey yapmıyor o yüzden biz hayatımızdan inek sütünü çıkardık tamamen .. yani bazı çocuklarda sütte kabızlık yapabilir .. yağlı yada yağsız farketmiyor ..
ayşegül keçi sütü denedinmi canım ..
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |
Kevser
Moderatör
Mersin benden sorulur:)))))
Puanlar: 5082
|
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2010 Saat 10:34 |
zehra, keçi sütünü nerden alıyorsun, ben marketlerde hiç görmedim, ilgimi çekmediği için mi görmedim acaba?
|
 |
Gülsen
Moderatör
Yazıldığı gibi okunur:)
Puanlar: 7519
|
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2010 Saat 11:10 |
Marketlerde Ka. Süt diye bir keçi sütü markası var Kevser Mig... Re.. bu marketlerde gördüm ben başkada olabilir ama
|
|
 |